Προς το περιεχόμενο

ADSL σε σπίτι χωρίς γραμμή τηλεφώνου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Πρέπει να φορτωθεί κάποιος και το τηλέφωνο και το πάγιό του για να βάλει internet?

Καμιά παρόμοια περίπτωση?

Υπάρχουν λύσεις?

• Moderators
Δημοσ.

Μεχρι πριν καποιους μηνες εδινε σκετο DSL Η vivodi (τυπικα με αριθμο τηλεφωνου- αλλα πρακτικα αδυνατο να τον χρησιμοποιησεις).

Ψαξε λιγο και στη forthnet...ολο και κατι θα χει...

Delirium υπαρχουν και περιοχες που δεν εχει ασυρματα...! Π.χ. εδω που μενω :P :cry:

Δημοσ.
Συνδεση σε ασυρματο δικτυο ;)

Οχι με ασύρματο. Ενσυρματο θέλω.

Ψαξε λιγο και στη forthnet...ολο και κατι θα χει...

Ναι θα ψάξω εννοείται. Το post το έκανα για να μου προτείνει κάποιος κάτι με παρόμοιο πρόβλημα.

Οπότε αν υπάρχει κάποια πρόταση από κάποιον θα χαρώ να μου πει.

Δημοσ.
Οχι με ασύρματο. Ενσυρματο θέλω.

Ναι θα ψάξω εννοείται. Το post το έκανα για να μου προτείνει κάποιος κάτι με παρόμοιο πρόβλημα.

Οπότε αν υπάρχει κάποια πρόταση από κάποιον θα χαρώ να μου πει.

η τελλας σου δινει νεα γραμμη

Δημοσ.

Δεν ήταν ιδιαίτερα σαφής η τελευταία απάντηση.

Παγιο? Χρόνος σύνδεσης? Ποιότητα? Εξυπηρέτηση? Συμφέρουσες τιμές?

(Θα ψάξω, μην προτρέξει κανείς και πει το κλασσικό ότι τα ψάχνω έτοιμη τροφή, γνώμες ατόμων με παρόμοιο πρόβλημα αναζητώ)

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω είναι αναγκαστική η τηλεφωνική γραμμή, ήθελε ένας φίλος μου να το κάνει αυτο αλλά απ'όσο ξέρω δεν τα κατάφερε, δηλαδή να βάλει internet χωρίς τηλεφωνική γραμμή.

Δημοσ.

ο αδερφος μου πριν 2 χρονια ειχε κοψει τον οτε και τωρα που εβαλε τελλας κανονικα αρκη μονο να υπαρχουν τα καλωδια του οτε.

τωρα @katerina μας βαζεις δυσκολα.

Παγιο?παρε στην τελλας και ρωτα

Χρόνος σύνδεσης?3 μηνες εκανε η τελλας να φερει ιντερνετ και ειχαμε παρει ισα με 50 φορες τηλ να τους ζορισουμε

Ποιότητα?εδω κρητη κλειδωνει στα 15mbps και κατεβαζει με 7-8mbps (χαλια)

Εξυπηρέτηση? ΧΑΛΙΑ

Συμφέρουσες τιμές?ψαξτο

εγω παντος με φορθνετ 15 λεει το μοντεμ,15 κατεβαζω

σε 20 μερες ειχα ιντερνετ

Δημοσ.
ο αδερφος μου πριν 2 χρονια ειχε κοψει τον οτε και τωρα που εβαλε τελλας κανονικα αρκη μονο να υπαρχουν τα καλωδια του οτε.

τωρα @katerina μας βαζεις δυσκολα.

Παγιο?παρε στην τελλας και ρωτα

Χρόνος σύνδεσης?3 μηνες εκανε η τελλας να φερει ιντερνετ και ειχαμε παρει ισα με 50 φορες τηλ να τους ζορισουμε

Ποιότητα?εδω κρητη κλειδωνει στα 15mbps και κατεβαζει με 7-8mbps (χαλια)

Εξυπηρέτηση? ΧΑΛΙΑ

Συμφέρουσες τιμές?ψαξτο

εγω παντος με φορθνετ 15 λεει το μοντεμ,15 κατεβαζω

σε 20 μερες ειχα ιντερνετ

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από Τελάς και από θέμα εξυπηρέτησης και από θέμα ταχύτητας.

Δημοσ.

Και η forthnet δίνει πλεον γραμμή.Με 35 € επιπλέον (μόνο στο πρώτο πάγιο) και μετά πληρώνεις μόνο το κλασικό πάγιο dsl 25 ή 40 € (με χρονοχρέωση ή με δωρεάν τηλέφωνα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...