Προς το περιεχόμενο

Επόπτης εργασίας.Τί ακριβώς κάνει;

geldwer1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πισσα και πουπουλα για τετοιους εργοδοτες αλλα και μια τεραστια ΜΟΥΤΖΑ για τα μοσχαρια που δουλευουν χωρις ενσημα εν γνωση τους και τους ποδοπατει ο καθε εργοδοτης..αυτους τους εργαζομενους δεν τους λυπαμαι καθολου! γιατι δεν ανεβαινει ο μισθος τοσα χρονια ρε παιδια??ο ενας δεν θα δεχτει,ο αλλος τα ιδια θα βρεθει ενας τριτος που θα δεχτει ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ειναι μεταναστης για να προλαβω τις σαχλαμαρες που θα υποστουν...επισης ακουστηκαν τα περι κ*λοχωρας κλπ ..παιδες τα συνορα ειναι ανοιχτα φυγετε μεταναστες ωρα σας καλη

Δημοσ.
πισσα και πουπουλα για τετοιους εργοδοτες αλλα και μια τεραστια ΜΟΥΤΖΑ για τα μοσχαρια που δουλευουν χωρις ενσημα εν γνωση τους και τους ποδοπατει ο καθε εργοδοτης..αυτους τους εργαζομενους δεν τους λυπαμαι καθολου! γιατι δεν ανεβαινει ο μισθος τοσα χρονια ρε παιδια??ο ενας δεν θα δεχτει,ο αλλος τα ιδια θα βρεθει ενας τριτος που θα δεχτει ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ειναι μεταναστης για να προλαβω τις σαχλαμαρες που θα υποστουν...επισης ακουστηκαν τα περι κ*λοχωρας κλπ ..παιδες τα συνορα ειναι ανοιχτα φυγετε μεταναστες ωρα σας καλη

Ωπα ρε μεγαλε πολυ ανετος εισαι εσυ με ποιο δικαιωμα βριζεις εργαζομενους που εχουν εξαναγκαστεισε ανασφαλιστη εργασια δηλ απο την μια τους πινουν το αιμα εργοδοτες που παρανομουν και απο την αλλη τους βριζουν οι "επαναστατες" ωραια τυχη!

Δημοσ.
Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις!Κάνε έρωτα στη μάνα του! (κόσμια)

Karalol

Αμα έχεις αποδειξεις αποδοχών, μη φοβάσαι τίποτα.

Δημοσ.
Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις!Κάνε έρωτα στη μάνα του! (κόσμια)

Λολ! Συνουσίασε άγρια σε ενεργητικό ρόλο η ατάκα.

Δημοσ.

Τελικά πήρα μερικά λεφτά στο χέρι κ μου έκανε πρόσληψη.Δέ μπορούσα να κάνω διαφορετικά.Απο τη στιγμή που έμαθαν οι δικοί μου ότι με προσλαμβάνει με σκάσαν.

Έτσι συνεχίζω στην ίδια δουλειά(θα τη φάω τη πα..ρα μου φαίνεται).

Δημοσ.

Φιλε τα ενσημα ομως εχουν σημασια, οχι τα χρηματα.. Αντε κ τα πηρες.. Θα τα φας σε λιγο καιρο.. Ενω εχεις χασει καποιους μηνες απο την συνταξη σου (αν υποθεσουμε οτι θα καταφερουμε να φτασουμε σε μια ηλικια ωστε να δικαιουμαστε συνταξη).. Κ ποιος σε διαβεβαιωνει οτι απο 'δω κ περα θα στα κολλαει..

Δημοσ.
Ωπα ρε μεγαλε πολυ ανετος εισαι εσυ με ποιο δικαιωμα βριζεις εργαζομενους που εχουν εξαναγκαστεισε ανασφαλιστη εργασια δηλ απο την μια τους πινουν το αιμα εργοδοτες που παρανομουν και απο την αλλη τους βριζουν οι "επαναστατες" ωραια τυχη!

μηπως ο εξαναγκασμος εγινε υπο την απειλη οπλου ή απαγωγης του στενου οικογενειακου κυκλου??:lol: εξαναγκαστηκε my ass! αυτη η ηλιθια νοοτροπια πρεπει να εξαλειφτει και να δεις πως αυξανονται μισθοι και κολλανε ολοι ενσημα...διοτι ενας να αρνηθει αυτες τις συνθηκες ο εργοδοτης ειναι ηρεμος επειδη ξερει οτι θα βρει θυμα που θα δεχτει! μετα το θυμα κλαιγεται στα φορουμς επειδη δουλευει χωρις ενσημα και με το βασικο μισθο ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και ολοι μα ολοι βριζουν τη χωρα που τους μεγαλωσε και ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ πανε και ψηφιζουν τους ιδιους αλητες μεσα στο κοινοβουλιο.

εγω τι θελεις να πω μιας και εγω ενας εργαζομενος ειμαι! οι γονεις μου εργατες ειναι και εγω ενας εργατης ειμαι στην τελικη αλλα ανοιγω τα "στραβα" μου και το ρημαδι το στομα μου και ρωταω! ποιος ειναι ο μισθος , ενσημα κλπ!

Δημοσ.
Τωρα που εγιναν αυτα πως ειναι η φαση? Δλδ σε αγριοκοιταει και τετοια?

Μιά απο τα ίδια σαν να μην έγινε τίποτα

Φιλε τα ενσημα ομως εχουν σημασια, οχι τα χρηματα.. Αντε κ τα πηρες.. Θα τα φας σε λιγο καιρο.. Ενω εχεις χασει καποιους μηνες απο την συνταξη σου (αν υποθεσουμε οτι θα καταφερουμε να φτασουμε σε μια ηλικια ωστε να δικαιουμαστε συνταξη).. Κ ποιος σε διαβεβαιωνει οτι απο 'δω κ περα θα στα κολλαει..

Τα λεφτά δέν είναι το θέμα,είναι κάτι ας πούμε σάν ...δικαίωση ίσως.Όσων αφορά τα ένσημα ρώτησα στον ΟΑΕΔ απ'όπου άρχισε η διαδηκασία πρόσληψης.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ενα ατομο που κανει εντυποδιανομη σε ενα μαγαζι συγκεκριμενο 9 μηνες, δικαιουτε τιποτα στην περιπτωση που τον διωξουν;

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...