Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 1700 αλλαγή μητρικής

kostasduth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχοντας πρόβλημα στο BIOS κ μετα απο πολύ ψάξιμο..προχώρησα σε αλλαγή μητρικής στο Acer Aspire 1700 (μηχάνημα τετραετίας). Την άλλαξα μόνος μου κ το αποτέλεσμα ειναι ότι ενω παίρνει τάση (ανάβει το λαμπάκι πάνω στη μητρική κ η ένδειξη οτι φορτιζει η μπαταρία) αλλά πατώντας το κουμπάκι για να πάρει μπρος...δεν κάνει απολύτως τπτ. Είναι σαν να μη το πατάω. το δοκίμασα με κ χωρις μπαταρία με το καλώδιο στην πρίζα φυσικά. Οι συνδέσεις ειναι ελεγμένες πολύ καλά !

Ξέρει κανεις αν πρέπει να κάνω κατι άλλο μετα απο μια αλλαγή μητρικής ?

Η παλιά μου ήταν η ΜΒΑ0806001 κ αυτοι μου στείλανε την ΜΒΑ0806002. Τους το λέω πριν τη βάλω πάνω κ μου απαντάνε δεν πειράζει παίζει κι αυτη δεν θα εχει πρόβλημα. Αν δεν παίξει μας τη γυριζεις πίσω λέει !!!! αγγούρια, τωρα το εχω αφησει να φορτισει ...

[email protected]

Δημοσ.
Οφφ τοπικ:

Απο που την πήρες γιατί ενδιαφέρομαι

Την παρήγγειλα μέσω Info Quest κι αποτι μου είπανε ήρθε από Ιταλία... αν θέλεις σου δίνω τηλ κτλ

Δημοσ.
Την παρήγγειλα μέσω Info Quest κι αποτι μου είπανε ήρθε από Ιταλία... αν θέλεις σου δίνω τηλ κτλ

Και πόσο το έξοδο???:rolleyes:

Σε ρωτάω γιατί και εγώ έχω έναν Acer Aspire 1800 και για μητρική ζητάνε (η MDI) ζητάει 800 Ευρά!!!( :lol::lol::lol:!!!)

Δημοσ.

Τελικά όλα οκ με τη μητρική μου, με πήρε το χάραμα αλλά το Acer είναι παλι ζωντανό (γιατι ειχε γίνει κομματάκια). Ήθελε τον τρόπο της για να παίξει...Αν χρειαστείς οτιδήποτε σχετικα με αλλαγη μητρικής στο συγκεκριμενο μοντέλο, στείλε μου email για να γλιτώσεις από τα προβλήματα που αντιμετώπισα κι εγω κατά την τοπποθέτησή της (είναι πολύπλοκο σχετικά κ θέλει προσοχη σε 2-3 σημεία).

Μήπως σου ζητάνε 800 μαζί με την τοποθέτηση?

Εγώ πλήρωσα 357 ευρώ (συμπεριλ. ΦΠΑ), την παρέλαβα κ την τοποθέτησα !

Την παρήγγειλα απτο service της Info Quest στο τηλ 2310803315. Είναι πολύ εξυπηρετική η κοπελιά... κάνε καμιά ερώτηση μήπως κ γλτώσεις τα λεφτά σου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια... εχω ενα aser 1700. δεν δουλευουν οι USB, μου ειπαν οτι θελει αλλαγη η μητρηκη. το εργαστηρειο που συνεργαζοταν μετην αντιπρσωπεια ( στην Πειραιως καθετα) μου ειπε οτι δεν το υποστηριζει πια η aser.

Αν καποιος μπορει να βοηθησει να φτιαξουμε η μπορει να το φτιαξει (με το αζημιωτο φυσικα) ας κανει τον κοπο να επικοινωνησει στο [email protected]

αξειζει να φτιαχτει? αν οχι μπορει να πουληθει σαν ανταλλακτηκα?

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ????

ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...