Προς το περιεχόμενο

MatLab Guis - Ρύθμιση θέσης παραθύρου

geogu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε όταν ξεκινά ένα παράθυρο να εμφανίζεται ακριβώς στην μέση της οθόνης και όχι στην πάνω δεξιά γωνία

-----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 10 : 11 : 31-----

Για να γίνω πιο σαφής : Το GUI το σχεδιάζω μέσα στο guide και όταν το εκτελώ ανοίγει στην πάνω δεξιά γωνία. Το παράθυρο είναι όλο ορατό κανονικά άλλά εγώ το θέλω να ανοίγει ακριβώς στο κέντρο της οθόνης

Δημοσ.
Ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνουμε όταν ξεκινά ένα παράθυρο να εμφανίζεται ακριβώς στην μέση της οθόνης και όχι στην πάνω δεξιά γωνία

-----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 10 : 11 : 31-----

Για να γίνω πιο σαφής : Το GUI το σχεδιάζω μέσα στο guide και όταν το εκτελώ ανοίγει στην πάνω δεξιά γωνία. Το παράθυρο είναι όλο ορατό κανονικά άλλά εγώ το θέλω να ανοίγει ακριβώς στο κέντρο της οθόνης

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν ψάξεις στο google πως να γίνεται αυτόματα fullscreen το gui όταν ξεκινάει το πρόγραμμα έχει μια εντολή που δεν θυμάμαι απ'εξω για να βάζεις το παράθυρο σε κάποια θέση αν θυμάμαι καλά έχει σχέση με set position. Θέλει λίγο δοκιμή βέβαια να δεις αν παίζει σε κάθε μέγεθος οθόνης αυτό που λες. Βασικά τώρα είμαι από windows και σε λίγο φεύγω ταξίδι οπότε όταν κάνω boot σε linux θα κοιτάξω ποια εντολή έχω χρησιμοποιήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...