Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tι το συμπαθητικο εχει? εκμεταλλευση πολιτικων για να προωθησουν τα καρουλια τους...

Συμπαθητικη ειναι η "Ασπασια".

Αν θέλεις βάλε να την ξαναδείς. Και αυτή τη φορά άνοιξε και τα ηχεία σου.

(άσε που η εκμετάλλευση πολιτικών είναι από μόνη της συμπαθητική, χεχ)

Την Ασπασία δεν την ξέρω. Αλλά τη στιχομυθία που πόσταρες δεν τη βρήκα καν έξυπνη.

Δημοσ.

Ποια στιχομυθια? ενδεικτικη φραση ηταν για να γινει αντιληπτη ποια διαφ/ση λεω.

Διαφ/ση με πολιτικους ειναι εξ ορισμου αποκρουστικη. Πως ειναι δυνατον να ειναι συμπαθητικοι οι δυναστες λαων??

Δημοσ.
Μου αρέσει η τελευταία μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας (δε θυμάμαι ποιας) με τον τύπο που μιλάει γρήγορα και πωρωμένα.

Ο κόσμος θέλει να καταπίνεις ξυράφια,να περνάς μέσα από φλόγες,να να να να να να να να να να να...

Να μπαίνεις στα έγκατα του κροκοδείλου....

Απίστευτη διαφήμηση!

Δημοσ.

οι τελευταιες που με αρεσαν πολυ ειναι αυτη της mars σοκολατα με τους μοναχους και την τελεια συνοδευτευκη μουσικη και αυτη που λεει: εδω ειμαστε sow buiss δεν θελουμε περιστερια και φλαμπε, πρεπει να αλλαξουμε τον αριθμο... στα εγγατα του κοικοδειλου τι ειναι λιγο αιματακι αντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B):cool:

Δημοσ.
Ποια στιχομυθια? ενδεικτικη φραση ηταν για να γινει αντιληπτη ποια διαφ/ση λεω.

Διαφ/ση με πολιτικους ειναι εξ ορισμου αποκρουστικη. Πως ειναι δυνατον να ειναι συμπαθητικοι οι δυναστες λαων??

Εντάξει Ζήνωνα. Δεν είναι δυνατόν. Κέρδισες.

Θα μας βρεις το λινκ με την Ασπασία τώρα, τι θα γίνει;

Δημοσ.

Έχω γελάσει μέχρι δακρύων με δυο διαφημίσεις η μια είναι της vodafone με την γιαγιά και τον παππού που δεν ακούνε καλά και είναι αυτήν εδω

http://www.youtube.com/watch?v=aRaPMaLp0S4&feature=channel_page

Και η άλλη έχει ως εξής:είναι ένας ροκάς που πάει κ κάθεται σε ένα τραπεζάκι δίπλα στη γιαγιά του και τη ρωτάει:''ξέρεις να ξεματιάζεις?''Κ απαντάει η γιαγιά:''Όχι αλλά άμα θες ψάχνω στο google!Δυστυχώς δεν την έχω βρει ακόμα!

Μόλις την βρήκα!!!http://www.youtube.com/watch?v=ObKgK2rL0IM&feature=related

Δημοσ.
Καμια διαφημιση δεν γινεται για να αγορασεις απο αυτην το προιον.

Εγώ ψήνομαι να πάρω ένα Opel Insignia πάντως, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία την πρώτη φορά που είδα τη διαφήμιση :-)

Επίσης έχω αρχίσει να σιχαίνομαι τις διαφημίσεις για whiskey. Ειδικά αυτή που λέει: What makes a man ... blah blah ... No, it's the strength of his character. Με τον τυπά που βγαίνει μέσα στη βροχή και μπαίνει στο μπαρ όπου τον υποδέχονται όλοι και του δίνουν το whiskey. Γιατί αυτό είναι strength of character. Να βγεις σαν τον μπατίρη με τα πόδια μέσα στο χαλασμό για να πας να πιεις. Ωραίο μήνυμα. Αλλά αν ο τυπάς έσκαγε και ένα τσιγαράκι μέσα στο μπαρ θα ήταν ακατάλληλη γιατί ως γνωστό το αλκοόλ είναι καλό και είσαι πολύ cool και με δύναμη χαρακτήρα όταν τα πίνεις αλλά η νικοτίνη είναι ο εξα-πα-δω μεταμορφωμένος.

Συγχωρέστε μου το rant, το σκεφτόμουν το συγκεκριμένο πριν που έπινα καφέ και είπα να το πω :-)

Επίσης μου άρεσε η διαφήμιση της Axa ασφαλιστική (νομίζω ότι έτσι λέγεται :-)) που διαβάζει ο τύπος το κείμενο μια φορά κανονικά και μια ανάποδα. Την πρώτη φορά που την είδα στο πρώτο μισό λέω τι πίπες λέει μας δουλεύουν; Αλλά μόλις το συνέχισε ήταν respect όσο να το κάνεις.

Δημοσ.
Εντάξει Ζήνωνα. Δεν είναι δυνατόν. Κέρδισες.

Θα μας βρεις το λινκ με την Ασπασία τώρα, τι θα γίνει;

Γιατι με λες Ζηνωνα? :lol:

Δε χρειαζεται να ψαξεις στο UTube, τη παιζει συνεχως η τηλεοραση.

Αν παντως θες οπωσδηποτε να δεις μια Ασπασια τοτε δες αυτην εδω, που θα σου φανει και πιο ενδιαφερουσα...;)

http://www.youtube.com/watch?v=Y4e60Ib5IuU

Δεν ξαναειδα πιο αστειο πραγμα το τελευταιο μηνα...:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Εγώ ψήνομαι να πάρω ένα Opel Insignia πάντως, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία την πρώτη φορά που είδα τη διαφήμιση :-)

Καιγω αυτο ακριβως το αμαξι ψηνομαι να αγορασω αλλα για αλλο λογο, αυτο που πιστευα εξαρχης. ΔΕΝ ειχα μαθει για το Insignia, απο την διαφημηση το ειδα και μετα το συγκρινα με αλλα που ειχα υποψην.

Αυτο ενισχυσε την αρχικη μου αποψη, δεν σκοπευω να το παρω λογω της διαφημισης(την οποια σορρυ αλλα θεωρω κλισε και βλακεια και αναμενομενη) αλλα το εβαλε στον χαρτη του μυαλου μου και απλα καταληγω προς τα εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι τιποτα, συνδεεις τα ψιψιψινια με τα κοκοπσόψαρα...

Το χασαμε το κορμι πατριωτ..... η

Ασε και το αλλο:

Ειναι χωρις.

Τι χωρις?

Χωρις συντηρη, χωρις συντηρη, χωρις συντηρηηηηη...τικα:lol:

Επεξ/σία από george___
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλη μου φανηκε μια καινουρια τηs Κοσμοτε με τον κουμπαρο να βγαζει φωτο την κουμπαρα με το νεο κινητο του ενω τουs εχει πιασει ο συζυγος με τα σωβρακα :-D

Δημοσ.
Καλη μου φανηκε μια καινουρια τηs Κοσμοτε με τον κουμπαρο να βγαζει φωτο την κουμπαρα με το νεο κινητο του ενω τουs εχει πιασει ο συζυγος με τα σωβρακα :-D

όχι ρε... φτηνή κωμωδία με υπερβολές (μαλλί, μουσική κτλ)

Δημοσ.

Έλα ρε συ Θου-Βου. Μεγάλη μαλακία η διαφήμηση. Το σενάριο είναι μια βλακεία και μισή. Δεν έχεις λόγο να γελάσεις. Απο εκεί και πέρα όπως είπε και ο Αλέξης προσπαθούν να βγάλουν γέλιο με την εμφάνιση...

0/10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...