@sterios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε το treesize και δες που βρίσκεται ο "χαμένος" χώρος. ΟΚ θα το δοκιμάσω. να σε ρωτησω @sterios μηπως εχεις εγκατεστημενο το EAZFIX? Όχι δεν έχω εγκατεστημενο το EAZFIX.
The_Judas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κοίταξε και το system restore (επαναφορά συστήματος). Μπορεί να έχει πολλά restore points τα οποία πιάνουν πολύ χώρο.
mavlamemos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Κοίταξε και το system restore (επαναφορά συστήματος). Μπορεί να έχει πολλά restore points τα οποία πιάνουν πολύ χώρο. Συμφωνω απολυτα!τα vista καλως η κακως κρατανε το 15% του δισκου.πρεπει να μειωσεις το χωρο που κρατανε.σε 250ρη δισκο κρτανε περιπου στα 35 gb.η μειωση του χωρου γινεται μεσω απο το command promt
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Το 15% των (120=>)112GB είναι ~16GB. Άντε τα Vista να πιάνουν καμιά 20αριά. Άντε και να χει κανα hidden partition. Πολλά σα να του λείπουν και πάλι, εφόσον λέει πως δεν έχει περάσει τίποτα data.
ntinos19 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Το ιδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ σε ένα λάπτοπ ενός παιδιού... αυτό συμβένει ΜΟΝΟ σε vista... μιπος είναι κάποιο bug? λέω εγώ τώρα... ή κάποιος ιος που να δημιουργεί (μάλον) εικονικό χώρο...
antonl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Για 10-20GB μπορεί να ευθύνεται το system restore. Αν του λείπουν καμιά 100άρα GB, κάτι άλλο δεν πάει καλά.
The_Judas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Εχει τίποτα να χάσει με το να ελέγξει? Μίσο λεπτό δουλειά είναι. Γενικά η επαναφορά συστήματος είναι στόχος για πολλούς ιούς. Εγώ προσωπικά την έχω απενεργοποιήσει τελείως. Σίγουρα και ένας έλεγχος με κάποιο πρόγραμμα σαν το spybot μπορεί να βοηθούσε.
@sterios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Εχει τίποτα να χάσει με το να ελέγξει? Μίσο λεπτό δουλειά είναι. Γενικά η επαναφορά συστήματος είναι στόχος για πολλούς ιούς. Εγώ προσωπικά την έχω απενεργοποιήσει τελείως. Σίγουρα και ένας έλεγχος με κάποιο πρόγραμμα σαν το spybot μπορεί να βοηθούσε. Τελικά έφταιγε το system restore δέσμευε 55 gb, το θέμα όμως είναι γιατί να συμβαίνει αυτό. Σκανάρω με spybot να δω αν θα βρει τίποτα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και sorry που άργησα να απαντήσω.
Praetorianos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μου προέκυψε σήμερα. Αν και "φαίνεται" να έχω 10 GB ελεύθερα (από το ctlr A --> properties), ο δίσκος μου βγαίνει ότι είναι γεμάτος. Έσβησα 2 GB προγράμματα και πάλι ο c: μου εμφανίζεται γεμάτος. System restore απενεργοποιημένο από την πρώτη μέρα, όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν δεν έπιασαν, TreeSize δεν μπορώ να κατεβάσω και γενικά δεν λειτουργεί τίποτα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Plz όχι άλλο format. Edit: SOLVED Το γράφω εδώ μπας και το χρειαστεί κάποιος στο μέλλον (αν και χλωμό): Το πρόβλημα ήταν ένα bug των PC TOOLS, συγκεκριμένα το δικό μου προέκυπτε από το Registry Mechanic. Αυτό δημιουγεί δύο τεράστια αρχεία και καταλαμβάνει όλο το σκληρό. Μάλιστα στο forum αναφέρουν ότι ενός του γέμισε 220 GB σε λίγα λεπτά! Το όνομα είναι cputime.xml. Διαγραφή και όλα καλά τώρα, αν και φαίνεται να λύνεται με patch αυτό πλέον.
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ενός του γέμισε 220 GB σε λίγα λεπτά ...για την ακρίβεια δεν γεμίζει - δεσμεύει.
STORM1978 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 και ενα τελευταιο να βλεπετε παντα και την εικονικη μνημη που δεσμευει το λειτουργικο απο τον σκληρο ως RAM, και ας εχετε π.χ. 4 gb ram στο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.