Προς το περιεχόμενο

ο δισκος ειναι ΓΕΜΑΤΟΣ συνεχεια!!!

natasa123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα τρελαθω,απο χθες το βραδυ μου βγαζει οταν παω στις ιδοτητες του σκληρου οτι εχω 2giga ελευθερα στο δισκο παρολο που διεγραψα γυρω στα 25 giga συνεχιζει να μου λεει οτι εχω 2gb free εκανα επανεκκινηση και παλι τα ιδια μετα εκανα ανσυγκροτηση και μου εβγαλε στη προβολη αναφορας

Ελεύθερος χώρος = 28,88 GB ομως παραδοξος οταν παω ιδιοτητες εχει παλι 2 GB free τι συμβαινει επιτελους? πωs λυνεται αυτο?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μηπως εχεις nod για antivirus και κατεβασες κανενα μεγαλο exe (2GB ας πουμε); Αν εγινε αυτο τότε κανε ενα σκαν και δες σε ποιο φακελο εχουν αποθηκευτει κατι τεραστια αρχεια του nod που σου τρώνε τον σκληρο. Το ειχα παθει.

Δημοσ.
Μηπως εχεις nod για antivirus και κατεβασες κανενα μεγαλο exe (2GB ας πουμε); Αν εγινε αυτο τότε κανε ενα σκαν και δες σε ποιο φακελο εχουν αποθηκευτει κατι τεραστια αρχεια του nod που σου τρώνε τον σκληρο. Το ειχα παθει.

Το παραπάνω post μου έδωσε μια ιδέα. Ψάξε στην αναζήτηση για τα 10 μεγαλήτερα αρχεία. Για παράδειγμα ψάξε για όλα τα αρχεία που είναι πάνω από 1 GB πες μας για αυτά τα αρχεία όπως για παράδειγμα τι έκανες όταν δημιουργήθηκαν. Ελπίζω να μην σε έμπλεξα άδηκα.

Δημοσ.

Αν ξέρεις τί είναι το disk checking που ανέφερε ο antonl,,,κάν' το.

Κάνε επίσης και ανασυγκρότηση δίσκου - αν και το πιο πιθανό είναι απλά να χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα που δημιουργεί πολύ μεγάλα temp(orary) αρχεία.

Πάνε στην "αναζήτηση" , και ψάξε για αρχεία που έχουν ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ, μεγαλύτερα πχ των 100000ΚΒ (=100ΜΒ), και πες μας αν σου βρήκε κάποια που ούτε ταινίες είναι - κι ούτε που ξέρεις τί.

Δημοσ.

παιδια αρχιζω και αγχονωμαι εκανα αναζητηση οπως μου ειπατε αλλα τα αρχεια που βρηκε ειναι γνωστα τωρα ομως ο δισκος εφτασε στο 100% εκανα και scan με το κασπερσκυ και τιποτα

Δημοσ.
παιδια αρχιζω και αγχονωμαι εκανα αναζητηση οπως μου ειπατε αλλα τα αρχεια που βρηκε ειναι γνωστα τωρα ομως ο δισκος εφτασε στο 100% εκανα και scan με το κασπερσκυ και τιποτα

Είναι το Antivirus up to date;

Αααα και ανασυγκρότηση να κάνεις!

Δημοσ.

ισως να ακουγεται λιγο χαζο αυτο που θα πω αλλα αφου εσβησες τα 25gb αρχεια αδειασες τον καδο ανακυκλωσης? και επισης ποσο χωρο εχεις βαλει να δεσμευει ο κάδος?

Δημοσ.

Μια εκκαθάριση δίσκου ίσως για να φύγουν τα temporary αρχεία? Αν και είναι κουλό στην ανασυγκρότηση να σου λέει 28GB free και στις ιδιότητες 2. Κάτι άλλο θα είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...