Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Και τα τρία της ΙΚΕΑ είναι καλά - το τρίτο φαντάζομαι είναι και ο βασικός λόγος που θεωρήθηκε ακατάλληλη η καμπάνια...

Δημοσ.

Aυτα τα σποτακια οταν γυριζονταν προφανως γνωριζαν οτι δεν προκειται να παιχτουν στη τηλεοραση λογω της προκλητικοτητας τους.

Την πρωτη με τον τυφλο στο WC την εχω δει σε μια τσοντα με την Αννιτα Μπλοντ. Αναρωτιεμαι ποιος αντεγραψε ποιον.

Το ΙΚΕΑ εχει σχεση με τη γνωστη φιρμα?

Δημοσ.

Nαι... εκτος αν θεωρειται αστειο μόνο και μόνο η εμφανιση των χουλιγκανς.

Η αληθεια ειναι οτι η αισθηση του πραγματικου χιουμορ εχει χαθει απ τον νεοελληνα(οπως και πολλα αλλα πραγματα βεβαια).

Δημοσ.
Nαι... εκτος αν θεωρειται αστειο μόνο και μόνο η εμφανιση των χουλιγκανς.

Η αληθεια ειναι οτι η αισθηση του πραγματικου χιουμορ εχει χαθει απ τον νεοελληνα(οπως και πολλα αλλα πραγματα βεβαια).

καλά τόσο πολύ δεν θα το αναλύσουμε... για μια διαφήμιση μίλησα, δεν θα σώσω την παγκόσμια ισορροπία

Δημοσ.

προσωπικα οταν ειδα την διαφημιση με τον χωρο των Μαορι μου αρεσε.Οταν ομως καταλαβα οτι ειναι ενας παραδοσιακος χορος,μια τελετουργια,και την ξεφτιλισαν ετσι οι σκωτσεζοι ξενερωσα απιστευτα.πιο πολλες κοχονες εχουν δηλαδη οι σκωτζεζοι?

• Members
Δημοσ.

The Pen story, από την Olympus

δεν ξέρω αν είναι επίσημη διαφήμιση, πάντως είναι καλή

• Members
Δημοσ.
Γελάω εδώ και 2 μέρες με την διαφήμιση του connx tv με τους χούλιγκαν στο λεωφορείο...

Η ατάκα "Μπόχουμ δέρνουμε" σε συνδυασμό με την φάτσα του τύπου είναι απίστευτη...

Όντως... εγώ τώρα την είδα για πρώτη φορά :lol: :lol:

οσασούνα... κάλιαρι...

(απορώ που δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις πάντως για το ότι προωθεί τη βία :P :lol:)

Δημοσ.

Δεν ειναι κανονικη διαφημιση,ειναι απο το τελευταιο TopGear,οπου προσπαθουν να διαφημισουν το νεο VW Scirocco TDi(οικονομια του diesel κλπ κλπ)

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...