Kapazo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Τις γριλιες αν τις κοψω θα δω μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες γιατι ειναι ιστορια ολοκληρη (θα βαλω 6 fan push-pull να βγαζουν αερα απο το κουτι) και η μια σειρα θα ειναι απο τη πανω μερια οπως και ο δεξης ανεμιστηρας. Τελικα αφου οποιο ψηγειο και να παρω δε τη γλυτωνω τη moda θα προτιμησω το thermochill. Η θεση της αντλιας και του τανκσ θα ειναι οκ;(η εξαερωση θα γινετε αυκολα η θα πρεπει να κουναω συνεχεια το κουτι
Vatos_locos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 δεν το γλιτώνεις το κούνημα με τίποτα τα άλλα όλα μια χαρά είναι και εγώ κάπως έτσι τις έχω και ο περισσότερος κόσμος
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ vatos! να σου πω ,που θα βρω guide για modaρισμα;
Vatos_locos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 τι modάρισμα για την κάρτα σου ? αν ναι καλό διάβασμα http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=190990
Kapazo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον εκοψα το cage για να βαλω την αντλια και να περνανε ανετα οι σωληνες. Οταν βρω χρονο θα κανω και την ηχομονωση και θα κοψω τις γριλιες.
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Κάνα καλό block για την gpu μου, έχετε να μου προτείνετε; Ευχαριστώ!
Angeldust Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Οταν λέμε εξαέρωση τι εννοούμε? Είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνεται συνεχώς αν βάλουμε ενα σύστημα υδρόψηξης? Αν δεν κάνουμε εξαέρωση τι πρόβλημα μπορεί να έχουμε? Πολλές ερωτήσεις
Kapazo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κανουμε εξαερωση= αφαιρουμε τις φυσαλιδες αερα απο το κυκλωμα. Σε περιπτωση που υπαρχει εγκλωβισμενος αερας στο κυκλωμα θα ακουγεται περισσοτερο η αντλια και θα εχεις λιγο αυξημενες θερμοκρασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.