Προς το περιεχόμενο

Service η owners manual για XR250R 1994?

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω τελειως ασχετο sorry

Εχω ψαξει πολυ αλλα δεν εχω βρει κατι,αν καποιος ξερει ας ποσταρει link για XR250R service η owners manual

ειναι το παλιο μοντελο που εβγαινε στην αγορα εως το 1995

xr250r-90.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Σωστά, αυτό είναι για αμάξια (άλλο αντί άλλων). Ακολουθώντας τα πλαϊνά links βγάζει σε μια σελίδα από όπου έχει αφαιρεθεί το pdf...

Λογικό, από μια άποψη, αφού πουλιέται σε πάμπολλα μέρη. Το βρήκα, πάντως, χωρίς μεταφορικά, στα 21 ευρώ και υπάρχουν αρκετά μέρη που το δίνουν σε δολάρια, αλλά σίγουρα έχουν μεταφορικά.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά εδώ. Είναι για XR250R, XR400R χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη χρονολογία. Φαίνεται πιο παλιό από το άλλο που σου πρότεινε ο peravrexei (>96). Στην 7η σελίδα έχει και φώτο (αριστερή) για model identification, χωρίς χρονολογία.

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά εδώ. Είναι για XR250R, XR400R χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένη χρονολογία. Φαίνεται πιο παλιό από το άλλο που σου πρότεινε ο peravrexei (>96). Στην 7η σελίδα έχει και φώτο (αριστερή) για model identification, χωρίς χρονολογία.

και αυτο ειναι για τα επομενα μοντελα αλλα ευχαριστω και μονο ο χρονος που ξοδεψες για να βοηθησεις καποιον αγνωστο εμενα μου φτανει

Δημοσ.

Λοιπον απο τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με επαγγελματια παραθετω τα εξης στοιχεια για XR250 1991-95

Βαλβιδες εισαγωγης 0,05mm

εξαγωγης 0.08mm

Σπινθιριστης NGK DPR 9 Z και NIPPON DENSO X27GPR-U

Διακενο σπινθιριστη 0,6-0,7 mm, συσφιξη 14nm

Συμπιεση κυλινδρου 12-13 bar.Καρμπυρατερ βιδα αερα 2,25 στροφες

Συσφιξη αξονα τροχου εμπρος 70nm πισω 100nm

Αυτα και με επιφυλαξη(ο μαστορας τα ειχε πιη λιγο:-D)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...