Greg7vas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον, ανοιγω τον υπολογιστη σημερα το πρωι και λιγο πριν μπει στα vista μου βγαζει τη κλασσικη οθονη ενημερωσεων "ρυθμιση παραμετρων ενημερωσεων:σταδιο 3 απο 3". Παραμενει στο 0% αρκετη ωρα και κανει restart. Ατερμονα... Καμια ιδεα?
nikosl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Είναι ένα update που χτυπάει. Δυστυχώς το φορμάτ είναι η μόνη λύση. Εμένα μου το έκανε στο laptop αλλά μου είπαν από τη sony ότι η microsoft το απέσυρε το συγκεκριμένο update (ήταν ένα για την προετοιμασία για το service pack νομίζω) Ούτε καν σε ασφαλή λειτουργία δεν μπαίνει. Βάλε καμια live cd διανομή linux και παρε back up τα αρχεία σου και μετά format
doucaniggia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 κακό αλλά μην ξεχνάμε και το "επαναφορά υπολογιστή" που αν δεν είσαι ένας από όλους μας... τότε το έχεις ενεργοποιημένο οπότε μπορείς να το επιλέξεις με F8 κατά το bootάρισμα
nikosl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα ούτε καν επαναφορά απο κονσόλα δεν δουλευε.... Δυστυχώς πάει για φορτματ
doucaniggia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Η μόνη λύση τελικά είναι format -> εγκατάσταση βασικών driver και προγραμμάτων ->αποθήκευση των αρχειων που δουλεύουμε σε άλλο σκληρό(για πάντα)-> ghost όλου του σκληρού C: -> και .... format at will!!! και το μοντεμ δλδ να κολήσει πατάς ένα φορματάκι και σε 30 λεπτά έχεις έτοιμο μηχάνημα!
Greg7vas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Πρεπει να εχει δικιο ο νικολας. Δε μπαινει ουτε σε safe mode ουτε επαναφορα κανει. Θα κανω boot απο knoppix να περασω κατι αρχεια που θελω και μετα θα κανω το σταυρο μου να γινει εστω recovery (hp notebook). -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 05 : 39 : 02----- Εχω αλλα προβληματα τωρα. Δε μπορω να γραψω στον εξωτερικο σκληρο απο knoppix.
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεις να κανεις boot απο ενα cd/dvd εγκαταστασης των vista και να κανεις το εξης 1.Διαλεγεις γλωσσα 2.Πατας εκει που λεει "repair your computer" 3.Πατας system restore και κανεις επαναφορα συστυματος πριν το update Λογικα θα διορθοθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.