tractioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Θα ηθελα να μου πει καποιος που γνωριζει αν μεσω των windows η με καποιο software προγραμμα, μπορουμε να ρυθμιζουμε καποια καθορισμενη απο εμας ωρα να κλεινει μονος του ο υπολογιστης? εχω xp. Ευχαριστω.
kakovatos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα ShutDownPc ή κάποιο άλλο αντίστοιχο. Επίσης αν έχεις κάρτα τηλεόρασης, μπορείς μέσα από το δικό της πρόγραμμα.
tractioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα ShutDownPc ή κάποιο άλλο αντίστοιχο.Επίσης αν έχεις κάρτα τηλεόρασης, μπορείς μέσα από το δικό της πρόγραμμα. Exω κ καρτα τηλεορασης αλλα πως? Εχω μια pinacle.
kakovatos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Οι περισσότερες κάρτες τηλεόρασης έχουν πρόγραμμα scheduler και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο (αν έχει και fm radio). Μέσα από το scheduler μπορείς να του πεις να σου ανοίξει πχ την τηλεόραση στο τάδε κανάλι την τάδε ώρα, να σου κάνει record από αυτό το κανάλι κλπ, λογικά θα έχει και επιλογή shut down pc ή κάτι τέτοιο κάπου εκεί στο menu του scheduler.
lefi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Στο παρακάτω link έχω προτείνει ένα πρόγραμμα δες το και πες μου εάν σε βολεύει. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=264537&highlight=Shutdown
kakovatos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες, θες ένα πρόγραμμα που να του λες την τάδε ώρα να σου κλείσει το Pc, ή ένα shortcut που να το πατάς και να σου κλείνει?
tractioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες, θες ένα πρόγραμμα που να του λες την τάδε ώρα να σου κλείσει το Pc, ή ένα shortcut που να το πατάς και να σου κλείνει? Πρόγραμμα που να του λες την τάδε ώρα να σου κλείσει το Pc
kakovatos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Άρα μη μπλέκεσαι με shortcuts. Εγώ ξέρω από προγράμματα το ShutDownPc και το Sleepy, ψάχ' τα στο google ή στο download.com. Ή και για παρόμοια προγράμματα. Στο πρόγραμμα της Pinacle tv tuner δεν βρήκες τον scheduler τελικά?
random Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 AMP WinOFF http://www.ampsoft.net/utilities/WinOFF.php εικόνα :
doucaniggia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχει και το task scheduler στα windows. αν έχεις vista το κάνει σίγουρα, για XP δεν θυμάμαι Accessories - > system tools Βοηθήματα - > εργαλεία συστήματος
Antwni Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 O micos000 μου είχε πει ένα ένα πολύ καλό πρόγραμμα!!! Αυτό....
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Για να κλεισει μονο ο υπολογιστης δινεις start->run->shutdown -s -f -t (των χρονο που να σβησει σε δευτερολεπτα) π.χ. shutdown -s -f -t 3600
tractioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχει και το task scheduler στα windows.αν έχεις vista το κάνει σίγουρα, για XP δεν θυμάμαι Accessories - > system tools Βοηθήματα - > εργαλεία συστήματος Εxω XP δυστηχως! -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 07 : 32 : 14----- Άρα μη μπλέκεσαι με shortcuts. Εγώ ξέρω από προγράμματα το ShutDownPc και το Sleepy, ψάχ' τα στο google ή στο download.com. Ή και για παρόμοια προγράμματα. Στο πρόγραμμα της Pinacle tv tuner δεν βρήκες τον scheduler τελικά? Οχι δεν το εχει μαλλον επιδη εχω αρκετα παλια εκδοση -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 07 : 33 : 38----- Για να κλεισει μονο ο υπολογιστης δινεις start->run->shutdown -s -f -t (των χρονο που να σβησει σε δευτερολεπτα) π.χ. shutdown -s -f -t 3600 Για vista ειναι αυτο που μου λες?
ghostgr_a_n Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι για windows 2000 και πανω(και για xp)
tractioner Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα εγκατεστησα το απο οτι φαινεται πολυ ολοκληρωμενο AMP WinOFF 4.55 που μου προτεινε ο φιλος Antwni. Το δοκιμασα κ απο οτι βλεπω ειναι αυτο ακριβως που ηθελα. Σας ευχαριστω όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.