Προς το περιεχόμενο

Ultimate VS Business

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εαν θέλει το Aero και τα λοιπά φρου-φρου, η προτεινόμενη είναι η Business.

Όταν λες φρουφρου τι ακριβώς εννοείς?

Πως πχ λείπει το Vista Dreamscene από τα Business?

Πως πχ λείπει το Media Center από τα Business?

Πως πχ λείπουν οι επιπλέον ήχοι συστήματος από τα Business?

Aκόμα και τα γελοία παχνιδάκια που κατέβηκαν ως extras στα Ultimate...

... λείπουν από τα Business!

Όσο αφορά το Aero, σε Home Premium, Business & Ultimate

υφίσταται Αero!

Κι εφόσον τα Ultimate είναι τα Windows που παρέχουν κάθε δυνατότητα προηγούμενων εκδόσεων + όλες τις δυνατότητες των Business + τα δικά τους extras...

...μιλάμε για την ανότερη έκδοση των Vista! ;)

Tώρα αν ο εν λογω χρήστης δεν ενδιαφέρεται για όλα τα παραπάνω και πιστεύει πως ο υπολογιστής του θα λειτουργεί καλύτερα με "λιγότερο φόρτωμα δεδομένων", ας κρατήσει τα Business.

Εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά που έχω λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή μου που δεν μου δημιουργεί προβλήματα, που λειτουργεί άψογα και που δεν χρειάστηκε εδώ κι 1 χρόνο που το έχω να του κάνω format!

Κι έχω Ultimate...;)

Δημοσ.

Home premium αν δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος κάποιου domain. Εγώ έχω laptop με προεγκατεστημένα Vista Home Premium και το παίρνω στο γραφείο και δυστυχώς δεν μπορώ να συνδεθώ με τους υπόλοιπους υπολογιστές.

Δημοσ.

[...φηξγφξητγκξ...]

Κι εφόσον τα Ultimate είναι τα Windows που παρέχουν κάθε δυνατότητα προηγούμενων εκδόσεων + όλες τις δυνατότητες των Business + τα δικά τους extras...

...μιλάμε για την ανότερη έκδοση των Vista!

δυνατότητες... extras... ΑΝΩΤΕΡΗ!

Έέέτσι!

:-) :-D :lol:

Δημοσ.

Πως πχ λείπει το Vista Dreamscene από τα Business?

Πως πχ λείπει το Media Center από τα Business?

Πως πχ λείπουν οι επιπλέον ήχοι συστήματος από τα Business?

Aκόμα και τα γελοία παχνιδάκια που κατέβηκαν ως extras στα Ultimate...

... λείπουν από τα Business!

[...]

Αν αυτά που αναφέρεις είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της Ultimate έκδοσης (που θέλω να πιστεύω πως δεν είναι), μόλις παρέθεσες έναν πολύ καλό λόγο γιατί να μη βάλει κάποιος ποτέ Ultimate.

Σημαντική η παρατήρηση του Gemalde σχετικά με τις εκδόσεις. Αν κι έχω την εντύπωση πως ο red7genius ενδιαφέρεται για home pc οπότε να μην τον αφορά άμεσα

Δημοσ.
Αν αυτά που αναφέρεις είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της Ultimate έκδοσης (που θέλω να πιστεύω πως δεν είναι), μόλις παρέθεσες έναν πολύ καλό λόγο γιατί να μη βάλει κάποιος ποτέ Ultimate.

Σημαντική η παρατήρηση του Gemalde σχετικά με τις εκδόσεις. Αν κι έχω την εντύπωση πως ο red7genius ενδιαφέρεται για home pc οπότε να μην τον αφορά άμεσα

Όπως βλέπεις (και το έχεις κάνει και quote) μιλάω για τα φρουφρου που ανέφερε ένας χρήστης πιο πριν και σ'αυτά αναφέρομαι!

Όπως και να'χει η ανώτερη έκδοση των Vista δεν είναι ούτε η Business, ούτε η Home Premium!

Eίναι τα Ultimate!

Δημοσ.
Όπως βλέπεις (και το έχεις κάνει και quote) μιλάω για τα φρουφρου που ανέφερε ένας χρήστης πιο πριν και σ'αυτά αναφέρομαι!

Όπως και να'χει η ανώτερη έκδοση των Vista δεν είναι ούτε η Business, ούτε η Home Premium!

Eίναι τα Ultimate!

Απλά βλέποντας πως υποστηρίζεις (φανατικά) την Ultimate έκδοση, περίμενα να αναφέρεις τι είναι αυτό στο οποίο (ουσιαστικά) υπερέχει. Γιατί όταν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω μεταξύ Home Premium και Ultimate επέλεξα τα πρώτα μη βλέποντας κάποιο πλεονέκτημα για την χρήση που τα ήθελα.

Δημοσ.

Απλά βλέποντας πως υποστηρίζεις (φανατικά) την Ultimate έκδοση, περίμενα να αναφέρεις τι είναι αυτό στο οποίο (ουσιαστικά) υπερέχει. Γιατί όταν είχα τη δυνατότητα να διαλέξω μεταξύ Home Premium και Ultimate επέλεξα τα πρώτα μη βλέποντας κάποιο πλεονέκτημα για την χρήση που τα ήθελα.

Όχι δεν έχω τέτοια κολλήματα και για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ "τυπικά" την Ultimate έκδοση ως πλήρης έκδοση, αλλά επι της ουσίας γνωρίζω πως οι διαφορές της με την Home Premium είναι απειροελάχιστες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...