Προς το περιεχόμενο

Τώρα spam και στο κινητό

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτυπάει το κινητό προχθές το πρωί και βλέπω έναν άγνωστο αριθμό.

Το σηκώνω και μου λένε από το κέντρο αισθητικής "%&^$^&%&" είμαστε, συγχαρητήρια κερδίσατε ένα εκπτωτικό πακέτο.

Κι επειδή με ξύπνησαν και είχα νεύρα η πρώτη μου κουβέντα ήταν "Που το βρήκατε το τηλέφωνό μου?" και η απάντηση το κλασσικό "Δεν ξέρω εγώ υπάλληλος είμαι".

Τώρα δηλαδή τι θα γίνει?Θα μας πρήζουν και στα κινητά?

Είναι νόμιμο αυτό?

Δημοσ.

Κι εμένα με έχουν τρελάνει κάθε πρωί χτυπάει το σταθερό και μου λένε ότι κέρδισα κάποιο πρόγραμμα αισθητικής και άλλες αηδίες.Έλεος.

Δημοσ.

Απόλυτα σχετικό με το sticky πιο πάνω.

Ώρες-ώρες με πιάνει το παράπονο που δε μ ενοχλεί κανείς με τέτοιου είδους spam για να ξεσπάσω :P

Δημοσ.
Ώρες-ώρες με πιάνει το παράπονο που δε μ ενοχλεί κανείς με τέτοιου είδους spam για να ξεσπάσω :P

Γράψε εδώ το νουμερό σου και θα φροντίσουμε εμείς να σου φύγει το παράπονο!!!!:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Χτυπάει το κινητό προχθές το πρωί και βλέπω έναν άγνωστο αριθμό.

Το σηκώνω και μου λένε από το κέντρο αισθητικής "%&^$^&%&" είμαστε, συγχαρητήρια κερδίσατε ένα εκπτωτικό πακέτο.

Κι επειδή με ξύπνησαν και είχα νεύρα η πρώτη μου κουβέντα ήταν "Που το βρήκατε το τηλέφωνό μου?" και η απάντηση το κλασσικό "Δεν ξέρω εγώ υπάλληλος είμαι".

Τώρα δηλαδή τι θα γίνει?Θα μας πρήζουν και στα κινητά?

Είναι νόμιμο αυτό?

Μήπως κάποια στιγμή είχες στείλει SMS σε κανένα διαγωνισμό (για παράδειγμα "κερδίστε μια τηλεόραση" ή "ένα laptop" κτλ); Αν ναι τότε από εκεί καταχωρήθηκε ο αριθμός σου.

Δημοσ.

χαχα.....ως "εφοιβοι" με τους φιλους μου βαραγαμε ασχετα τηλ. κινητα και καναμε δημοσκοπιση πιος εχει το πιο μεγαλο πε*ς χαχα

Δημοσ.
Μήπως κάποια στιγμή είχες στείλει SMS σε κανένα διαγωνισμό (για παράδειγμα "κερδίστε μια τηλεόραση" ή "ένα laptop" κτλ); Αν ναι τότε από εκεί καταχωρήθηκε ο αριθμός σου.

Μπα όχι δεν κάνω τέτοιες βλακείες.

Δημοσ.

Στο επομενο τηλεφωνο που θα σας κανουν πειτε το εξης:

"Συγνωμη.Που βρηκατε το τηλεφωνο?Ειναι απορρητο."

Να δειτε αντιδραση :P

Το ειχε κανει μια φορα στο πατρικο μου που το τηλ οντως ειναι απορρητο (aka δεν ειναι στον τηλεφωνικο καταλογο κτλ) και απο τοτε το κανω παντα οποτε με παιρνουν για τετοια χαζα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...