freskas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Με ttf-ms-fonts εγκατεστημενα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ασχετο με το προβλημα σου, αλλα αντι να τρεχεις απο wine για τορρεντς, μπορεις να βαλεις το deluge. Μια χαρα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freskas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Η και transmission, αλλα καλητερα να δουλευε το wine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Bάλε deluge ή azureus που τρέχουν native σε λινουξ να βρεις την υγειά σου. Τι τον θες τον μtorrent και ταλαιπωρείσαι τσάμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freskas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ναι δε λεω υπαρχουν καλοι clients για linux, απλα θα ηθελα να λυθει το προβλημα με το wine. Περιεργο παντος αλλες φορες που ακολουθησα την ιδια διαδικασια δεν επεσα στο bug. Α!Στο xorg.conf δεν εχω καταχωρησεις για fonts, να ναι αυτο ... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τα fonts. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω στον γούγλη για να βρώ μια λύση όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.