Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Genuine και validate copy of Windows (new)

kakovatos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί έκλεισε το θέμα? Μήπως παρέβηka κάποιον κανόνα του forum?

Moderator paredwse αν θες ενημέρωσέ με.

Τώρα όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα, βρήκα αυτό το Link, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά ίσως βοηθήσει αρκετούς από εμάς.

http://support.microsoft.com/kb/916247

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα πηγες να περασεις τα δικα σου νομιμα αγορασμενα και ενεργοποιημενα στην MS XP και σε 2ο υπολογιστη με το ιδιο serial οποτε εξου και η προειδοποιηση για παρανομα windows στον 2ο υπολογιστη

Yγ σου το κλειδωσαν γιατι στην ουσια ζητουσες crack η workaround για τα μη νομιμα αγορασμενα XP πραγμα που απαγορευεται απο τους κανονες του forum

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι τα έχω ξαναπεράσει και σε άλλο υπολογιστή, χωρίς να θυμάμαι με απόλυτη σιγουριά όμως.

Έστω ότι είναι όπως το είπες, τώρα τι παίζει? Βρήκα κάποιες λύσεις στο google αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστες και αν θα με βοηθήσουν, και ρωτάω σε περίπτωση που κάποιος του έχει τύχει και ξέρει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

φιλε απλα πραγματα, καθε νομιμα XP (εκτος απο ειδικες περιπτωσεις που μπορεις να αγορασεις πολλες αδειες μαζι για πολλα PC's) εχουν αδεια χρησης μονο για ενα PC

οποτε μπορουν να μπουν και να ενεργοποιηθουν μονο σε ενα PC,τροποι να παρακαμψεις η να ξεγελασεις την MS κατα το validation και να αποφυγεις την ειδοποιηση wga η να παιρνεις updates υπαρχουν αλλα ειναι παρανομοι και απαγορευεται να συζητιουνται

Δημοσ.

Το θέμα μου είναι ότι δεν το έβγαλε από την αρχή το μήνυμα, αλλά μετά την εγκατάσταση όπως είπα και πριν του IE 7.0 και του sp2.

Οπότε?

Δημοσ.

Στην ουσια δεν ειναι προβλημα αυτο που εχεις, ειναι ετσι ακριβως οπως εχει φτιαχτει το προγραμμα να λειτουργει. Κλειδωθηκε μαλλον για τον λογο που σου αναφερε ο million_voices παραπανω.

Δημοσ.

ο ελεγχος για νομιμο αντιγραφο XP γινεται περιοδικα κατα την διαδικασια του κατεβασματος updates απο την MS η οταν προσπαθησεις να ενεργοποιησεις τα Windows

Δημοσ.

Προφανώς όταν πέρασα τον ΙΕ, καθώς και τα updates, διάβασε τον κωδικό των windows και για αυτό με κλείδωσε.

Οπότε σκέφτομαι τις ακόλουθες λύσεις-επιλογές:

1ον: Ξαναπερνάω xp και δεν εγκαθιστώ προγράμματα της Microsoft που διαβάζουν το serial number,

2ον : Σε περίπτωση που καταφέρω και "ξεγελάσω τη Microsoft", και απενεργοποιήσω το Genuine, θα πρέπει κάθε φορά που εγκαθιστώ κάποιο τέτοιο πρόγραμμα ή updates της MS, να ξανακάνω την ίδια διαδικασία??

Δημοσ.

ακομα και να απενεργοποιησεις τα updates απο την MS τα windows σου δινουν περιθωριο ενος μηνα να τα ενεργοποιησεις-δηλωσεις στην MS και αν αυτο δεν συμβει νομιζω πως κλειδωνουν,οποτε η ξαναεγκατασταση windows δεν προκειται να σε βοηθησει

βασικα οπως σου ειπα και πριν (ακομα και αν με κολπο τα ενεργοποιησεις) συνεχως και ανα τακτα διαστηματα αν κατεβαζεις updates απο την MS τσεκαρουν και πιανουν τους παρανομους οποτε πρεπει συνεχως να βρισκεις νεους τροπους "ξεγελασματος" της MS

ας επιβεβαιωσει καποιος τα λεγομενα μου δεν εχω παρανομα Win

Δημοσ.

αν απενεργοποιησεις τα updates απο την MS τα windows σου δινουν περιθωριο ενος μηνα να τα ενεργοποιησεις αυτο δεν ισχυει η ενεργοποιηση γινεται μια φορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...