antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Φίλος είχε μέχρι πρόσφατα 1Mbps conn-x και OTE σταθερό και πήγε σε double-play της forthnet. Το πρόβλημα είναι πως από τότε δε μπορεί να δεχτεί τηλεφωνικές κλήσεις. Όποιος τον καλεί, φαίνεται να μιλάει το τηλέφωνό του. Αντιθέτως δεν έχει πρόβλημα να τηλεφωνήσει ο ίδιος. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα κι αν έχει συνδεδεμένο μόνο τη συσκευή του τηλεφώνου (modem/router off). Από forthnet του παν ότι η γραμμή του είναι πολύ καθαρή και γενικά δε βλέπουν κάποιο πρόβλημα. Του είπαν πως φταίει η συσκευή του για το πρόβλημα που παρουσιάζεται. Παίζει κάτι τέτοιο; Έχει τύχει σε κάποιον εδώ πέρα; Όχι, τίποτα άλλο, αλλά δεν έχει άλλο τηλέφωνο σπίτι και βαριέμαι να τραβιέμαι μέχρι κει να του πάω κάποια... Δεν ξέρω αν θα πρεπε να postάρω στο section των τηλεφώνων...
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Να του πας ρε άλλο τηλέφωνο να δοκιμάσει ο άνθρωπος! (φίλος να σου πετύχει)
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Να του πας ρε άλλο τηλέφωνο να δοκιμάσει ο άνθρωπος! (φίλος να σου πετύχει) Μου χαλάς το topic spammer! Ναι, στις 22:30 που θα πάω σπίτι θα κάνω άλλες 2 ώρες δρόμο πηγαινέλα με το τηλέφωνο στο χέρι!
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μου χαλάς το topic spammer! Ναι, στις 22:30 που θα πάω σπίτι θα κάνω άλλες 2 ώρες δρόμο πηγαινέλα με το τηλέφωνο στο χέρι! Πόσο φίλος είναι? Πάρ'του μεροκάματο. Αλλιώς πες του να έρθει αυτός να το πάρει. Άμα θέλει. (δεν θα γίνομε και κομμάτια)
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Θα σου πω σε καν 2 μέρες, αν δεν έχω πάρει κάποια άλλη απάντηση, για να κάνω Bump το thread
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 H άλλη απάντηση είναι η εξης: Ανάμεσα στα πολλά, δεν έχω ακούσει ποτέ παρόμοιο πρόβλημα, οπότε μάλλον είναι θέμα συσκευής. Πάντως αντί να πας εσύ μέχρι εκεί με το τηλέφωνο στο χέρι, μπορείς να του προτείνεις να δανειστεί μία συσκευή από ένα γείτονα..
Mystirios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 - πόσο πρόσφατα έγινε η σύνδεση? θα μπορούσε να ναι θέμα φορητότητας. Δε δέχεται απο πουθενα κλήσεις? Αν έχεις πουθενά κανα άλλο τηλ forthnet πάρτονα κι απο κει. (τηλέφωνο)
slr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ας δοκιμάσει να καλέσει την γραμμή του (από κάποιο κινητό ) χωρίς το τηλέφωνο συνδεδεμένο. Αν κουδουνίζει η γραμμή του τότε το πιο πιθανό είναι ότι φταίει η τηλεφωνική του συσκευή. Αν πάλι φαίνεται να μιλάει η γραμμή του τότε είναι πρόβλημα γραμμής.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 δεν έχει τελειώσει/ολοκληρωθεί φαίνεται ακόμα η φορητότητα του αριθμού του όπως είπε και ο Mystirios... υπομονή θα φτιάξει
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Απόψε γυρίζοντας σπίτι έτυχε να του τηλεφωνήσω (έχοντας ξεχάσει το πρόβλημα) και απ ό,τι φάνηκε το πρόβλημα λύθηκε. Μάλλον ήταν το θέμα της φορητότητας που είπατε μιας και ήταν πρόσφατη η μετάβαση στο forthnet. Τώρα γιατί του παν πως φταίει η συσκευή του...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 φτηνές δικαιολογίες, κλασικά για να μην φανούν ακάλυπτοι...
antonl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά δεν λύθηκε οριστικά το πρόβλημα, για την ώρα τουλάχιστον. Για την ακρίβεια όποτε τον καλώ ακούγονται 3 γρήγορα beep και μετά νεκρώνει η γραμμή. Δηλ. χθες ήταν οκ και σήμερα "ξαναχάλασε"; :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.