johni41 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Hello to everybody!!! Σκεφτομαι να παρω αυτο το μικρο notebook http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=7553 για να το εχω στα ταξιδια μου μιας και πηγαινοερχομαι απο σαντορινη πειραια.τωρα εχω ενα φορητο dvd-player και λεω αν ειναι να το δωσω αυτο.Και με το ACER να βλεπω ταινιες αλλα να εχω και υπολογιστη. Θα ηθελα την γνωμη σας για το συγκεκριμενο ή αν ειναι να μου προτεινετε καπιο παρομοιο.Αν και απο οτι εχω δει,αυτο εχει την καλλυτερη τιμη. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
furious99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2438481 Οι περισσοτεροι το 150L εχουμε παρει και εχουμε περασει XP... Υπαρχει και το Asus 1000Η με 10αρα οθονη, XP και διπλη μπαταρια που μπορει να σε ενδιαφερει, αλλα καλη τιμη θα βρεις σε αλλα online καταστηματα και οχι σε Plaisio+E-shop καρτελ... http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=asus+1000h
johni41 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2438481 Οι περισσοτεροι το 150L εχουμε παρει και εχουμε περασει XP... Υπαρχει και το Asus 1000Η με 10αρα οθονη, XP και διπλη μπαταρια που μπορει να σε ενδιαφερει, αλλα καλη τιμη θα βρεις σε αλλα online καταστηματα και οχι σε Plaisio+E-shop καρτελ... http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=asus+1000h Συγουρα το asus εχει την καλυτερη μπαταρια αλλα η τιμη του acer νομιζω οτι δεν συγκρινεται...
basilis5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 σιγουρα η τιμη του ασερ δεν συγκρινεται, αλλα ουτε και η ποιοτητα του ασους. διαλεξε τι προτιμας, και αν το ζητουμενο σου ειναι το οικονομικο προχωρα για το ασερ λαβε ομως υποψην πως αργα η γρηγορα θα πληρωσεις μερικη διαφορα της τιμης για να παρεις μπαταρια 6 κελιων η παραπανω, καθως με 3 κελια μπαταρια δυσκολα θα ξεερασεις τις 2 ωρες αυτονομια. εγω με το 901 ασους και 6κελια μπαταρια, με απενεργοποιημενο αασυρματο και φωτεινοτητα στο 50% εχω πανω απο 6 ωρες αυτονομια επισης αν σε παιρνει να περιμενεις, η αγορα απο εξωτερικο, νομιζω το νεο σαμσουνγκ ειναι οτι καλυτερο
furious99 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 σιγουρα η τιμη του ασερ δεν συγκρινεται, αλλα ουτε και η ποιοτητα του ασους. διαλεξε τι προτιμας, και αν το ζητουμενο σου ειναι το οικονομικο προχωρα για το ασερ λαβε ομως υποψην πως αργα η γρηγορα θα πληρωσεις μερικη διαφορα της τιμης για να παρεις μπαταρια 6 κελιων η παραπανω, καθως με 3 κελια μπαταρια δυσκολα θα ξεερασεις τις 2 ωρες αυτονομια. εγω με το 901 ασους και 6κελια μπαταρια, με απενεργοποιημενο αασυρματο και φωτεινοτητα στο 50% εχω πανω απο 6 ωρες αυτονομια επισης αν σε παιρνει να περιμενεις, η αγορα απο εξωτερικο, νομιζω το νεο σαμσουνγκ ειναι οτι καλυτερο Ναι αλλα αν παρει το Acer θα εχει ενα πιο μικρο νετβοοκ, δε θα πληρωσει συνδρομη στη MS και αν παρει 2η μπαταρια θα εχει 2, απο τις οποιες η μια το κανει παναλαφρο αν χρειαστει (1060 γραμμαρια)... Και εν πασει περιπτωσει μπορει να μην εχει και τα φραγκα ή να μη θελει να τα δωσει, για netbook 400-450 ευρω δεν ειναι και λιγα (εγω εδωσα 220 για το acer 150L-εταιρικη αγορα χωρις ΦΠΑ και με εκπτωση- και παλι τα θεωρω πολλα...)
johni41 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 εγω δεν θα το χρησημοποιω καθημερινα,μαλλον,το μικρο γιατι εχω desktop και δεν χρειαζομαι συνεχεια να εχω μαζι μου ενα pc.μπορω να δωσω και τα ευρω για το asus αλλα δεν θελω να πληρωσω τοσα για κατι που ειναι δευτερευων για μενα.το πολυ πολυ να παρω 1 ακομη μπαταρια.οντως μετραει και η ποιοτητα αλλα η acer μου αρεσει αρκετα.σας ευχαριστω παντως για τις γνωμες σας!!!!
basilis5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλα τοτε γιατι μας ρωτας, οταν εχεις παρει την αποφαση σου; και εγω απα σου εθεσα καποια πραγματα υποψην η αποφαση ειναι δικη σου οπως και τα ευρω σου να τα κανεις οτι καλυτερο κρινεις εσυ, απλα ειπα να βοηθησω
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 εχε υποψη σου παντως οτι με αυτο που θελεις να αγορασεις, σε ενα ταξιδι πειραια σαντορινη που θα κανεις, θα δεις μια μονο ταινια, επειδη θα σου τελειωσει η μπαταρια. Μετα αντε παλι φορτηση. Δε κανει για την δουλεια που θελεις, Παρε το asus, να κανεις δουλεια σου.
johni41 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλα τοτε γιατι μας ρωτας, οταν εχεις παρει την αποφαση σου;και εγω απα σου εθεσα καποια πραγματα υποψην η αποφαση ειναι δικη σου οπως και τα ευρω σου να τα κανεις οτι καλυτερο κρινεις εσυ, απλα ειπα να βοηθησω δεν υπαρχει λογος να <<αρπαζεσαι>> κι εγω τη γνωμη μου εθεσα ως πρως τη χρηση που θα του κανω και πως σκεφτομαι για την τιμη του... φυσικα και ευχαριστω που λετε τη γνωμη σας!!!!
basilis5 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 δεν αρπαζομαι φιλε, και καταλαβαινω πως δεν θες να δωσεις πολλα λεφτα, και στην τελικη αν δωσεις 400+ ευρω παιρνεις και κανονικο λαπτοπ με περισσοτερες δυνατοτητες απο ενα νετ μπουκ.
opts Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ που έχω laptop γιατί όταν βλέπω το A150L συνεχίζω και το λιγουρεύομαι ? Καλά τα palmtop αλλά αυτά τα sub-notebook έχουν κάψει καρδιές !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.