Προς το περιεχόμενο

HDMI και S/PDIF

Xlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει μια τηλεόραση Full HD με είσοδο HDMI και θέλω να την συνδέσω με το PC μου για να παίζω παιχνίδια.Γι'αυτό το λόγο θέλω να πάρω και μια καινούρια κάρτα γραφικών με έξοδο HDMI.Στο site της MSI διάβασα πως για να μεταφέρεις και ήχο από το HDMI πρέπει να συνδέσεις την κάρτα και με το S/PDIF out της motherboard.Είναι αλήθεια αυτό?Δηλαδή συνδέω το S/PDIF in της κάρτας γραφικών με το S/PDIF της motherboard?

Δημοσ.

Οι νεότερες ΑΤΙ έχουν ενσωματωμένο και το audio κομμάτι πάνω στην κάρτα, όποτε συνδέεις απευθείας. Με τις νεότερες nvidia γίνεται αυτό που περιγράφεις.

Τι pc έχεις?

Δημοσ.

Η κάρτα γραφικών που έχω τώρα είναι η MSI 7800GT και θέλω να πάρω ή την ASUS ή την MSI 9600GT.Απ'ότι είδα στο site τους το καλώδιο S/PDIF το δίνουν μαζί με την κάρτα.Και μπορείς να το συνδέσεις στην κάρτα ήχου σου αντί για τη μητρική.Για να δούμε...

Δημοσ.
παρε καλυτερα ati για να μην μπλεκεις με συνδεσεις

o ήχος που βγαίνει από τις ΑΤΙ με το HDMI είναι πολυκάναλος ή όχι;Απλά ήθελα NVidia γιατί έχω ακούσει ότι οι drivers της ATI έχουν πρόβλημα με μερικές LCD TVs και με το Unix.Με την nVidia δεν είχα ποτέ πρόβλημα και δεν άλλαξα τόσα χρόνια.

Η κάρτα είναι 9500GT.Έκανα λάθος προηγουμένως.Και την πήρα 90€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...