Προς το περιεχόμενο

θόρυβος απο μπαταρία!

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα hp της σειράς dv5000...κάθε φορά που το βάζω να φορτίζει, κάθε τόσο, κάνει ένα θόρυβο σαν να φυσάει και ακούγεται απο την μπαταρία...δεν είναι το ανεμιστηράκι...Ο θόρυβος αυτός σταματάει μόλις φορτίσει 100% και φυσικά ότα βγάλω την μπαταρία.

το έχω 2 χρόνια το pc...

είναι φυσιολογικό? :fear:

Δημοσ.

κοιταξε, καλο θα ηταν να το πας να στο κοιταξουν. δεν ξερω αν εχει παρελθει η εγγυηση, αλλα ενδεχεται να παθει μεγαλυτερη ζημια, ή και τιποτα.

βουητο, ακουμε συνηθως απο το πρωτευων κυκλωμα ενος μετασχηματιστη απο συσκευες που ειναι μονιμα στο ρευμα (στερεοφωνικα κ.τ.λ.) οπου με τα χρονια μπορει να το παρουσιασουν αυτο.

στην περιπτωση σου, το ρευμα μετασχηματιζεται πριν φτασει στο laptop απο τον φορτιστη, αρα καποιο αλλο εξαρτημα εσωτερικα την κανει την ζημια.

αρκετα υλικα μπορει να προκαλουν το προβλημα, αλλα δεν ειμαι exper στα laptop. καποιο ρελε κ.τ.λ. ολα αυτα παντα με την προυποθεση οτι εισαι σιγουρος απο που και πότε προερχεται ο θορυβος. θα μπορουσε για παραδειγμα να βουιζει ο σκληρος, δεχομαι ομως οτι το εχεις τσεκαρει. το θεμα ειναι οτι σε περιπτωση βλαβης καποιου κυκλωματος θα μπορουσε για παραδειγμα να φουσκωσει και να σκασει καποιος πυκνωτης ας πουμε.

το τι θα παθει, ή δεν θα παθει, δεν νομιζω οτι μπορει να στο απαντησει κανεις.

επειδη διαγνωση με εικασιες δεν γινεται, θα σου προτεινα να το πας για ελεγχο.

δεν ειναι το θεμα της φωτιας μονο. υπαρχει ενδεχομενο να παθει μεγαλυτερη ζημια αν συνεχισει να λειτουργει ετσι. αλλα οπως προ ειπα: διαγνωση κανεις δεν μπορει να κανει αν δεν του γινει ελεγχος. (του laptop)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...