Προς το περιεχόμενο

κόλπα

waster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή είμαι νέος σε ότι αφορα υπολογιστές και τέτοια....θα ήθελα να μου γράψετε μερικά κόλπα όπως ψεύτικους ιούς και διάφορα τέτοια κόλπα...

Δημοσ.
επειδή είμαι νέος σε ότι αφορα υπολογιστές και τέτοια....θα ήθελα να μου γράψετε μερικά κόλπα όπως ψεύτικους ιούς και διάφορα τέτοια κόλπα...

Λοιπόν για ψευτικους ιούς μπορείς να μπείς στο: http://www.ioigiaplaka.com.gr

Δημοσ.
προσπάθησα αλλά δεν μπήκε στην ιστοσελίδα

Αποκλείεται... Εκτός αν έχεις κολλήσει εσύ κάποιον ιό και γι' αυτό δε σου ανοίγει.

Δημοσ.

Για να δεις αν έχεις τον χαρακτηρηστικό ιό που ανεφέρθηκε πιο πάνω την ώρα που πατάς το λίνκ και δεν σε βάζει στην σελίδα πάτα Alt+F4 αν το ίντερνετ σου κλείσει πάει να πεί οτι κάτι σοβαρό πρέπει να συμβαίνει και καλά θα κάνεις να πάς σε ένα processorολόγο για ειδική θεραπεία με αντιβιωτικά!

Have fun!!!

Δημοσ.

Ρε συ waster δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις από δύσκολα. Μάθε πρώτα τα βασικά μιας που δεν ξέρεις από pc.

Για παράδειγμα να σου πω, μπορείς με 2-3 κινήσεις να ενεργοποιήσεις την εκτόξευση πυράυλου από το αρχηγείο του Αμερικανικού στρατου. Αυτό βέβαια θέλει ένα μικρό κολπάκι γιαυτό αν θες λεπτομέρειες στείλε μου πμ. Απαγορεύεται να σου πω δημοσίως γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του forum.

Πάντως μην ασχολείσαι με ψεύτικους ιούς, θα καραφλιάσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...