Προς το περιεχόμενο

Vga έξοδος πρόβλημα

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το laptopaki το οποίο το συνέδεα σε 2 τηλεόρασεις με vga. Από χθες όμως όπου και να το βάλω μου βγάζει no video input. Παίρνω λοιπόν το άλλο λαπτοπ, το συνδέω στη μια με το ίδιο καλώδιο vga και όλα εντάξει. Αρα καλώδιο vga ok, οπότε τσεκάρουμε κάρτα γραφικών. Από gpu δεν νομίζω να νομίζω πρόβλημα, τα video τα παίζει κανονικά. Οπότε πολύ φοβάμαι ότι παίζει να 'χει η έξοδος vga πρόβλημα. Τώρα εγώ τι μπορώ να κάνω ή τι άλλο μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Nα την απενεργοποίησα πως? Και στις 2 όταν βάζω μονή οθόνη μου βγάζει τις μέγιστες αναλύσεις των τηλεόρασεων. Αν την έκαψα τι κάνω? Παίρνω καινούργια κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Στον laptop που έχω, αν πατήσω το Fn πλήκτρο μαζί με το πλήκτρο F10 μου ενεργοποιεί-απενεργοποιεί την έξοδο vga. Λέω μήπως έχει κάτι τέτοιο και το δικό σου.

Δες ακόμα μήπως από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών έχει απενεργοποιηθεί η vga out.

Αλλιώς service να στο ελέγξουν.

Δημοσ.

Σε μένα (έψαξα το μάνουαλ) είναι το Fn+F8. Αλλά δεν έκανε τίποτα. Οπότε πάει για service.

Κάτι άλλο. Μετά από αυτή την εξέλιξη σκέφτομαι να χρησιμοποίησω ως htpc το desktop (παλιό, 2 έξοδοι dvi). Το πρόβλημα μου είναι πως η τηλεόραση δεν έχει έξοδο rca και αυτά τα 2 απέχουν καμιά 3αριά μέτρα (ενισχυτές κλπ συναφή δεν παίζουν). Πως θα μεταφερθεί ο ήχος? Η να χρησιμοποίησω το άλλο laptop του οποίου όμως τα ηχεία είναι τραγικά?

Επίσης το 'ενα εχει κάρτα x200, ενώ το άλλο 945gma. Ποια είναι καλύτερη?

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών έχεις;

Σε κάποιες (ίσως και σε όλες δεν ξέρω) μέσα από dvi/hdmi περνάει και πεντακάναλος ήχος. To HDMI πρωτόκολο το υποστηρίζει σίγουρα.

Το έχω σε ΑΤΙ 3870 με αντάπτορα από DVI σε HDMI και ένα καλώδιο 2 μέτρα και είναι άψογα.

Ήθελε ένα πακέτο από ATI που ενεργοποιεί την έξοδο ήχου από HDMI. Το κατέβασα από ΕΔΩ. Κάτι θα υπάρχει και για nvidia, σίγουρα.

Δες για καλώδιο από DVI σε HDMI.

Έχει ένα στα 5 μέτρα που νομίζω σου φτάνει.

------------------

χ200 vs 945gma

χμμμμ, δύσκολος αγώνας.....

.......καμιά από τις δύο.

Το desktop τι έχει;

Δημοσ.

GeForce 7800 gt. Πάλι ήχο δεν θα μεταφέρει όμως. Οπότε ας κάνω υπομονή μέχρι να φτιαχτεί το laptop με την intel και να χρησιμοποιώ το άλλο με τα χάλια ηχεία έστω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...