.:VenoM:. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας ...! Το πρόβλημα μου είναι ότι πήρα ένα καλώδιο HDMI turbo-x και θέλω να συνδεσω το pc με την οθόνη αλλά δεν ξέρω σε ποιο κανάλι να βρω την εικόνα ...
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Φαντάζομαι πως λέγοντας οθόνη εννοείς κάποια τηλεόραση; Δεν έχει επιλογή η tv για το από πού θα παίρνει σήμα (source/input); TV/HDMI/DVI/RGB/δεν-ξέρω-τι-άλλο-έχει;
.:VenoM:. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ναι το συνδέω με την οθόνη philips ,αλλά μου λέει "Οχι σήμα στη είσοδο"
tectonator Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ναι το συνδέω με την οθόνη philips ,αλλά μου λέει "Οχι σήμα στη είσοδο" το pc θέλεις να το συνδέσεις με pc monitor ή με τηλεόραση?
antonl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχει επιλογή η tv για το από πού θα παίρνει σήμα (source/input); TV/HDMI/DVI/RGB/δεν-ξέρω-τι-άλλο-έχει;
.:VenoM:. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχει επιλογή η tv για το από πού θα παίρνει σήμα (source/input); TV/HDMI/DVI/RGB/δεν-ξέρω-τι-άλλο-έχει; δεν ξέρω τι εννοείς ..είμαι νέος σε αυτά ..αν μπορείς εξήγησε μου λίγο περισσότερο ... θέλω να συνδέσω το pc με την TV
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Λογικα σε καποιο απο τα AV θα ειναι δες σε ποιο HDMI Port εχεις συνδεσει το laptop, επισης ισως χρειαστει να ριξεις την αναλυση του laptop αν η τηλεοραση ειναι HD ready
Antwni Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το ρυθμίζεις από την τηλεόραση αλλά απο τον υπολογιστή!!Πήγαινε και βρες το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών σου και κάπου εκεί θα σου έχει μια ρύθμιση!!!Τα έχεις κάνει αυτά????
disqualified Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το ρυθμίζεις από την τηλεόραση αλλά απο τον υπολογιστή!!Πήγαινε και βρες το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών σου και κάπου εκεί θα σου έχει μια ρύθμιση!!!Τα έχεις κάνει αυτά???? Ναι αν και δεν εχω HDMI στο laptop θα λειτουργει οπως και η εξοδος λογικα VGA οποτε θα χρειαστεις να ενεργοποιησεις δευτερη οθονη απο το control panel της καρτας σου
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Γύρισε το default monitor στο hdmi αν είχες συνδεδεμένη οθόνη πάνω στον υπολογιστή.
.:VenoM:. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 μπορείτε να μου εξηγήσετε λίγο περρισότερο τι ρυθμίσεις να κάνω απο τον πίνακα ελέγχου ..? (έχω τα ΧΡ)
status Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 επιφάνεια εργασίας, δεξί κλικ , ιδιότητες, ρυθμίσεις. και με συνδεμένες πάντα και της δύο οθόνες κάνε δεξί στην δεύτερη (2) και πάτα το "επιλογή σαν κύρια" κάπως έτσι
george___ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Eαν υπαρχει pc με hdmi και pc monitor με dvi ή αντιστροφα ενα pc με dvi και μια TV με hdmi, μπορεi να γινει η συνδεση με εναν ανταπτορα dvi-hdmi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.