digimyth Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Χαίρετε Έχω ακούσει τη λέξη μασσώνος και μου είπαν συνοπτικά ότι είναι μια αδελφότητα από ισχυρούς ανθρώπους. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο ή καμία πηγή πληροφοριών?? Thanks!
Billman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 http://www.letmegooglethatforyou.com/?q=mason
digimyth Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 εντάξει καλήφθηκα πλήρως Ευχαριστώ πολύ!
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ είναι η σελίδα τους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και αυτό. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τους πιστέψω καθώς γράφουν ονόματα νεκρών μόνο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ε γιατι διαγραψατε το σχολιο μου :mad: Δεν λεω ψεματα ουτε λογια του αερα. Τελοσπαντων, οι μασονοι ειναι μια πολυ ισχυρη κλικα, αλλα δεν θελω να επεκταθω σε αυτο γιατι μαλλον για ban θα παω. Ψαξτο και αλλου γιατι να περιμενεις να σου πει η wikipedia , οπως σου προτειναν οι απο πανω, σωθηκες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ε γιατι διαγραψατε το σχολιο μου :mad:Δεν λεω ψεματα ουτε λογια του αερα. [...] Αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα ή κόμματα δεν επιτρέπονται!
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ε γιατι διαγραψατε το σχολιο μου :mad:Δεν λεω ψεματα ουτε λογια του αερα. [...] Φαντάζομαι γι αυτό: Μπλα Μπλα Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic. edit: Έψαχνα κι ένα παλιότερο σχετικό θέμα γι αυτό άργησα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια ο ανθρωπος ρωταει τι ειναι μασονος. Ετσι και εγω του απαντησα χαλαρα και κοσμια δινοντας 2 παραδειγματα. Απο μονο του θεμα με τους μασονους ειναι καθαρα πολιτικο.
Mika Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 δεν καταλαβες οτι αυτο που εγραψες δεν συμφωνει με τους κανονες του φορουμ?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Το καταλαβα απο την πρωτη στιγμη που διαγραφτηκε. Δεν ειμαι χαζος. Απλα πηγα να το παζαρεψω λιγο για την πλακα και μονο.
freedubus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ακούσει οτι οι μασόνοι σφάζουν και τρώνε μικρά παιδιά.
SCORPIO777 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ακούσει οτι οι μασόνοι σφάζουν και τρώνε μικρά παιδιά. τηγανιτα η βραστα:lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.