COZY_DOZY Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν παιδιά λόγω του ότι ένας φίλος ανοίγει καφετέρια επομίστηκα το καθήκον να κοιτάξω για Laptop το οποίο έχει σκοπό να χρησιμοποιεί στο μαγαζί για να παίζει μουσική κυρίως μέσω internet είτε βέβαια από το σκληρό του δίσκο.... Οπότε αυτό που στην ουσία χρειάζεται είναι σταθερότητα και αξιοπιστία. Λόγω του ότι θα συνδεθεί με τον ενισχυτή δεν χρειάζεται ούτε κάποια κάρτα ήχου ιδιαίτερη. Τώρα για budget δεν νομίζω να χρειάζεται να διαθέσει και πολλά λεφτά για τις ελάχιστεσ αυτές απαιτήσεις. Περιμένω καμια πρόταση και από εσάς και θα παραθέσω και τις δικές μου
elvisjedi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον πιστευω πως απο χαρακτηριστικα δεν θελει κατι ιδιαιτερο και οτι το 95% των λαπτοπ της αγορας θα τον καλυψει, ΟΜΩΣ καρτα ηχου καλο ειναι να παρει μια εξωτερικη καλη (creative κτλ) ιδιως αφου θα το συνδεση με ενισχυτη γιατι συνηθως οι καρτεσ ηχου στα λαπτοπ βγαζουν πολυ θορυβο ο οποιος με τον ενισχυτη θα πολαπλασιαζεται (στο λεω εκ πείρας , στο σπιτι εχω καλο ενισχυτη και ηχεια κααι οταν συνδεω το λαπτοπ , hp σχετικα καινουριο, γινεται κολαση απο τον θορυβο , ακουγεται ο σκληρος και αλλα τεετοια) ενα λαπτοπ γυρω στα 600ε και μια καλη καρτουλα και πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα ο φιλος σου
COZY_DOZY Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 αυτό δε το είχα υπόψιν μου να σου πω την αλήθεια θα το διαβιβάσω .... ωωωχ με βλέπω να ψάχνω κάρτες ήχου και σε αυτο είμαι ασχετος (βλέπω να ανοίγω καινουριο thread)
michalis2610 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Κοίτα τα: 1. Lenovo ThinkPad R61i T5250 2. FSC AMILO PRO V3545 3. FSC AMILO PRO V3505 (αν θέλεις κάτι πιο ισχυρό) Αν πάντως για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να ανέβεις τιμή κοίτα το: Lenovo ThinkPad R61i - T8100. Στα 600 ευρώ είναι εξαιρετική πρόταση, αλλά overkill για τη χρήση που γράφεις. Για εξωτερικές κάρτες ήχου δεν έχω άποψη μιας και δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποια. Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητη αλλά άμα το προτείνει ο "Βασιλιάς"...
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει και η λυση αν ο ενισχυτης εχει οπτικη εισοδο(κατα 90% θα εχει), να παρει λαπτοπ που να εχει οπτικη εξοδο ηχου.. Ετσι δεν θα χρειαστει εξωτερικη καρτα ηχου και θα εχει μηδενικο θορυβο,μιας κ μιλαμε για ψηφιακη μεταδοση του ηχου στον ενισχυτη και οχι αναλογικη.. Ομως τα λαπτοπ με ψηφιακη εξοδο ηχου ειναι συνηθως πιο ακριβα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.