Campah Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά έχω ένα dvd στον σκληρό μου δίσκο Που περιέχει 2 audio αγγλικά και ρωσικά Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μην πειράξω καθόλου το dvd Απλά να βγάλω την ρωσική γλώσσα τελείως Επειδή δεν είμαι γνώστης αυτών των πραγμάτων Πιο πρόγραμμα μπορεί να το κανί αυτό?
parsifal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το DVD Shrink μπορεί να ανοίξει για επεξεργασία DVD folder structure από το σκληρό δίσκο και να κάνει εύκολα αυτό που θες. Πρόσεξε μόνο να επιλέξεις να μην κάνει το DVD Shrink συμπίεση του video.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το DVD Shrink δεν εχει σταματησει να υποστηριζεται εδω και καιρο? Νομιζω οτι αν η ταινια εχει σχετικα συγχρονη προστασια θα τα βρει μπαστουνια... (αν κανω λαθος διορθωσε με! btw με τον phenom τι εγινε?)
parsifal Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αν η ταινία βρίσκεται ήδη στο σκληρό δίσκο όπως αναφέρθηκε, το DVD Shrink δε θα πρέπει να έχει πρόβλημα. /offtopic Με τον Phenom δεν έγινε ακόμη τίποτα! Περιμένω τους νέους Phenom II σε καλές τιμές, προς το παρόν τη βγάζω με έναν Athlon X2 5000+. Επίσης, δε βρήκα ακόμη χρόνο για να δω πώς πάνε οι A-DATA από O/C...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.