Προς το περιεχόμενο

Αθλητικά

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα πάντα είναι πολιτική, θα συμφωνήσω με τον μέγαλο...ρήτορα punky!!

Το πρόβλημα είναι ότι δε σου επιτρέπεται να σχολιάσεις την πολιτική που ασκεί ο Χ πολιτικός, το Ψ κόμμα.

Δε σου επιτρέπεται να αναφέρεις στοιχεία γιατί το σκανδαλο της μονής βατοπεδίου, δεν είναι ένα απλό σκάνδαλο...

Δε σου επιτρέπεται να αναφέρεις (σε πολιτικούς όρους, όχι σε κοινωνικούς), τι ακριβώς παίζει στο θέμα της παιδείας, και ποιος πρεσβεύει τι

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παληκάρια που δεν θα εκφραζόμαστε ελεύθερα? Αντρέα θα λέω ότι λέω αν δε συμφωνείς πρόβλημα σου. Και στην τελική όπως εμένα δε με νοιάζει η γνώμη σου και κανενός βάζελου έστι και συ μη δίνεις σημασία στα λόγια μου. Πως θα γίνει αυτό? Απλά ο καθένας στο τόπικ του. Και κάτι άλλο πχ κινηματογράφος αν ανοίξω γω ένα τόπικ με τίτλο dark night sucks δε θα μπουν τα fanboys μέσα να με κράξουν? Αλλά επειδή είναι περισσότεροι και έχουμε δικτατορία της πλειοψηφίας ο ηλίθιος θα μαι γω και όχι τα fanboys.

Και σέλλερς όσο εσύ απεχθάνεσαι τα αθλητικά, το νταβραντιλίκι δλδ άλλο τόσο απεχθάνομαι αυτούς που ασχολούνται με "κλασσική μουσική". Που δήθεν μαθαίνουν κιθάρα, πιάνο και τα συναφή. Αλλά τους λυπάμαι, ξέρεις γιατί, γιατί όσα έζησα εγώ με την ομάδα μου σε εκδρομές κτλ, αυτοί ποτέ δε θα τα ζήσουν θα είναι στο βούρκο της μιζέριας τους.

Και κάτι τελευταίο πόσοι ηθοποιοί (μπουρν, σκόφιλντ), τραγουδιστές (ελτον τζον) είναι γκαίηδες. Εχετε δει όμως κανένα ποδοσφαιριστή ή συνδεσμίτη να είναι λούγκρα? Αρα κλείνοντας τα μουσικά και τα κινηματογραφικά βοηθάμε την κοινωνία

Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο πόσοι ηθοποιοί (μπουρν, σκόφιλντ), τραγουδιστές (ελτον τζον) είναι γκαίηδες. Εχετε δει όμως κανένα ποδοσφαιριστή ή συνδεσμίτη να είναι λούγκρα? Αρα κλείνοντας τα μουσικά και τα κινηματογραφικά βοηθάμε την κοινωνία

πραγματικά αισθάνομαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ανήκω στο ίδιο φόρουμ με εσένα....

Μας χαρίζεις Ατάκες ανώτερες από την άντζελα!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχετε δει όμως κανένα ποδοσφαιριστή ή συνδεσμίτη να είναι λούγκρα?

ε ψιλoλουγκρίζει ο Darko :P

Δημοσ.

εσύ για να καταλάβω βοηθάς την κοινωνία.. :rolleyes:

Forum's king κάνε κάτι!!

Δημοσ.
εσύ για να καταλάβω βοηθάς την κοινωνία.. :rolleyes:

Forum's king κάνε κάτι!!

Περισσότερο από τους nerd και τους fanboys linuxades, είναι σίγουρο.

@θρες. Δεν βλέπω βιντεάκια καμμένων στο youtube.

Καιζερ όταν με το καλό μπεις βάλε και μια δημοσκόπηση. Τουλάχιστον μια επιλογή θα είναι να μένει ο καθένας στο τόπικ του. Ξέρουμε ποιοι είμαστε Ολυμπιακοί, ποιοι ΠΑΟ οπότε δεν τίθεται θέμα δούρειων ίππων.

Πάντως ομορφόπαιδα περιμένω ακόμα κάποιον να μου πει έστω και έναν δηλωμένο gay ποδοσφαιριστή. Από ανθρώπους της "τέχνης" έχουμε πάμπολλους. Η τώρα που το σκέφτομαι κανά ρεμπέτη και λαικό τραγουδιστή (αυτούς που τραγουδάνε αντρικά τραγούδια) gay δε νομίζω να βρειτε. Ενώ σε έντεχνο (αυτοί που κλέβουν τραγούδια Ιταλών (μπραντουάλντι, λούτσιο ντάλα)) και ροκ(αλήθεια ζει αυτό το είδος) βρίθει ο τόπος.

Τώρα ποιο είναι το καλό των συνδέσμων του Ολυμπιακού. Για τους άλλους δεν ξέρω, δεν με απασχολεί

Κατά πρώτον κοινωνικοποίηση, κατά 2ον μαθαίνεις αρχές όπως να προστατεύεις το διπλανό σου από άνανδρες επιθέσεις, μαθαίνεις αρετές όπως η τιμιότητα, η ηθική και όχι το ψεύτικο οπαδιλίκι που πουλάνε κάποιοι άλλοι.

• Super Moderators
Δημοσ.
@θρες. Δεν βλέπω βιντεάκια καμμένων στο youtube.

ναι ούτε λόγος, είναι καμένος αυτός που έφτιαξε το video, αλλά τα στιγμιότυπα είναι πραγματικά...

το φιλάκι, το χούφτωμα όπως και να το κάνουμε δεν είναι "αντρίκια" :P

Πάντως ομορφόπαιδα περιμένω ακόμα κάποιον να μου πει έστω και έναν δηλωμένο gay ποδοσφαιριστή.

δεν παίζει κάτι τέτοιο, στα αποδητήρια και στα ντους θα πηγαίνουν όλοι τοίχο τοίχο...

Δημοσ.

Ελπίζω να μην το σβησουν πάλι: :-)

http://www.pinknews.co.uk/news/articles/2005-6850.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1078698/Ex-player-claims-12-Premiership-football-players-gay-afraid-come-out.html?ITO=1490

Φανταζομαι οτι καταλαβαινεις τους λογους οτι κανεις αθλητης ομαδικου σπορ δεν εχει δηλωσει γκει κατα τη διαρκεια της καριερας του.

Δημοσ.
Πάντως ομορφόπαιδα περιμένω ακόμα κάποιον να μου πει έστω και έναν δηλωμένο gay ποδοσφαιριστή. Από ανθρώπους της "τέχνης" έχουμε πάμπολλους. Η τώρα που το σκέφτομαι κανά ρεμπέτη και λαικό τραγουδιστή (αυτούς που τραγουδάνε αντρικά τραγούδια) gay δε νομίζω να βρειτε. Ενώ σε έντεχνο (αυτοί που κλέβουν τραγούδια Ιταλών (μπραντουάλντι, λούτσιο ντάλα)) και ροκ(αλήθεια ζει αυτό το είδος) βρίθει ο τόπος.

Τώρα ποιο είναι το καλό των συνδέσμων του Ολυμπιακού. Για τους άλλους δεν ξέρω, δεν με απασχολεί

Κατά πρώτον κοινωνικοποίηση, κατά 2ον μαθαίνεις αρχές όπως να προστατεύεις το διπλανό σου από άνανδρες επιθέσεις, μαθαίνεις αρετές όπως η τιμιότητα, η ηθική και όχι το ψεύτικο οπαδιλίκι που πουλάνε κάποιοι άλλοι.

Έχω φίλο, γαύρο, ρεμπέτη, σύντροφο. Τα μπατζάκια του ξεχειλίζουν από τιμιότητα ηθική και αρχίδια. Έχουμε έναν καλό φίλο. Γαύρο, γκέι. Είναι φίλος μας επειδή είναι τίμιος, ηθικός, με χιούμορ, μυαλό και λογική. Είναι γκέι, αδιάφορο, παραμένει φίλος μας. Δεν είναι μισάνθρωπος, παραμένει φίλος μας. Κι αυτός κι ο άλλος κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι κάνουμε καλό (έστω λίγο) στην κοινωνία, γιατί τουλάχιστον προσπαθούμε

μπορείς να μου απαντήσεις με συνειρμό που συνδέει ό,τι είπα με λεσβίες σαδομαζο φάλαινες

και λίγο οντοπικ, ίσως καλύτερα να μένει ο καθένας στης ομάδας του το θέμα, απλά για να αποφεύγεται τζάμπα μπάχαλο. Όλοι έχουμε φίλους με τους οποίους θα βριστούμε όταν πάμε για καφέ, φτάνει

Δημοσ.

Κρις, ελα ρε υπάρχουν gay στην αγγλία? Επεσα από τα σύννεφα.

@θρες δεν είδα το (θέμα αρχής), δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Πάντως χαίρομαι που αρκετοί συμφωνούν στο να μείνει ο καθένας στον οίκο του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το παρόν θέμα άρχισε (και έμεινε ξεκλείδωτο) προκειμένου να εισφέρουν απόψεις τα μέλη για το μέλλον των οπαδικών και, γενικότερα, των αθλητικών θεμάτων στην ενότητα Μπλα-Μπλα.

Καταλήξαμε να γράφουμε για ομοφυλόφιλους ποδοσφαιριστές και (σε λίγο) transexual χορεύτριες. Τέρμα.

Αφού ορισμένα μέλη δεν έχουν όρεξη (ή ικανότητα;) να συζητήσουν θέμα που τα αφορά, το ζήτημα των αθλητικών θα συζητηθεί τελικά μόνο μεταξύ του administrator και των moderators και θα ανακοινωθούν οι όποιες αποφάσεις παρθούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...