Προς το περιεχόμενο

παραπονα απο e-shop.gr

vtsif

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια σημερα με που πηρα τηλεφωνο στο point εδω καστορια μου λεει η κοπελα σας εχουν πιστωσει 78 ευρω θα παρω στα κεντρικα να δω τι γινεται τελικα θα μου το αντικαταστησουν μμε καινουριο απλα δεν εχουν αποθεμα τωρα περιμενουν. οταν ερθει να παω να το παρω εχετε να προτεινετε κανενα καλυτερο ρουτερ απο linksys wag 160N αν παρω την πστωση και οχι αντικατασταση θα εχω 96 και οχι 78 ευρω τι προτεινετε

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν όσο το έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από το e-shop.gr σήμερα κατάφεραν και έχασαν έναν καλό πελάτι τους...Το πρόβλημα μου. Είχα αγοράσει πρίν 1.5 περίπου χρόνο από το E-shop τα Ζ-5500 έναντι 235€. Όλα καλά μέχρι εδώ. Πρίν κάνα 2μηνο κάηκε ο φωτισμός του panel και τα πήγα στο e-shop θεσσαλονίκης για service. Μετά από 2+ εβδομάδες μου έρχετε μύνημα στο κινητό όπου μου λένε ότι δέν υπάρχει απόθεμα και θα σταλεί στην αντιπροσωπεία για κάλυψη της εγγύησης. Μετά από 1.5 μήνα λοιπόν μου στέλνουν μύνημα σήμερα και μου λένε ότι θα μου πιστώσουν 235€ το ποσό που τα είχα αγοράσει διλαδή. Ναιιιι αλλαααα επειδή έχει τύχει να μου πιστώσουν πολλές φορές πράγματα οι μάγκες του e-shop τι κάνουν? Π.χ Αγόρασα έναν HDD το 2008 90€? ε το 2009 θα σε πιστώσουν με 45€ που είναι η αξία του εκείνη την στιγμή. Έλα όμως που τα logitech αντί να πέσει η τιμή τους ανέβηκε? Ωραία πολιτική έχετε παιδειά! Όταν πέφτει η τιμή είναι καλά και όταν ανεβαίνει κάνετε την πάπια! Αμ δε! Είπαν θα με πάρει τηλέφωνο ο υπεύθυνος αύριο άν και μου φαίνετε δέν θα βγεί άκρη..

• Super Moderators
Δημοσ.

και δεν τα έχουμε πει ρε παιδιά? πάντα RMA απευθείας στην Logitech και όχι από εκεί που το αγοράσατε ακόμα και είναι το Πλαίσιο!

Δημοσ.
Λοιπόν όσο το έλεγα ότι είμαι ευχαριστημένος από το e-shop.gr σήμερα κατάφεραν και έχασαν έναν καλό πελάτι τους...Το πρόβλημα μου. Είχα αγοράσει πρίν 1.5 περίπου χρόνο από το E-shop τα Ζ-5500 έναντι 235€. Όλα καλά μέχρι εδώ. Πρίν κάνα 2μηνο κάηκε ο φωτισμός του panel και τα πήγα στο e-shop θεσσαλονίκης για service. Μετά από 2+ εβδομάδες μου έρχετε μύνημα στο κινητό όπου μου λένε ότι δέν υπάρχει απόθεμα και θα σταλεί στην αντιπροσωπεία για κάλυψη της εγγύησης. Μετά από 1.5 μήνα λοιπόν μου στέλνουν μύνημα σήμερα και μου λένε ότι θα μου πιστώσουν 235€ το ποσό που τα είχα αγοράσει διλαδή. Ναιιιι αλλαααα επειδή έχει τύχει να μου πιστώσουν πολλές φορές πράγματα οι μάγκες του e-shop τι κάνουν? Π.χ Αγόρασα έναν HDD το 2008 90€? ε το 2009 θα σε πιστώσουν με 45€ που είναι η αξία του εκείνη την στιγμή. Έλα όμως που τα logitech αντί να πέσει η τιμή τους ανέβηκε? Ωραία πολιτική έχετε παιδειά! Όταν πέφτει η τιμή είναι καλά και όταν ανεβαίνει κάνετε την πάπια! Αμ δε! Είπαν θα με πάρει τηλέφωνο ο υπεύθυνος αύριο άν και μου φαίνετε δέν θα βγεί άκρη..

Κακώς μπλέχτηκες με το eshop, εφόσον με 2-3 emails στην Logitech θα είχες ολοκαίνουριο set στο σπίτι τώρα;).

Δημοσ.
και δεν τα έχουμε πει ρε παιδιά? πάντα RMA απευθείας στην Logitech και όχι από εκεί που το αγοράσατε ακόμα και είναι το Πλαίσιο!

+1000, το service της Logitech ειναι απ'τα καλυτερα..

• Super Moderators
Δημοσ.

@@, ασφαλώς και έχει, απλά αυτοί δεν έχουν διαθέσιμα!

μην δεχτείς πιστωτικό απαίτησε να συνενοηθούν με την Logitech

Δημοσ.
@@, ασφαλώς και έχει, απλά αυτοί δεν έχουν διαθέσιμα!

μην δεχτείς πιστωτικό απαίτησε να συνενοηθούν με την Logitech

Μίλησα με την Logitech τώρα μόλις και μου λένε ότι φυσικά και υπάρχει απόθεμα από Z5500! Θα γίνει χαμός μιλάμε!:devil::devil::devil:

Δημοσ.

Και εγώ, με την σειρά μου, αγόρασα 1 USB Tv-tuner hybrid (Lifeview) από το eshop, το οποίο δεν έπιανε καθόλου ψηφιακά κανάλια (κλασικά). Τους το πάω πίσω Δευτέρα, και σήμερα Πέμπτη (3 εργάσιμες) δεν το έχουν στείλει ακόμα από το Eshop point στα κεντρικά στο Μενίδι.

Ο δε τεχνικός που μίλησα ακουγόταν σαν καθυστερημένος, του τα έβγαζα με το τσιγκέλι, και επι της ουσίας δεν μου είπε τπτ συγκεκριμένο. :mad:

Δημοσ.
μέσω email? εκτύπωσέ το και πάρτο μαζί σου...

Τηλεφωνικά μίλησα και ο υπάλληλος μου διαβεβαίωσε πώς υπάρχουν. Μάλιστα μου είπε να τα πάρω πίσω και να τους τα στείλω κατευθείαν σε αυτούς!

• Super Moderators
Δημοσ.

μην περιμένεις, αν δεν κάνεις εσύ δεν πρόκειται να δεις ενδιαφέρον από αυτούς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...