katerina_a_86 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Χτυπάει το κινητό προχθές το πρωί και βλέπω έναν άγνωστο αριθμό. Το σηκώνω και μου λένε από το κέντρο αισθητικής "%&^$^&%&" είμαστε, συγχαρητήρια κερδίσατε ένα εκπτωτικό πακέτο. Κι επειδή με ξύπνησαν και είχα νεύρα η πρώτη μου κουβέντα ήταν "Που το βρήκατε το τηλέφωνό μου?" και η απάντηση το κλασσικό "Δεν ξέρω εγώ υπάλληλος είμαι". Τώρα δηλαδή τι θα γίνει?Θα μας πρήζουν και στα κινητά? Είναι νόμιμο αυτό?
gherudos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Κι εμένα με έχουν τρελάνει κάθε πρωί χτυπάει το σταθερό και μου λένε ότι κέρδισα κάποιο πρόγραμμα αισθητικής και άλλες αηδίες.Έλεος.
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Απόλυτα σχετικό με το sticky πιο πάνω. Ώρες-ώρες με πιάνει το παράπονο που δε μ ενοχλεί κανείς με τέτοιου είδους spam για να ξεσπάσω
nick#18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 εχη.... ισως να βαρανε οτι νομερο να ειναι και αν καλεσει καλεσε...
tectonator Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ώρες-ώρες με πιάνει το παράπονο που δε μ ενοχλεί κανείς με τέτοιου είδους spam για να ξεσπάσω Γράψε εδώ το νουμερό σου και θα φροντίσουμε εμείς να σου φύγει το παράπονο!!!!:lol:
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 εχη.... ισως να βαρανε οτι νομερο να ειναι και αν καλεσει καλεσε... Ε δεν νομίζω. Πιστεύω πως από κάπου παίρνουν τα στοιχεία μας.
Directx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Χτυπάει το κινητό προχθές το πρωί και βλέπω έναν άγνωστο αριθμό.Το σηκώνω και μου λένε από το κέντρο αισθητικής "%&^$^&%&" είμαστε, συγχαρητήρια κερδίσατε ένα εκπτωτικό πακέτο. Κι επειδή με ξύπνησαν και είχα νεύρα η πρώτη μου κουβέντα ήταν "Που το βρήκατε το τηλέφωνό μου?" και η απάντηση το κλασσικό "Δεν ξέρω εγώ υπάλληλος είμαι". Τώρα δηλαδή τι θα γίνει?Θα μας πρήζουν και στα κινητά? Είναι νόμιμο αυτό? Μήπως κάποια στιγμή είχες στείλει SMS σε κανένα διαγωνισμό (για παράδειγμα "κερδίστε μια τηλεόραση" ή "ένα laptop" κτλ); Αν ναι τότε από εκεί καταχωρήθηκε ο αριθμός σου.
Sellers Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Γαμώτο εγώ δεν έχω κερδίσει τίποτα ακόμη. Κανείς δεν με πήρε. Κωλόφαρδοι...
nick#18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 χαχα.....ως "εφοιβοι" με τους φιλους μου βαραγαμε ασχετα τηλ. κινητα και καναμε δημοσκοπιση πιος εχει το πιο μεγαλο πε*ς χαχα
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως κάποια στιγμή είχες στείλει SMS σε κανένα διαγωνισμό (για παράδειγμα "κερδίστε μια τηλεόραση" ή "ένα laptop" κτλ); Αν ναι τότε από εκεί καταχωρήθηκε ο αριθμός σου. Μπα όχι δεν κάνω τέτοιες βλακείες.
hristos 22 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μπα όχι δεν κάνω τέτοιες βλακείες. Κανεις δεν κανεις τελικα.....το αποτελεσμα φαινεται οτι ειναι το ιδιο....:lol:
Giorgos860 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 εμενα που με πηρανε απο την τελλας? τεξλας δως τα λεφτας....
gherudos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Σήμερα μου ήρθε και SMS spam από softmarket ή κάπως έτσι,το κακό έχει παραγίνει!!!
thief7710 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Στο επομενο τηλεφωνο που θα σας κανουν πειτε το εξης: "Συγνωμη.Που βρηκατε το τηλεφωνο?Ειναι απορρητο." Να δειτε αντιδραση Το ειχε κανει μια φορα στο πατρικο μου που το τηλ οντως ειναι απορρητο (aka δεν ειναι στον τηλεφωνικο καταλογο κτλ) και απο τοτε το κανω παντα οποτε με παιρνουν για τετοια χαζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.