doucaniggia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά αυτό είναι από τα πιο τρελά που έχω δει το ψάχνω 2 εβδομάδες αλλά τίποτα. οπότε θέλω βοήθεια... λοιπόν : - δουλεύω στο flash CS4 ένα project εδώ και 3 μήνες σε ένα συγκεκριμένο φάκελο. όλα καλά(μέχρι πριν 2 εβδομάδες) - αλλάζω τους δίσκους (4 τον αριθμό) σε AHCI (για λόγους που κανείς δεν ξέρει ακόμα...), όλα καλά(παραδόξως) - μετά από 2 μέρες ανοίγω ένα αρχείο από τον εν λόγω φάκελο και βγαίνει "parameter is incorrect". το αρχείο ανοίγει αλλά δεν δουλεύει σωστά. - το ανοίγω από το CS3(προηγούμενη έκδοση) και κρασάρει το πρόγραμμα... Μετά από έρευνα βρήκα ότι 1. αν πάρω το αρχείο και το πάω σε οποιοδήποτε άλλο φάκελο/σκληρό σε οποιοδήποτε βάθος(φακέλων), ανοίγει κανονικά... 2. αν μεταφάρω το φακελο όλο μαζί αλλού, δεν παίζει( τα ίδια όπως παραπάνω δλδ) 3. αν κάνω νέο φάκελο αλλού και πάρω όλα τα αρχεία του παλιού copy/paste, πα΄λι δεν ανοίγει!! τι είναι τούτο??? τι? σημείωση: όλα τα άλλα προγράμματα και αρχεία δουλεύουν κανονικά αν κάποιος έκανε τον κόπο να διαβάσει όλο το μακρινάρι και κατάλαβε κάτι ας βοηθήσει, θα του είμαι υπόχρεος το τόπικ το άνοιξα στα windows γιατί για πρόβλημα φακέλου μου μοιάζει... ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.