kousman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον εχω ενα λαπτοπ toshiba Qosmio και εχω ενα προβλημα με τισ ενημερωσεις της toshiba ...το προγραμματακι που σε ενημερωνει για νεεσ εφαρμογες τις toshiba λεγεται Toshiba TEMPRO...οταν δλδ παταω για να κανει την ενημερωση μου βγαζει κατι σαν σφαλμα...τι λετε να φταιει ??εχει καποιος το ιδιο προβλημα???ευχαριστω...(σορρυ αν εκανα σε λαθος ποστ την ερωτηση)
kousman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 δυστυχως δεν εφταιγε το firewall ...κατι αλλο που μπορει να φταιει???καμια βοηθεια...
mkyprian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 εμενα το TEMPRO μου βγαζει για νεεσ εκδοσεις firmware,τις κατεβαζω,παω να τις εγκαταστησω και μου λεει οτι ειναι λαθος εκδοση θα μας τρελλανει
dpasinis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Σε εμένα δουλεύει μια χαρά... ...απλά όταν αγόρασα τον Qosmio F50-108, πριν 2 μήνες, κατέβασα και εγκατέστησα τις εφαρμογές... από τότε δεν υπάρχει νέα ειδοποίηση.... ... παρεπιπτόντως, επειδή θέλω να εγκαταστήσω δεύτερο σκληρό στον φορητό, θα ήμουν υποχρεωμένος εάν μπορείτε να με ενημερώσετε τι είδους δεύτερο HDD δέχεται ο Qosmio..... (εάν δλδ κάποιος φίλος έχει τον F50-10Β και άνω, είναι εύκολο να με ενημερώσει, μία βιδούλα είναι....αφού δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την αντιπροσωπεία.....)
irahara Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Το TEMPO κάνει και για παλιότερους υπολογιστές; π.χ. στον toshiba της υπογραφής μου;
dpasinis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Το TEMPO κάνει και για παλιότερους υπολογιστές; π.χ. στον toshiba της υπογραφής μου; Όχι... ...έρχεται πακέτο με το λογισμικό των καινούργιων φορητών.... ...στον παλαιό μου φορητό (Qosmio F-20) δεν υπάρχει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.