Heatspreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Συμβαινει κατι πολυ περιεργο. Δεν μπορω να βαλω τονους οταν γραφω οπως μπορειτε και εσεις να δειτε. Οταν παταω το κουμπι για να βαλω τονο τοτε βγαινει αυτο ---> ΄΄ Δηλαδη σαν να παταω δυο φορες το τονο. Γυριζοντας σε αγγλικα πατοντας το ιδιο κουμπι βγαζει ---> ; το οποιο συμαινει οτι το πληκτρολογιο δεν εχει προβλημα. Το ιδιο συμβαινει και στο Laptop μου με το οποιο ειναι δικτυο ο Desktop υπολογιστης. Εψαξα για ιους δεν βρηκα κατι ΄η οτι βρηκα το εφτιαξα και επισης δοκιμασα να καταργησω την ελληνικη γλωσσα και να τη ξαναβαλω, αλλα δυστυχως τιποτα. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Ευχαριστω.
mindtrapper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σε όλες τι εφαρμογές το ίδιο; Browser, office, notepad κτλ.;
giotis2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Το έχω δει αυτό σε HP desktop και φορητά. Φταίει κάποιο extra πρόγραμμα η plugin που έχουν εγκατεστημένο για pdf αρχεία τα συστήματα. Απλά καντα απεγκατάσταση και θα λυθεί το πρόβλημα σου
kage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 control panel->regional and language->languages->details->κ στο keyboard εκει που λεει ελληνικα κανε add ή delete k new greek k meta sto layout greek(220) ή δοκιμασε κ τα αλλα ελληνικα
GCMH Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μια αναζήτηση στο φόρουμ θα σε έβγαζε τουλάχιστον ένα αποτέλεσμα σαν και αυτό
Heatspreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια, εχω ηδη το Kaspersky και μαλιστα αγορασμενο. Πρεπει να κατεβασω αλλο προγραμμα? Δεν θα γινουν σαλατα ολα αν τα μπλεξω? -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 12 : 04 : 42----- Πραγματικά παιδεύτηκα πάρα πολύ μέχρι να βγάλω άκρη και τελικά με αυτό το πρόγραμμα έλυσα το πρόβλημά μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια να είστε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.