Προς το περιεχόμενο

9800gt too loud

Lothar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Μια απορία έχω. Το fan της twintech 9800gt ειναι μονίμως στο 100% και κάνει σαν τουρμπίνα. Ακόμα και με το rivatuner με ρυθμιση στο 30%, o ανεμιστήρας ειναι κολημένος στις 2300 στροφές.

Είναι δυνατόν να έχει ανεμιστήρα που δεν ρυθμίζονται τα rpms? Μια γρήγορη ματιά που έριξα η τροφοδοσία του fan έχει τρία καλώδια ενώ η υποδοχή στη κάρτα πανω έχει τέσσερις.

Έχει τύχει σε κανέναν κάτι σχετικό?

Δημοσ.

Αυτό με την σύνδεση του fan που περιγράφεις είναι κάπως ανησυχητικό αλλά και fans με 3pin μπορούν να ρυθμίζουν τις στροφές τους...

Δυστυχώς δεν την έχω δει την υλοποίηση που έχεις και δεν ξέρω αν είναι known issue. Πάντως με μια πρόχειρη έρευνα στο web δεν βλέπω κάτι τέτοιο να παίζει... Κακό αυτό! Να υποθέσω ότι κατά τα άλλα η κάρτα δουλεύει κανονικά ε;

Δημοσ.

Η κάρτα δουλεύει μια χαρα κατα τα αλλα.

antonl το δευτερο λινκ το ειχα βρει κι εγω. Απο το πρωτο φαινεται οτι μαλλον κατι παιζει με τη συγκεκριμένη υλοποιηση ψυξης που έχει.

Τι να πω..ειναι δυνατον και με αλλαγη ψυκτρας και ανεμιστηρα να εχει το ίδιο προβλημα?

-----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 11 : 43 : 49-----

Τελικά το συστημα ψύξης έχει fan της arctic cooling με 3 pins και δεν παρέχει ρυθμιση των rpms.

Απο οτι ειδα στο site της arctic cooling μονο αυτοι με 4 pins εχουνε rpm control.

Αυτα παθαίνει όποιος αγοράζει φτηνές υλοποιήσεις. Γλυτώσανε τα 2 ευρώ διαφορας μεταξύ 3-pin και 4-pin fan.

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...