Προς το περιεχόμενο

Popcorn A-110 Review : Ο απόλυτος media player ;

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανακάλυψα όμως και αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/HDD-Optical-Frames/Freecom-Media-Player-HDMI-MKV.htm το έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις? Που υστερεί? Ελπίζω να έγραψα το post σε σωστό σημείο :fear:

1080i?

Δεν υπoστηριζει H264?

Μακρια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μόλις ανακάλυψα (έστω και αργά) ότι στις 30/10 βγήκε νέο μεγάλο update.

http://www.popcornhour.com/download/A110/01-17-091022-15-POP-403.html

Επιτέλους υποστήριξη για screensaver σε playback pause αλλά και για υπότιτλους IDX/SUB! Καιρός ήταν.

Κάνε λίγο υπομονή επειδή εξαντλήθηκε κ χτύπα το μηχανηματάκι της WD (live player)..είναι στα 120€ κ έχει καλύτερο τσιπάκι αναπαραγωγής HD αρχείων..

Ε καλά, τώρα είναι αργά για υπομονή και άλλο μηχάνημα, δεδομένου ότι έχω το PCH εδώ και 6-7 μήνες. :-)

Όταν το είχα πάρει άξιζε τα λεφτά του, δεδομένου ότι ήταν το μοναδικό που υποστήριζε από τη μαμά του DTS downmix. Επίσης κόστιζε "μόλις" 245 ευρώ ενώ αργότερα αυξήθηκε στα 260 (πλέον νομίζω ότι έχει πέσει γύρω στα 200).

Τώρα πια βέβαια αν έπρεπε να πάρω νέο μηχάνημα, θα κοίταζα κάτι διαφορετικό. Ίσως προτιμούσα media pc με XBMC παρά NMT.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γεια σε όλους .Θα ήθελα μια βοήθεια. Εχω το Α-110 το οποίο έχχω συνδέσει με HDMI σε μια 42' TV. Επίσης το έχω συνδέσει με καλώδιο πάνω στο router LINKSYS WAG200G). Πως μπορώ να δώ το A-110 στο pc το οποίο τρέχει windows 7 ?

Γεια σε όλους .Θα ήθελα μια βοήθεια. Εχω το Α-110 το οποίο έχχω συνδέσει με HDMI σε μια 42' TV. Επίσης το έχω συνδέσει με καλώδιο πάνω στο router LINKSYS WAG200G). Πως μπορώ να δώ το A-110 στο pc το οποίο τρέχει windows 7 ?

Απλα θα πας Εναρξη>εκτελεση>\\192.168.*.* >enter και θα δεις τον δισκο σου.

Αν σου ζητησει κωδικο δωσε nmt/1234

• 1 μήνα μετά...

γεια σε ολουσ κια χρονια πολλα σημερα πηρα το α110 εχω ενα usb stick με κωδικο και δεν το ανοιγει τι πρεπει να κανω?και κατι αλλο αν το κανω δυκτιο με το pc (γινετε?)μπορω να πεζω τισ ταινιες απο το popcorn ?σασ ευχαριστω πολι καλη χρονια!!!!!!!!

• 1 μήνα μετά...

Γεια χαρα,

ειμαι πολύ καινουργιος στο φορουμ αλλά πρέπει να ευχαριστήσω για την καταπληκτική παρουσίαση. Εμένα με έπεισες. Απλά να ενημερώσω οτι αυτήν τη στιγμή πυ γράφω το Α 110 κοστίζει 139 ευρώ χωρίς σκληρό δισκο!!! και σε χρεώνουν άλλα 70 για να σου βάλουν 1τερα επιπλέον. Νομίζω οτι ακούγεται λογικό.

ευχαριστώ πολύ πάντως.

n

• 1 μήνα μετά...

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει επιτέλους με το καλαμπόκι μου γιατί το χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο αλλά είναι δράμα η μεταφορά των ταινιών στο σκληρό του!!!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή με τα δεδομένα μας να είναι τα εξής:

 Popcorn A110 με σκληρό 1ΤΒ ενσωματωμένο

 Ασύρματο router Thomson st585v6

 Pc με win7 και ασύρματο stick

 Netbook με windows xp με ασύρματη κάρτα δικτύου

Σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα η μεταφορά των αρχείων (ταινίες, mp3,photo) γίνεται ασύρματα μέχρι το router από το PC και Netbook και μετά ενσύρματα στο pop corn το οποίο αποτελεί και το ιδανικό δίκτυο για μένα .Το πρόβλημα είναι ότι από το Pc δεν μπορεί να γίνει η μεταφορά ασύρματα γιατί όταν μπαίνω στις θέσεις δικτύου και βρίσκω το PCH A110, δίνω το user:ΝΜΤ και κωδικο:1234 μπαίνω στο φάκελο share και όταν επιλέγω το φάκελο video μου κολλάει το δίκτυο και βγάζει μήνυμα ότι ο διακομιστής δεν μου δίνει τα απαραίτητα δικαιώματα. Όταν τώρα αποσυνδέσω το ασύρματο stick και συνδέσω με καλώδιο utp το PC με το Router (άρα η μεταφορά θα γίνει ενσύρματα) την παραπάνω διαδικασία την πραγματοποιώ με επιτυχία!!!!!!

Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι κάποια ρύθμιση στα win7 γιατί με το Net book που έχει Windows XP δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στην ασύρματη μεταφορά με την δική του ασύρματη κάρτα και με το ασύρματο stick του PC (το δοκίμασα για να δω μήπως ευθυνόταν το stick )

Όποιος μπορεί να μου πει κάποιο τρόπο να συνδεθώ ασύρματα ( το PC με το Popcorn) χωρίς να τραβώ καλώδια θα του ήμουν ευγνώμων. Να επισημάνω ότι επιχείρησα να κάνω ένα κοινόχρηστο φάκελο στο Pc και αντί να ψάχνω να βρω το popcorn από το PC έκανα το αντιθετο!!Δηλαδη από το popcorn έβρισκα το κοινόχρηστο φάκελο στο PC και έκανα copy την ταινία στη σκληρό του popcorn και όλα τα χειριζόμουν από το τηλεχειριστήριο του popcorn (με ασύρματη σύνδεση Pc και Pop corn) αλλά αυτή η διαδικασία δεν είναι καθόλου βολική!!!!

post-70427-12906308123_thumb.jpg

• 9 μήνες μετά...

Μόλις πήρα χαμπάρι ότι βγήκε νέο firmware στις 23/12.

Ορίστε η σελίδα του http://www.popcornho...mware-A110.html και ιδού τι φτιάχνει:

Release Date : 23 December 2010

Firmware Version : 01-17-101217-15-POP-403-000

Release Note :

1. Still same NMT apps 00-17-091216-15-POP-403

2. NTFS driver update, now supporting NTFS write

3. Added support for mkv prepend compression for h264 tracks

4. Extended unicode string support for Hebrew Right-To-Left.

5. Fixes for music Now Playing screen - Cover art image now is up to 2MB. Otherwise default image is shown - Fixed issue with image containing EXIF - Scale down large image when necessary for proper display.

6. Fixed ID3 parser byte-skipping error that caused long delay when music playback.

7. Added shuffle feature on music playback (all types of audio files). - Use Repeat key to toggle - only for music playback - does not work on UPnP or myiHome, works for SMB/NFS

8. Fixed issue where Infobar is cleared when play next file in a playlist.

9. Fix for WiFi issue: WPA-PSK / WPA2PSK[TKIP+AES] connection failure

10. Reset subtitle settings when doing factory reset.

11. Minor modification to IDX/SUB rendering

12. Minor tweak for MKV DTS drop out issue.

NMT Apps Version : 00-17-091216-15-POP-403

Release Note :

1. Minimum firmware version to use this NMT App is 01-17-091216-15-POP-403-000

2. New Transmission BT client version 1.75

To (2) και το (7) είναι σημαντικότατες αναβαθμίσεις. Το (7) για προφανείς λόγους ενώ η υποστήριξη NTFS write σημαίνει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από τον εσωτερικό δίσκο του PCH σε εξωτερικό USB! Χρόνια το περίμενα αυτό το πράγμα!

• 4 μήνες μετά...

Κυριοι μπορείτε να διαφωτίσετε; Πως θα παίξουμε 3d ταινία σε ένα media player στη τηλεόραση το καρε πλαι-πλάι οκ? μέχρι εδώ; αλλά να έχει και υπότιτλους; Τα χω δοκιμάσει όλα, έτσι νομίζω. Η ταινία παίζει κανονικά αλλά με τους υπότιτλους ΜΥΘΟΣ. Ξέρει κανείς τι θέμα λεπτομέρεια παίζει εδώ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...