Προς το περιεχόμενο

επιλογή 32'' άρας TV

karajon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιθυμώ να αγοράσω μια 32άρα TV και το budget είναι πολύ συγκεκριμένο. Μέχρι 600 euros. Είδα κάποιες οι οποίες μου φάνηκαν decent για τις τιμές τους (περί τα 500 euros). Συγκεκριμένα είμαι μεταξύ των:

1. LG 32LG3000

2. SAMSUNG LE-32A436

ενδεχομένως να σκεφτόμουν και την SONY KDL 32L4000 αλλά μάλλον έρχεται τελευταία.

Ένας υπάλληλος στο κατάστημα που τις είδα μου πρότεινε ανεπιφύλακτα την SAMSUNG κυρίως λόγο του εξαιρετικού επεξεργαστή της, όπως μου είπε. Ένας δεύτερος όμως διαφώνησε μαζί του λέγοντας ότι η SAMSUNG παίζει πάντοτε pushαρισμένα με αποτέλεσμα να κουράζει γρήγορα το μάτι.

Προσωπικά η LG μου φάνηκε ότι έχει πιο φυσική απόδοση στα χρώματα και στην κίνηση και η εικόνα της μοιάζει περισσότερο με αυτή των κλασσικών CRT τηλεοράσεων (ζεστό χρώμα, δεν παρουσιάζει θολούρες στους ποδοσφαιρικούς αγώνες πέριξ της μπάλας και πέριξ λευκών εμφανίσεων ομάδων κ.ο.κ.)

Μπορείτε να βοηθήσετε όσον αφορά το ποιο μοντέλο να διαλέξω;

Επιπλέον με ενδιαφέρει και μια 26άρα και πιο συγκεκριμένα είδα την SAMSUNG LE26336JD. Ποια η άποψη σας και για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Με 600Ε πλέον παίρνεις 37'-40' θα σου πρότεινα τη Samsung,αλλά αν χαλάσει δεν ξέρω τι παίζει με το Service της,LG ότι και να πάθει στην αλλάζουν σε 1-3 μέρες έχουν πολύ καλό after sales service.Μην τις συγκρίνεις με τις crt ήμαρτον :P

Δημοσ.

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Για μεγαλύτερη των 32'' θα ήταν μάλλον υπερβολή αν πήγαινα, καθώς η απόσταση από την τηλεόραση είναι 2,5 - 3 μέτρα. Άρα μάλλον πρέπει να κινηθώ για 32''.

Η αλήθεια είναι ότι το service και το after-sales γενικότερα είναι σπουδαία υπόθεση. Γνωρίζω ακόμη για τη "συγγένεια" μεταξύ LG και PHILLIPS. Αυτά και τα δύο είναι υπέρ της LG. Από την άλλη όμως πολύς κόσμος μιλάει για τους επεξεργαστές της SAMSUNG και ότι είναι πολύ καλοί...

Δίλημμα λοιπόν.

Πείτε μου αν μπορείτε ποια από τις 2 θα διαλέγατε αν υποθέσουμε ότι στο after-sales κομμάτι είναι ίδιες. Εννοώ, θεωρείτε ότι μία από τις δύο είναι σαφώς καλύτερη από την άλλη ως τηλεόραση;

Σήμερα κάποιος φίλος μου πρότεινε μια Panasonic (δεν έχω τον τύπο αυτήν την στιγμή) αλλά για Panasonic δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα. Μου είπε μόνο πως την βρήκε σε εξαιρετική τιμή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, Ψάχνω κι εγώ 32αρα και όχι μεγαλύτερη με τη διαφορά πως μπορώ να διαθέσω μέχρι 700 ευρώ...Τι προτείνετε?

Είμαι σχεδόν έτοιμος να πάρω αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156525 ...τι λέτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...