Προς το περιεχόμενο

αυτη LG M2294D ή SYNCMASTER T220

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιταω την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169352 και μου φενεται καλη προταση, η αληθεια ειναι οτι μεχρι πριν 3 μερες πηγενα τουγρου για την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168011 .αλλα ειδα οτι εφερε το πλαισιο ή το εσοπ αυτη και ψηνομαι γιατι εχει και τν τυνερ.το θεμα ειναι θα εχει εξισου καλη αποδοση σαν οθονη υπολογιστη η lg σε σχεση με την samsung ή μπερδευεται το πραγμα?

καποιος να βοηθησει αν ξερει

Δημοσ.

Κοίτα συγκλονιστικές διαφορές δεν έχουνε. Θα σου πρότεινα να πάρεις την Lg επειδή είναι και τηλεόραση. Και εγώ άλλωστε αυτήν πήρα :-P

Δημοσ.
Κοίτα συγκλονιστικές διαφορές δεν έχουνε. Θα σου πρότεινα να πάρεις την Lg επειδή είναι και τηλεόραση. Και εγώ άλλωστε αυτήν πήρα :-P

ευχαριστω φιλε με βοηθησες.πιστευω απο αποδοση στα game να ειναι καλη,δεν ξερω αν πεζεις game αλλά το μονο που με απασχολει το παντρεμα tv δυνατοτήτων με pc απεικονιση μηπως υποβαθμιζει της δυνατοτητες pc απεικόνισης.

Δημοσ.

Κοίτα δεν είμαι φανατικός gameras αλλά τα παιχνιδάκια μου τα παίζω. Είναι πάρα πολύ καλή, είμαι υπερ-ευχαριστημένος και γενικά δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια για την οθονούλα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον). Όχι πως η samsung δεν είναι καλή αλλά πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν σου μιλάω με τεχνικούς όρους γιατι καταρχάς δεν τους πολυκατέχω και δεν θέλω να σου πω καμια μπαρούφα. Ωστόσο επειδή έχουν περάσει αρκετές οθόνες από τα χέρια μου (και έχω δει και την samsung T220) μπορώ να σου πώ ότι παρότι και εγώ στην αρχη είχα τις αμφιβολίες μου σαν οθόνη (αλλά και σαν τηλεόραση) είναι πάρα πολύ καλή. Τώρα μπορεί στα σημεία η Τ220 να είναι ελαφρώς καλύτερη σαν οθόνη (πχ. έχει χρόνο απόκρισης 2ms ενώ η lg έχει 5ms) αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες που εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να αντιληφθώ με το μάτι μου.

Δημοσ.

Τώρα μπορεί στα σημεία η Τ220 να είναι ελαφρώς καλύτερη σαν οθόνη (πχ. έχει χρόνο απόκρισης 2ms ενώ η lg έχει 5ms) αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες που εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να αντιληφθώ με το μάτι μου.

thanks (Λεωνιδα) :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...