jethink Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα.Εχω ενα προβλημα με το laptop asus a6r.Οταν ανοιγω το laptop μου δειχνει κανονικα την εναρξη των windows και μετα οταν υποτιθεται οτι πρεπει να δω την επιφανεια εργασιας μου δειχνει μαυρη οθονη και το μονο που φαινεται ειναι ο κερσορας ο οποιος μετακινειται κιολας.Δηλαδη ειμαι μεσα στα windows μετακινω το ποντικι αλλα βλεπω μαυρη οθονη. Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.
papahlamidas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ποια Windows έχεις? Είναι γνήσια? Εάν ναι νομίζω ότι έχει restore partition που κατά την εκκίνηση σε βάζει σε restore mode πατώντας F11...
jethink Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 windows xp home edition εχω και ειναι γνησια.Το laptop ειναι φιλου και εχει χασει το cd των windows καθως και τους drivers Πατησα f11 αλλα δεν εγινε τιποτα.F2 μπαινω στο bios. Βοηθησε λιγο την κατασταση ρε φιλε. Thanks
jethink Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το προβλημα λυθηκε.Ο mr.format εδωσε την λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.