Προς το περιεχόμενο

shut down windows!

tractioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πει καποιος που γνωριζει αν μεσω των windows η με καποιο software προγραμμα, μπορουμε να ρυθμιζουμε καποια καθορισμενη απο εμας ωρα να κλεινει μονος του ο υπολογιστης? εχω xp.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα ShutDownPc ή κάποιο άλλο αντίστοιχο.

Επίσης αν έχεις κάρτα τηλεόρασης, μπορείς μέσα από το δικό της πρόγραμμα.

Δημοσ.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα ShutDownPc ή κάποιο άλλο αντίστοιχο.

Επίσης αν έχεις κάρτα τηλεόρασης, μπορείς μέσα από το δικό της πρόγραμμα.

Exω κ καρτα τηλεορασης αλλα πως?

Εχω μια pinacle.

Δημοσ.

Οι περισσότερες κάρτες τηλεόρασης έχουν πρόγραμμα scheduler και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο (αν έχει και fm radio). Μέσα από το scheduler μπορείς να του πεις να σου ανοίξει πχ την τηλεόραση στο τάδε κανάλι την τάδε ώρα, να σου κάνει record από αυτό το κανάλι κλπ, λογικά θα έχει και επιλογή shut down pc ή κάτι τέτοιο κάπου εκεί στο menu του scheduler.

Δημοσ.

Τελικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες, θες ένα πρόγραμμα που να του λες την τάδε ώρα να σου κλείσει το Pc, ή ένα shortcut που να το πατάς και να σου κλείνει?

Δημοσ.
Τελικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες, θες ένα πρόγραμμα που να του λες την τάδε ώρα να σου κλείσει το Pc, ή ένα shortcut που να το πατάς και να σου κλείνει?

Πρόγραμμα που να του λες την τάδε ώρα να σου κλείσει το Pc

Δημοσ.

Άρα μη μπλέκεσαι με shortcuts. Εγώ ξέρω από προγράμματα το ShutDownPc και το Sleepy, ψάχ' τα στο google ή στο download.com. Ή και για παρόμοια προγράμματα. Στο πρόγραμμα της Pinacle tv tuner δεν βρήκες τον scheduler τελικά?

Δημοσ.

υπάρχει και το task scheduler στα windows.

αν έχεις vista το κάνει σίγουρα, για XP δεν θυμάμαι

Accessories - > system tools

Βοηθήματα - > εργαλεία συστήματος

Δημοσ.
υπάρχει και το task scheduler στα windows.

αν έχεις vista το κάνει σίγουρα, για XP δεν θυμάμαι

Accessories - > system tools

Βοηθήματα - > εργαλεία συστήματος

Εxω XP δυστηχως!

-----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 07 : 32 : 14-----

Άρα μη μπλέκεσαι με shortcuts. Εγώ ξέρω από προγράμματα το ShutDownPc και το Sleepy, ψάχ' τα στο google ή στο download.com. Ή και για παρόμοια προγράμματα. Στο πρόγραμμα της Pinacle tv tuner δεν βρήκες τον scheduler τελικά?

Οχι δεν το εχει μαλλον επιδη εχω αρκετα παλια εκδοση

-----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 07 : 33 : 38-----

Για να κλεισει μονο ο υπολογιστης δινεις start->run->shutdown -s -f -t (των χρονο που να σβησει σε δευτερολεπτα) π.χ. shutdown -s -f -t 3600

Για vista ειναι αυτο που μου λες?

Δημοσ.

Τελικα εγκατεστησα το απο οτι φαινεται πολυ ολοκληρωμενο AMP WinOFF 4.55 που μου προτεινε ο φιλος Antwni.

Το δοκιμασα κ απο οτι βλεπω ειναι αυτο ακριβως που ηθελα.

Σας ευχαριστω όλους!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...