aswl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι τελειόφοιτος Βιολογίας και μετα απο πολυ σκέψη, αποφάσισα να ασχοληθώ στη συνέχεια με αυτό που πραγματικά μ αρέσει, την πληροφορικη και τον προγραμματισμό. Έτσι έχω καταλήξει στο να κάνω μεταπτυχιακό στην πληροφορικη. Μου πρότειναν το μεταπτυχιακό "Πληροφορική" του τμήματος πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραια.. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το μεταπτυχιακό αυτό. Επίσης αν έχετε άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες .. Ευχαριστω
basilis5 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 θα σου προτεινα να πας αγγλια η αμερικη καλυτερα αν το σηκωνει η τσεπη σου. καλυτερα πανεπιστημεια ,επαγγελματισμος, υποδομη και ενδιαφερον απο καθηγητες. και στο λεω αυτο γιατι στον πειραια θα πληρωσεις ουτως η αλλως αρκετα λεφτα για το μαστερ σαν εμπειρια δεν συγκρινονται, και τελος αν κανεις κατι σε πληροφορικη θα σου ελεγα αν θες για ελλαδα να κανεις σε ενα πανεπιστημιο που να ασχολειται με το θεμα αρκετα, καποδηστριακο, εμπ, πατρα στους μηχανικους ισως
GrandGamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνώ και προτείνω επίσης κάποιο ιδιωτικό στην Ελλάδα αν δεν θες να φύγεις έξω. Αλλιώς, όπως είπε και ο βασίλης, σε κάποιο σοβαρό δημόσιο.
k.tnb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνώ για το εξωτερικό! Σε περίπτωση όμως που σκέφτεσαι τα δημόσια εδώ στην Ελλάδα (όπως κι εγώ) πολύ ενδιαφέρον μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών έχει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τμήμα Πληροφορικής. Προσφέρει μεταπτυχιακό στην Πληροφορική και φυσικά αν θες να συνεχίσεις Διδακτορικό. Βέβαια δε γνωρίζω σχετικά με το επίπεδο διδασκαλίας εκεί αλλά όπως και να 'χει, νομίζω ότι η προσωπική δουλειά είναι το παν στις σπουδές και γενικότερα στην εκπαίδευση.
aswl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 καλημέρα, αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Για εξωτερικό για διάφορους προσωπικούς λόγους δεν ενδιαφέρομαι , τουλάχιστον προς το παρόν. Τώρα όσο για τα μεταπτυχιακά στην ελλάδα θα ήθελα κάποιο που να δέχεται και μή αποφοίτους πληροφορικής και του Πειραιά είναι ένα απο αυτά,, Θεωρειται το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό-Πανεπιστημιο όχι και τόσο σοβαρο? Κάτι ανάλογο σε Ελλάδα και κατά προτίμηση αθήνα? Συμπληρώνω πως θέλω να ασχοληθώ με προγραμματισμώ και οχι πχ με τηλεπικοινωνιες οπως το master του καποδιστριακου,,
tectonator Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα είναι αν έχεις τις βάσεις για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του μεταπτυχιακού. Εννοώ ότι στο μεταπτυχιακό θα υπάρχει η απαίτηση να ξέρεις ήδη προγραμματισμό, κάτι που το μαθαίνεις σε προπτυχιακό επίπεδο. Ρίξε μια ματιά στα μαθήματα του μεταπτυχιακού να δεις τι παίζει.
aswl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Για αυτο το λόγο αναφέρω το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό στον πειραιά, το οποίο απευθύνεται σε μή πληροφορικάριούς και ουσιαστικά είναι εισαγωγικό στον προγραμματισμό.. έχω μια ιδέα από βασικά του προγραμματισμου.. αλλά λίγα πράγματα..
GrandGamer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Γι αυτό που ψάχνεις θα σου προτίνω κάτι σε ιδιωτικό καλύτερα. Πάντως δεσ και την Πάντειο μήπως έχει αυτό που ψάχνεις.
alexandr0s Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ο συνδυασμός που κάνεις πιστεύω ότι είναι πολύ καλός όποια σχολή και αν επιλέξεις στο τέλος.
pix_lax82 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν στο συγκεκριμμένο μεταπτυχιακό έκανα αιτηση αυτο το καλοκαίρι. Τελικά αν και με δέχτηκαν τελικα πήγα επειδή οπως μου ανέφερε ενας φιλος που αποφοίτησε φέτος απο το MSc αυτό ειναι στην ουσία το πρόγραμμα του τμήματος πληροφορικής του ΠΑ.ΠΕΙ συμπιεσμένο σε 2 χρόνια. Οπότε για εσένα που είσαι απο άλλο κλάδο είναι το ιδανικό κατα την προσωπική μου γνώμη, μια και δεν εχει σαν προαπαιτουμενο background πληροφορικής. Ενω εαν θες να ασχοληθείς πραγματικά μπορεις απο το μεταπτυχιακό να πάρεις τις βάσεις καί με προσωπική μελέτη να κάνεις πολλά πράγματα.
aswl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, φίλε pιx_lax82 με κάλυψες. Κάτι τέτοιο ψάχνω..
afentiko7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν έχεις πρόβλημα να έχεις φιλόλογους συμφοιτητές go for it. Εσύ θα τα πιάνεις πιο εύκολα από ότι αυτοί και ίσως σε κουφάνουν με τις ερωτήσεις τους. Πάντως γιατί τέτοια αλλαγή?
madgpap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Bioinformatics ...και γιατί να μην συνδυάσεις και τα δύο;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.