nikos00000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να περάσω το MAC OS X LEOPARD σε PC. Έχω το παρακάτω υπολογιστή. Μητρική: Asus P5Q Επεξεργαστή: Intel Core 2 Duo 7300 2.66 GHz Μνήμη RAM: DDR2 2GB Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 8600GTS Σκληρό δίσκο: 160 SATA DVD Drive SATA Την πρώτη φορά δοκίμασα με το αυθεντικό DVD από την Apple. Bootαρα από το DVD και δεν έγινε τίποτα. Φορτώσανε τα Windows κανονικά. Την δεύτερη φορά δοκίμασα με την έκδοση Iatkos v1i. Bootαρα από το DVD και όταν μου το ζήτησε πάτησα –v και άρχισε να φορτώνει και σε ένα σημείο κόλλησε και δεν προχωρούσε. Τη να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να περάσω το MAC OS X LEOPARD σε PC. [...] Τη να κάνω? Να διαβάσεις το ήδη υπάρχον thread: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.