AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 GFORCE 8600 GT η γκαντεμια δεν λεει να σταματησει ,οταν βαζω το καλωδιο hdmi στη καρτα οθονης για να το συνδεσω με την τηλεοραση ακουγεται συνεχεια ενα βουητο (ενω ειμαι στα windows χωρις να κανω κατι), ενα βουητο που διακοπτεται κ συνεχιζει,αν ομως η επαφη hdmi της καρτας την ξελασκαρω λιγο(οχι δηλ. να μπει να κουμπωσει σε ολο το βαθος) τοτε σταματαει αλλα κ παλι ηχο των windows δεν εχω . Οι drivers του ηχου ειναι σωστοι . Τωρα τι μπορει να φταιει... παντως επειδη το διαπιστωσα νυχτα δεν προλαβα να δω αν σε απλη οθονη με ηχειακια ειναι ολα οκ,θα το δω το απογευμα,ειμαι στην δουλεια τωρα. Παιζει να εχει παθει κατι η εξοδο HDMI?
caution Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Διαρροή τάσης μου μυρίζει... Στην τηλεόραση έχεις κάτι άλλο συνδεδεμένο με HDMI που να δουλεύει σωστά;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ειχα το dvd (απο οπου πηρα το καλωδιο) κ επαιζε μια χαρα.
caution Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 παντως επειδη το διαπιστωσα νυχτα δεν προλαβα να δω αν σε απλη οθονη με ηχειακια ειναι ολα οκ,θα το δω το απογευμα,ειμαι στην δουλεια τωρα. Αυτό δεν το έχω πιάσει... Πάντως αφού τηλεόραση/καλώδιο απενοχοποιήθηκαν ξέρουμε που να ψάξουμε
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Πωωω η καρτα γραφικων? Ελπιζω να μην ειναι αυτη ,θα τη δοκιμασω κ με vga συνδεση σε απλη οθονη να δω,διοτι τελευταια πολυ σπασμενα πληρωνω . Εντωμεταξυ εμπαινε κ με ψιλοδυσκολια γιατι ευρισκε στην ακρη του κουτιου κ,ανοιξα το κουτι αλλα η καρτα ηταν ενταξει δεν εμπαινε αλλο μεσα να μπαινει πολυ πιο ευκολα αλλα κ παλι δεν πιστευω να ειναι απο αυτο .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον,οντως καποιο προβλημα πρεπει να επαιζε με την γειωση .Τελικα ξαναλυνοντας το pc κ συναρμολογοντας το ξανα ολα οκ απο θεμα βουητου ,δεν εχω ομως ΜΟΝΟ με HDMI εξοδο ηχο ενω με vga k dvi εχω . Ξερει κανεις γιατι ? Στο λαπτοπ μου απευθειας απο hdmi σε hdmi μου εδεινε ηχο . -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 01 : 51 : 22----- Να σημειωσω πως το συνδεω σε οθονη με hdmi κ οχι τηλεοραση.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα παιδια δεν εχω ρε γαμωτο ηχο με HDMI(μονο εικονα κ χωρις βουητο πλεον) ενω με vga k dvi εχω . Ξερει κανεις γιατι ? Σε ενα λαπτοπ που ειχα απευθειας απο hdmi σε hdmi μου εδεινε ηχο κ. Τι να κανω να εχω ηχο?
caution Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Πρέπει να επιλέξεις σαν "κάρτα ήχου" την Nvidia και αυτό προϋποθέτει να έχεις εγκαταστήσει όλους του κατάλληλους drivers! Google και θα τα καταφέρεις
AKISHELLAS1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον επαναφερω το θεμα,γιατι .Το θεμα εχει πλεον ως εξης ,παλι ακουγεται το βουητο μονο με HDMI ΑΠΟ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ενω με vga κ ηχο σε ξεχωριστα ηχεια ολα οκ . Πριν την ειχα συνδεσει σε μονιτορ με dvi κ ηχο απο ενα καλωδιο απο την καρτα ηχου στην οθονη κ ολα οκ κ με αυτον τον τροπο. τι φταιει ρε γαμωτο το ξαναλυσα το pc κ το ξαναβαλα ,εχω βαρεθει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.