Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

jumbo ηλεκτρακι με καφε αλογακι!

αν καποιος ξερει πώς μπορω να τη βρω σε u-tube ή εστω το ηχητικο ας μου στειλει πμ ... το ψαχνω:whistle:

παντως διαφημηση σαν εκεινη με τους ζωντανους πινακες και το which side are you on μουσικη επενδυση δεν εχω δει αλλη απο του περιπατητη. δεν ηταν διαφημιση - ηταν τεχνη.

Δημοσ.
Ενταξει, τι να λεμε, εχει δυο γαματες αυτη την περίοδο

-Έδιωξε τον Ρενο απο την εταιρία; Ωστε αυτός έδιωξε τον Ρένο από την εταιρία.

Πω πω μολις τωρα την ειδα τη συγκεκριμενη :lol::lol::lol:

Τρομερη και μου αρεσει που ριχνει μπηχτη στα μουτρα της ελληνικης τηλεορασης.Ετσι απλα :devil:

Δημοσ.

Καμια διαφημιση δεν γινεται για να αγορασεις απο αυτην το προιον.

Γινεται για να ξαναβαλει την NOVA στο προγραμμα καποιου, για να σου θυμιζει οτι υπαρχει,μ εβγαλε και την προσφορα μεχρι τον Μαρτη

Γενικα κανεις δεν θα παρει ουτε Νοβα, ουτε γιαουρτια, ουτε αμαξια απο την διαφημιση. Οι διαφημισεις υπαρχουν για να εχει υποψη ο καταναλωτης το προιον οταν θα σκεφτει τι να αγορασει.

Δημοσ.

Ο σκοπος της διαφημισης ειναι για να προσελκυσει πελατες.

Πετυχημενη θεωρειται η διαφημιση που θα παρακινησει το κοσμο να παει να αγορασει το προιον. Αποτυχημενη θεωρειται η διαφημιση που δεν ξερεις καν το προιον που διαφημιζουν. Ετσι, αν καποιος γελασει ή πει "τι ωραια διαφημιση" αλλα δεν καταλαβε τι διαφημιζεται, θεωρειται αποτυχια.

Αυτα θα στα πουν οι διαφημιστικες εταιριες.

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλή η ιδέα της νέας καμπάνιας της Nova (που την έμαθα μέσω youtube και του forum βέβαια γιατί από tv... γιοκ). Thumbs up και απο μένα.

Personal favorite η διαφήμιση με την Pet Psychology.

Δημοσ.
Ο σκοπος της διαφημισης ειναι για να προσελκυσει πελατες.

Πετυχημενη θεωρειται η διαφημιση που θα παρακινησει το κοσμο να παει να αγορασει το προιον. Αποτυχημενη θεωρειται η διαφημιση που δεν ξερεις καν το προιον που διαφημιζουν. Ετσι, αν καποιος γελασει ή πει "τι ωραια διαφημιση" αλλα δεν καταλαβε τι διαφημιζεται, θεωρειται αποτυχια.

Αυτα θα στα πουν οι διαφημιστικες εταιριες.

Kαλα, οι διαφημιστες θα σου πουνε οτι καμια διαφημιση δεν γινεται με σκοπο να παρεις τωρα το αμαξι σου και να πας να παρεις το τυρι Φινα και να το βαλεις

Γινεται για να παρεις Φινα οταν πας σουπερμαρκετ ακομα και αν δεν θες τυρι γιαυτη την εβδομαδα

Η Νοβα εχει βγαλει μια προσφορα(με το catch μεχρι 31/3 βεβαια) και θελει να την προμοταρει. Πως θα γινει αυτο?Θα βαλει μια καρτα και θα λεει "Προσφερουμε αυτο κιαυτο"??

Καταλαβαινεις οτι με το "πετανε τα λεφτα τους" στην ουσια λες πως ολες οι διαφημισεις θα μπορουσαν να ειναι μια ασπρη επιφανεια word με arial 12 να λενε μονο το προιον?

Η Νοβα κανει μια πολυ πετυχημενη διαφημιστικη καμπανια και μπορει να μην αγορασεις επειδη γελασες ομως αυτος που το σκεφτεται να αγορασει και μονο που το συζηταει μεσω των διαφημισεων θα παει στην Νοβα και ολο και καποιος θα αγορασει.

Δηλαδη θα φυγει κανεις απο την Φορθνετ και θα παει στον ΟΤΕ επειδη εχει πλακα η διαφημιση τους?Ομως σου ξαναβαζει τον ΟΤΕ σαν παικτη στο παιχνιδι πατωντας στο "δεν υπαρχει μεσος ανθρωπος".Πεσμου τωρα, το μηνυμα οτι για τον ΟΤΕ "δεν υπαρχει μεσος ανθρωπος, κοιταμε τις αναγκες σας ξεχωριστα" που περναει καλύτερα, στα billboards που εχει λευκο φοντο και αυτη την φραση που εγραψα ή στις διαφημισεις στγην τηλεοραση με την πιτσα και το βιβλιο?

ΥΓ. Εξαιρειται να δουλευεις σε IPTV της HOL,OTE, ON Tel. οποτε καταλαβαινω γιατι δεν γουσταρεις Νοβα:lol::lol:Επισης παιζει και να εισαι ανεργος διαφημιστης:-D:-D:-D

ΥΓ2. Δεν εχω Νοβα, δεν σκοπευω να βαλω Νοβα

Δημοσ.

Ε μα τo Φινα στο σουπερ μαρκετ θα το παρεις, που θα το παρεις, στο περιπτερο?

Μου αρεσει που επιμενεις να λες για καποια προσφορα που κανει η Nova ως τις 31/3. Εγω που ειδα τοσες φορες τις διφημισεις ΔΕΝ προσεξα καν οτι μιλανε για καποια προσφορα ως τις ταδε του μηνα.... Η μανα μου επισης. Για ρωτα κι εσυ τους δικους σου σπιτι, θυμουνται για ποια προσφορα και ημερ/νια μιλαει?....

Απορω γιατι χαρακτηριζεις "πολυ πετυχημενη διαφημιστικη καμπανια " αυτα τα σκετσακια. Νομιζω οτι οι περισσοτεροι τα βρισκουν σαχλα και αποτυχημενα. Το ιδιο και με τη καμπανια του ΟΤΕ περι μεσου ανθρωπου. Χαζες διαφημισεις, κακογουστες και φυσικα αναποτελεσματικες. Σιγα που θα υπολογισει ο αλλος τον..."μεσο ανθρωπο" για να βαλει τον πΟΤE:lol: Αντε να γελασει αν τη δει 2-3 φορες, μετα θα σκυλοβαρεθει.

Nα σου πω ενα παραδειγμα πετυχημενης διαφημισης, οπως τουλαχιστον τη βρισκω εγω? O Tελης της Τellas. Σου μιλαει αμεσα και "καθαρα" και περναει σλογκαν που μενουν. Οντως οι πωλησεις της εχουν ανεβει (ασχετως που οι υπηρεσιες της ειναι αθλιες :lol:)

Δημοσ.

Εχει επιτυχια. Επειδη ακριβως καθεστε και συζητατε για αυτην. Επειδη αργοτερα που θα παω για καφε θα την σχολιασω με την παρεα μου. Καποιοι θα περιμενουν να την δουν στην τηλεοραση και καποιοι αλλοι θα ψαξουν στο youtube.

Δεν εχω Nova καθως εδω και 3 χρονια δεν εχω ουτε καν τηλεοραση. Βλεποντας ομως τις διαφημισεις εδω, περαν του αστειου της υποθεσης, μου εμεινε σαν εικονα στο μυαλο τα 200 καναλια που ανεφεραν στο τελος. Οποτε πλεον ξερω οτι με ενα μηνιαιο ποσο θα εχω στην διαθεση μου 200 καναλια.

Δεν χρειαζεται να μου πει ολες τις λεπτομερειες η διαφημιση.

Αν ομως αποφασισω να παω να παρω τηλεοραση θα σκεφτω πολυ σοβαρα να τσιμπισω και το μαγικο κουτακι με τα πολλα καναλια. Μεχρι χτες νομιζα οτι η Nova εχει τα κλασικα καναλια συν αυτα του Filmnet.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε μα τo Φινα στο σουπερ μαρκετ θα το παρεις, που θα το παρεις, στο περιπτερο?

Μου αρεσει που επιμενεις να λες για καποια προσφορα που κανει η Nova ως τις 31/3. Εγω που ειδα τοσες φορες τις διφημισεις ΔΕΝ προσεξα καν οτι μιλανε για καποια προσφορα ως τις ταδε του μηνα.... Η μανα μου επισης. Για ρωτα κι εσυ τους δικους σου σπιτι, θυμουνται για ποια προσφορα και ημερ/νια μιλαει?....

Απορω γιατι χαρακτηριζεις "πολυ πετυχημενη διαφημιστικη καμπανια " αυτα τα σκετσακια. Νομιζω οτι οι περισσοτεροι τα βρισκουν σαχλα και αποτυχημενα. Το ιδιο και με τη καμπανια του ΟΤΕ περι μεσου ανθρωπου. Χαζες διαφημισεις, κακογουστες και φυσικα αναποτελεσματικες. Σιγα που θα υπολογισει ο αλλος τον..."μεσο ανθρωπο" για να βαλει τον πΟΤE:lol: Αντε να γελασει αν τη δει 2-3 φορες, μετα θα σκυλοβαρεθει.

Nα σου πω ενα παραδειγμα πετυχημενης διαφημισης, οπως τουλαχιστον τη βρισκω εγω? O Tελης της Τellas. Σου μιλαει αμεσα και "καθαρα" και περναει σλογκαν που μενουν. Οντως οι πωλησεις της εχουν ανεβει (ασχετως που οι υπηρεσιες της ειναι αθλιες :lol:)

Σκοπός της διαφήμισης είναι να τη θυμάσαι και να θυμάσαι το προϊόν που διαφημίζεται. Απ' ότι φαίνεται, οι συγκεκριμένες διαφημίσεις πέτυχαν και τα δύο. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα γούστου.

Δημοσ.

Πρωτα διαβασα αυτο

.

και πηγα να απαντήσω αλλα μετα διαβασα αυτο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην παρεξηγθεις αλλα Ή εχεις πολυ καφρίλα μέσα σου Ή εχεις παντελη ελλειψη χιουμορ και γουστου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...