farao69 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα, εχθες ανοιξα τον υπολογιστη μου και ξαφνικα μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα σε μπλε οθονη : autocheck.exe not found :shifty: και στο καπακι κανει restart και αυτο το βιολι γινετε συνεχεια. Λειτουργικο συστημα που χρησιμοποιω ειναι Windows Xp. Ο σκληρος ειναι χωρισμενος σε 2 partition C που περιλμβανει τα win xp και τον D με διαφορα αρχεια. Ξερει καποιος πως λυνετε το προβλημα χωρις Format ??? Ευχαριστω
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 δοκίμασε με F8 "τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις"
farao69 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 δοκίμασε με F8 "τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις" Μπααα, δεν πιανει. Εκει που προσπαθει να φορτωσει , βγαζει το logo των windows και μετε απο λιγο κολλαει, μπλε οθονη και μηνυμα autochk.exe not found και στα καπακια restart. Αλλη λυση ?????
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 boot από το cd > repair console και δώσε fixboot
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε ασφαλή λειτουργία δεν μπορείς να μπεις; Δεν ξέρω αν σε βοηθάει ΑΥΤΟ το άρθρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.