Προς το περιεχόμενο

Ultimate VS Business

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλαμε παντα για της δυο εκδοσεις των Windows Vista. Ποια θεωρειτε-θεωρειται οτι ειναι καλυτερη? ποιες ειναι οι διαφορες τους? Και εν τελει, ποια θα ηταν προτιμοτερο να εγκατασταθει σε ενα pc?Θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας..

Ευχαριστω:-)

Δημοσ.

Καλύτερη σε τί? :confused:

Έχεις σκοπό να αγοράσεις το δισκάκι? Αν ναι, πάρε τη "Home Premium".

Υ.Γ. Γι άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο πετυχημένο marketing κάνουν με το να αλλάζουν το χρώμα και τον τίτλο.

Δημοσ.

Παιδια μιας και ειναι του θεματος, μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες τους?

Εγω τα εχω εγκαταστησει και τα 2 αλλα μου φαινονται ιδια...

Δημοσ.

Βρηκα τη μεγαλυτερη διαφορα που ειναι + για τα ultimate

Compare editions

Have more fun on your PC... + (Σκακι ,ταβλι και το μεγιστο TITANS).

Ειδα οτι τα Βιστα ειναι ιδανικα για λαπτοπ ε?

Δημοσ.

Η βασική διαφορά είναι ότι τα Ultimate έχουν το media center ενώ τα Business όχι. Τα παιχνίδια υπάρχουν και στα Business απλά πρέπει να τα ενεργοποιήσεις από το Windows components στο program features από το control panel

Δημοσ.

Οχι δεν σκοπευω να παρω το δισκακι ;) απλα θα εχω τα business αυθεντικα και ειπα μηπως να τα βαλω μπας και δω διαφορες σε σχεση με τα utimate που ειναι πολυ βαρια.

@τοττι οταν λες media center τι εννοεις? γιατι ενω εχω ultimate μαλλον δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα...και μαλλον δεν μου χρειαζεται;)

Δημοσ.
Μιας και διάλεξες έκδοση, ήρθε η ώρα να διάλεξης και αρχιτεκτονική και να πας σε 64bit.

Το θεμα ειναι να εχει και drivers για τις συσκευες που εχει γυρω για 64βιτ

Δημοσ.

πως ακριβως θα βαλω 64-bit λειτουργικο με τον επεξεργαστη που εχω?:X

Δεν εχω καταληξει στο λειτουργικο. Ειπα οτι τωρα εχω τα ultimate και ρωτησα τι διαφορα εχει η εκδοση business επειδη θα την εχω αυθεντικη και θελω να δω ποια θα προτιμησω...

Δημοσ.

Ε, καλά τώρα, αν προσπαθεί κάποιος κακομοίρης να βγάλει συμπέρασμα βλέποντας την παραπάνω σελίδα της Ms τότε απλά πέφτει στην παγίδα του marketing.

Για παράδειγμα γράφει για την "Ultimate": "Better protect your data against loss..." εννοώντας την BitLocker "πατέντα" της, λες και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προφυλάξεις τα δεδομένα σου. Ή γράφει "Have more fun on your PC..." εννοώντας τα 2-3 χαζοπαιχνιδάκια που έχουν μέσα.

Ακόμα και τη φτηνότερη home basic να έχεις, υπάρχουν άπειρα προγράμματα τρίτων κατασκευαστών (ελεύθερα/δωρεάν και μη) που προσφέρουν τα ίδια "υπολειπόμενα" features με πολύ καλύτερο τρόπο από τις φτωχές πατέντες της Ms. Εντάξει, είπαμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...