Προς το περιεχόμενο

Απεγκατασταση και εγκατασταση

johni41

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκεφτομαι να αγορασω το Acer Aspire One A150L http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=7553 το οποιο εχει λειτουργικο το Linpus Linux Lite version και σε σχεση με το ιδιο μηχανημα αλλα με winxp εχει 70-80ευρω φθηνοτερα.

Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε Linux λεω να βαλω winxp οταν το παρω.Αλλα μου ειπαν οτι αν χρειαστει service θα πρεπει να εχει πανω τα linux.

Βρηκα στο ιντερνετ ενα .iso dvd με αυτο το λειτουργικο που εχει το μηχανημα.Θα ηθελα να μαθω αν ειναι σχετικα ευκολο να τα βγαλω και να τα ξαναβαλω αν χρειαστει και πως να κανω install μεσω usbstick αφου δεν εχει dvd.

Στην συσκευασια δεν δινουν το λειτουργικο σε περιπτωση που εχεις καπιο προβλημα για να το στειλεις για service σιγουρα...(αυτο ισχυει και για τα winxp).

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχαχα. Και περιμένεις να σε βοηθήσουμε να απεγκαταστήσεις το Linux?? :devil::devil:

/s

Μπορείς να φτιάξεις bootable usb με το iso χρησημοποιούντας το UNetbootin.

Αλλα μου ειπαν οτι αν χρειαστει service θα πρεπει να εχει πανω τα linux.

Why? Αν παρουσιάσει δηλαδή ένα λάπτοπ hardware πρόβλημα θα πρέπει να έχει και το ίδιο λειτουργικό?? (εμένα το eee δεν έχει καν αυτό που είχε πλέον -xandros-, αλλά xp και kubuntu :P)

Χαχαχα. Και περιμένεις να σε βοηθήσουμε να απεγκαταστήσεις το Linux?? :devil::devil:

/s

Μπορείς να φτιάξεις bootable usb με το iso χρησημοποιούντας το UNetbootin.

Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει linux αλλα σιγουρα 8α τα δοκιμασω εφοσον θα τα εχω.Απλα δεν ξερω αν θα με βολεψουν κι αν βρω εφαρμογες.Ευχαριστω παντως!!

-----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 02 : 51 : 18-----

Why? Αν παρουσιάσει δηλαδή ένα λάπτοπ hardware πρόβλημα θα πρέπει να έχει και το ίδιο λειτουργικό?? (εμένα το eee δεν έχει καν αυτό που είχε πλέον -xandros-, αλλά xp και kubuntu :P)

τι να σου πω φιλε μου...αυτο μου ειπαν...ειναι ψιλομαλακια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...