Members gsarig Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Και τα τρία της ΙΚΕΑ είναι καλά - το τρίτο φαντάζομαι είναι και ο βασικός λόγος που θεωρήθηκε ακατάλληλη η καμπάνια...
screenshot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Aυτα τα σποτακια οταν γυριζονταν προφανως γνωριζαν οτι δεν προκειται να παιχτουν στη τηλεοραση λογω της προκλητικοτητας τους. Την πρωτη με τον τυφλο στο WC την εχω δει σε μια τσοντα με την Αννιτα Μπλοντ. Αναρωτιεμαι ποιος αντεγραψε ποιον. Το ΙΚΕΑ εχει σχεση με τη γνωστη φιρμα?
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Tι το αστειο εχει αυτη η διαφημιση?Το ονομα της Μποχουμ μηπως? σοβαρά ρωτάς;
screenshot Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Nαι... εκτος αν θεωρειται αστειο μόνο και μόνο η εμφανιση των χουλιγκανς. Η αληθεια ειναι οτι η αισθηση του πραγματικου χιουμορ εχει χαθει απ τον νεοελληνα(οπως και πολλα αλλα πραγματα βεβαια).
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Nαι... εκτος αν θεωρειται αστειο μόνο και μόνο η εμφανιση των χουλιγκανς.Η αληθεια ειναι οτι η αισθηση του πραγματικου χιουμορ εχει χαθει απ τον νεοελληνα(οπως και πολλα αλλα πραγματα βεβαια). καλά τόσο πολύ δεν θα το αναλύσουμε... για μια διαφήμιση μίλησα, δεν θα σώσω την παγκόσμια ισορροπία
tzotzo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 προσωπικα οταν ειδα την διαφημιση με τον χωρο των Μαορι μου αρεσε.Οταν ομως καταλαβα οτι ειναι ενας παραδοσιακος χορος,μια τελετουργια,και την ξεφτιλισαν ετσι οι σκωτσεζοι ξενερωσα απιστευτα.πιο πολλες κοχονες εχουν δηλαδη οι σκωτζεζοι?
Members gsarig Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 The Pen story, από την Olympus δεν ξέρω αν είναι επίσημη διαφήμιση, πάντως είναι καλή
Members gsarig Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Γελάω εδώ και 2 μέρες με την διαφήμιση του connx tv με τους χούλιγκαν στο λεωφορείο... Η ατάκα "Μπόχουμ δέρνουμε" σε συνδυασμό με την φάτσα του τύπου είναι απίστευτη... Όντως... εγώ τώρα την είδα για πρώτη φορά :lol: οσασούνα... κάλιαρι... (απορώ που δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις πάντως για το ότι προωθεί τη βία )
screenshot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 A, τωρα που ειδα και το υπολοιπο (με Οσασαουνα και Καλιαρι) το καταλαβα το αστειο...
doctorkostis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δεν ειναι κανονικη διαφημιση,ειναι απο το τελευταιο TopGear,οπου προσπαθουν να διαφημισουν το νεο VW Scirocco TDi(οικονομια του diesel κλπ κλπ)
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Πολύ γέλιο η καινούργια της Cosmote! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1L93G1CvIQ4[/ame]
Garnele Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hC-9SCmBOHc[/ame] Αυτή είναι η πιο υπέροχη διαφήμιση που έχει υπάρξει ποτέ. Σοβαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα