Προς το περιεχόμενο

ο δισκος ειναι ΓΕΜΑΤΟΣ συνεχεια!!!

natasa123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βάλε το treesize και δες που βρίσκεται ο "χαμένος" χώρος.

ΟΚ θα το δοκιμάσω.

να σε ρωτησω @sterios μηπως εχεις εγκατεστημενο το EAZFIX?

Όχι δεν έχω εγκατεστημενο το EAZFIX.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κοίταξε και το system restore (επαναφορά συστήματος). Μπορεί να έχει πολλά restore points τα οποία πιάνουν πολύ χώρο.

Συμφωνω απολυτα!τα vista καλως η κακως κρατανε το 15% του δισκου.πρεπει να μειωσεις το χωρο που κρατανε.σε 250ρη δισκο κρτανε περιπου στα 35 gb.η μειωση του χωρου γινεται μεσω απο το command promt

Δημοσ.

Το 15% των (120=>)112GB είναι ~16GB. Άντε τα Vista να πιάνουν καμιά 20αριά. Άντε και να χει κανα hidden partition. Πολλά σα να του λείπουν και πάλι, εφόσον λέει πως δεν έχει περάσει τίποτα data.

Δημοσ.

Το ιδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ σε ένα λάπτοπ ενός παιδιού... αυτό συμβένει ΜΟΝΟ σε vista... μιπος είναι κάποιο bug? λέω εγώ τώρα... :P ή κάποιος ιος που να δημιουργεί (μάλον) εικονικό χώρο...

Δημοσ.

Εχει τίποτα να χάσει με το να ελέγξει? Μίσο λεπτό δουλειά είναι.

Γενικά η επαναφορά συστήματος είναι στόχος για πολλούς ιούς. Εγώ προσωπικά την έχω απενεργοποιήσει τελείως.

Σίγουρα και ένας έλεγχος με κάποιο πρόγραμμα σαν το spybot μπορεί να βοηθούσε.

Δημοσ.
Εχει τίποτα να χάσει με το να ελέγξει? Μίσο λεπτό δουλειά είναι.

Γενικά η επαναφορά συστήματος είναι στόχος για πολλούς ιούς. Εγώ προσωπικά την έχω απενεργοποιήσει τελείως.

Σίγουρα και ένας έλεγχος με κάποιο πρόγραμμα σαν το spybot μπορεί να βοηθούσε.

Τελικά έφταιγε το system restore δέσμευε 55 gb, το θέμα όμως είναι γιατί να συμβαίνει αυτό. Σκανάρω με spybot να δω αν θα βρει τίποτα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και sorry που άργησα να απαντήσω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μου προέκυψε σήμερα. Αν και "φαίνεται" να έχω 10 GB ελεύθερα (από το ctlr A --> properties), ο δίσκος μου βγαίνει ότι είναι γεμάτος. Έσβησα 2 GB προγράμματα και πάλι ο c: μου εμφανίζεται γεμάτος.

System restore απενεργοποιημένο από την πρώτη μέρα, όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν δεν έπιασαν, TreeSize δεν μπορώ να κατεβάσω και γενικά δεν λειτουργεί τίποτα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Plz όχι άλλο format.

Edit: SOLVED

Το γράφω εδώ μπας και το χρειαστεί κάποιος στο μέλλον (αν και χλωμό):

Το πρόβλημα ήταν ένα bug των PC TOOLS, συγκεκριμένα το δικό μου προέκυπτε από το Registry Mechanic. Αυτό δημιουγεί δύο τεράστια αρχεία και καταλαμβάνει όλο το σκληρό.

Μάλιστα στο forum αναφέρουν ότι ενός του γέμισε 220 GB σε λίγα λεπτά! Το όνομα είναι cputime.xml. Διαγραφή και όλα καλά τώρα, αν και φαίνεται να λύνεται με patch αυτό πλέον.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και ενα τελευταιο να βλεπετε παντα και την εικονικη μνημη που δεσμευει το λειτουργικο απο τον σκληρο ως RAM, και ας εχετε π.χ. 4 gb ram στο pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...