Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρωτα διαβασα αυτο

και πηγα να απαντήσω αλλα μετα διαβασα αυτο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην παρεξηγθεις αλλα Ή εχεις πολυ καφρίλα μέσα σου Ή εχεις παντελη ελλειψη χιουμορ και γουστου

Φιλε μου, για να σου απαντησω στην ιδια γλωσσα, εισαι καφρος και με πατεντα:lol:

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κανει τιποτα.

Και διευκρινιζω επειδη δεν το καταλαβες, οτι δεν λεω πως η διαφημιση της tellas ειναι πιο χιουμοριστικη ή γουστοζικη, λεω οτι ειναι πιο αποτελεσματικη γιατι περναει καλύτερα το μυνημα της (να γινεις συνδρομητης τους) στο κοινο.

Δημοσ.

Μια παλια διαφημηση που εδειχνε την ιδια ιστορια απο διαφορετικες πλευρες, οπτικες γωνιες για την ακριβεια, εδειχνε καποιον να τρεχει πισω απο εναν που κρατουσε μια τσαντα. Εαν δεν κανω λαθος ηταν για ποτο. Μηπως ξερει κανεις ποια ηταν?

Δημοσ.
jumbo ηλεκτρακι με καφε αλογακι!

αν καποιος ξερει πώς μπορω να τη βρω σε u-tube ή εστω το ηχητικο ας μου στειλει πμ ... το ψαχνω:whistle:

Δημοσ.

Nαι... με τη φουκαριαρα τη μανα του:lol:

Μην ξεχασουμε και αυτη με το Octavia5, που καποιος καθεται στο φαναρι και ερχεται διπλα του η Octavia...:lol:

Και μηπως θα πρεπε και να πουμε την πιο κακη/βαρετη διαφημιση?

Αυτη του ΟΠΑΠ με το χοντρο που καταβρεχει τ αμαξι του μας τα χει πρηξει... Καθε 3 και λιγο τη βαζουν.

Πετανε το κρατικο χρημα στο γαμο του καραγκιοζη. Θα μπορουσαν να ταϊσουν πολλους απορους (αντι να τους κανουν το τραπεζι μια φορα το χρονο στις γιορτες για το θεαθηναι). Αλλωστε με τη φτωχεια που υπαρχει ποιος θα παιξει οπαπ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου αρέσει η τελευταία μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας (δε θυμάμαι ποιας) με τον τύπο που μιλάει γρήγορα και πωρωμένα.

Ο κόσμος θέλει να καταπίνεις ξυράφια,να περνάς μέσα από φλόγες,να να να να να να να να να να να...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...