Προς το περιεχόμενο

Αθλητικά

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...οτι αμα καταπιεζεις τον κοσμο ξεσπαει στα λαθος πραγματα?

Καταλαβες τωρα γιατι ηταν χρησιμα τα δυο μεγαλα και ξεχωριστα τοπικ?

Σορρυ που το εκανα με αυτον τον τροπο αλλα αλλιως δεν θα γινόταν αντιληπτό.

Ας κατσουμε λοιπον ολοι μαζι να δουμε πως το συστημα μπορει να λειτουργησει καλυτερα.

Δημοσ.

Ναι, ο καθένας να ποστάρει στην ομάδα του. Δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις των άλλων για την ομάδα μου.

και κάτι για το off-topic Το ότι δλδ το χουν κάνει chat room εκεί μέσα δεν σας προβληματίζει? Αν πχ εγώ κάνω ερώτηση που στο καλό βρίσκεται το τάδε ή που γίνεται η δείνα δουλειά αφενός δεν θα απαντήσει κανείς γιατί το χουν κάνει prive club, αφετέρου πρέπει να ψάχνεις 30 σελίδες γιατί ποστάρουν με ταχύτητα 10 μηνυματα/λεπτό.

Δημοσ.
και κάτι για το off-topic Το ότι δλδ το χουν κάνει chat room εκεί μέσα δεν σας προβληματίζει? Αν πχ εγώ κάνω ερώτηση που στο καλό βρίσκεται το τάδε ή που γίνεται η δείνα δουλειά αφενός δεν θα απαντήσει κανείς γιατί το χουν κάνει prive club, αφετέρου πρέπει να ψάχνεις 30 σελίδες γιατί ποστάρουν με ταχύτητα 10 μηνυματα/λεπτό.

corruptionxr7.jpg

Δημοσ.

Ναι και το οφ τόπικ είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αλλά και τα αθλητικά τόπικ (ή μάλλον ποδοσφαιρκά τόπικ μιας και που δεν αναφερόταν στον αθλητισμό αλλά στο ποδόσφαιρο συγκεκριμένα) ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Επιτέλους που κλείσαν και ας ευχηθούμε όλοι να μην ξανανοίξουν.

Δημοσ.

παιδες, απαγορευτηκαν τα πολιτικα, απαγορευτηκαν τα αθλητικα, στο τελος θα βαλουμε ενα γενικο εμπαργκο στο μπλα μπλα να μη λεμε τπτ. Αντι, λοιπον, να βαζουμε απαγορευσεις, μηπως θα ηταν καλυτερο να bann-αρονται αυτοι που εκτρεπονται με τη μια, να μη χαλιεται και η συζητηση; αποψη καταθετω.

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από afentiko7

scaled.php?server=229&filename=facepalm36gm2.jpg&xsize=578&ysize=480

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδες, απαγορευτηκαν τα πολιτικα, απαγορευτηκαν τα αθλητικα, στο τελος θα βαλουμε ενα γενικο εμπαργκο στο μπλα μπλα να μη λεμε τπτ. Αντι, λοιπον, να βαζουμε απαγορευσεις, μηπως θα ηταν καλυτερο να bann-αρονται αυτοι που εκτρεπονται με τη μια, να μη χαλιεται και η συζητηση; αποψη καταθετω.

Πιστεύω ότι καλώς υπάρχουν ορισμένες απαγορεύσεις. Σε ξένα fora που συμμετέχω υπάρχουν sections για πολιτικά και θρησκευτικά θέματα, ΧΩΡΙΣ moderation (εκτός ακραίων συμπεριφορών) όπου, όμως, συμμετέχεις μετά από αίτηση (είναι "κρυμμένα" από το "γενικό πληθυσμό") και αποδεχόμενος ότι εκεί τα πράγματα εκ των πραγμάτων εκτραχύνονται. Εφόσον αυτό δεν ισχύει εδώ, καλό είναι να απέχουμε από τα πολιτικά, αφού αδυνατούμε να χειριστούμε ώριμα πολύ απλούστερα θέματα.

Εφόσον, όμως, το μπλα-μπλα έχει παράμετρο την κόσμια συμπεριφορά, νομίζω ότι είναι καιρός να εφαρμοστεί αυτή η τοποθέτηση. Υπό την έννοια αυτή, συμφωνώ πως αντί να τιμωρούνται όλοι οι χρήστες για την αχαρακτήριστη συμπεριφορά λίγων, ας τιμωρούνται αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα. Συστηματικά.

Α, επίσης: IBTL

• Super Moderators
Δημοσ.

qq όμως? :o

Δημοσ.

Τι μπορεί να ψάχνει κανείς 30 σελίδες στο offtopic :rolleyes:

Στα αθλητικά ειναι η αληθεια οτι πολλες φορες ξεφευγαν καποιοι, εγω τουλαχιστον προτιμω να συζητω για την ομαδα μου στο φορουμ της, αλλωστε οι αποψεις πολλων για την ομαδα τους μονο αντικειμενικές δεν ειναι και καμια φορά διαβαζεις τα πιο απίθανα πράγματα... :-)

Δημοσ.

η πρόταση του snoob, για μη...moderating και "κρύψιμο" των αναλόγων τόπικς, δεν είναι κακή, αλλά πάντα θα εκτραχυνθούν τόσο πολύ τα πράγματα από κάποιον όμνι που κυκλοφορεί ελεύθερος(!), που τελικά πάλι το ίδιο θα συμβεί...Οι χρήστες, θα....μπανάρουν τους εαυτούς τους, μη συμμετέχοντας ουσιαστικά, γιατί ...."ξενερώνουν"!

Ποτέ δεν καταλαβα και δεν αποδέχθηκα ως λογική, την απαγόρευση πολιτικών συζητήσεων, αλλά παρολαυτα, τη σέβομαι!

Αν αλλάξει πάντως, θα με ικανοποιήσει, μια που οι νέοι άνθρωποι, κατ εμε, επιβάλλεται να συζητούν πολιτικά, να κρίνουν και να ανταλλάσουν απόψεις, τόσο για ιδέες, οσο και για την πολιτική!

Anyway...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πολιτικές συζητήσεις κάνουμε. Όπως σωστά είχε επισημάνει παλιότερα ο punky, τα πάντα τελικά είναι πολιτική. Το site δεν επιθυμεί ευθείες (και μειωτικές) αναφορές σε κόμματα και στελέχη τους. Λογικό, γιατί όπως κατά καιρούς εμφανίζονται διάφοροι "φυτευτοί" φίλαθλοι στα αθλητικά και γίνεται το σώσε, το πράγμα θα γiνόταν πολύ χειρότερο αν εμφανίζονταν "φυτευτοί" θιασώτες ή πολέμιοι κάποιου κόμματος.

Τα hidden fora θα ήταν μία λύση, όπου το "ανάχωμα" θα ήταν αποκλειστικά η αντικοινωνική συμπεριφορά. Και πάλι, σε ξένα site που συμμετέχω, αν βγει στα P&R κάποιος και απειλήσει τη ζωή άλλου χρήστη, ας πούμε, έφυγε με τη μία. Αλλά οι "προσωπικοί χαρακτηρισμοί" επιτρέπονται γιατί ελέγχει η διαχείριση ποιος συμμετέχει και, άρα, εκτιμά ποιος έχει την ικανότητα να σταθεί σωστά σε ένα δύσκολο χώρο.

Από εκεί και πέρα, δε νομίζω ότι πρέπει να συνεχιστεί άλλο η τακτική "όποιος δεν αντέχει ας μη συμμετέχει" στα αθλητικά. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι να με βρίζει όποιος διαφωνεί μαζί μου, προκειμένου να μπορώ να εκφράσω μια άποψη για ένα παιχνίδι.

Δημοσ.

Οσο θα υπάρχουν χρήστες που περιμένουν τι θα γράψεις για να σουν την πουν και όσο θα υπάρχουν χρήστες που σκόπιμα σε βγάζουν από τα ρούχα σου δεν υπάρχει λύση.Οχι μόνο στα αθλητικά αλλά θα επεκταθεί και παραπέρα.Με το κλείδωμα των θεμάτων δεν γίνεται τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...