Χρήστος15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ok παιδιά απο ότι καταλαβα πάνε τα λεφτά!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ας προσεχες. αυτα περι πονου ταναλιας και λοιπα ειναι παιδικα λογια...
jason_rethymno Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Κατάθεσα κάποια λεφτα στην τράπεζα για να πάρω ένα κινητό απο κάποιο άτομο αλλα μάλλον δεν το έστειλε.Μπορώ να πάρω πάλι τα λεφτά η τέλος πάτων τι μπορώ να κάνω? To τηλέφωνο από αυτόν που θα σου έστελνε το κινητό δεν το έχεις ?
georgemarios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 <αισιοδοξος mode on> Βασικα μιλησες καθολου μαζι του? Μηπως τυχον εγινε καμια μαλακια, να κολλησε το πακετο πουθενα ή τιποτε τετοιο? Ισως (λεω) να μην ειναι κακοβουλος ο αλλος και να βρεθει λυση.... Ποσο καιρο πριν εστειλες τα λεφτα? Ποτε επικοινωνησατε τελευταια φορα? <αισιοδοξος mode off> Μην αφησεις καμια αναποδια να σου χαλασει τη ψυχολογια... shit happens
klainmaingr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Βασικότατο. Αν είναι μέλος του forum πές μας το όνομα του. Επίσης αν έχεις το σταθερό του έυκολα μπορούμε να βρούμε ΟΛΑ του τα στοιχεία και να έχει ένα πάτημα παραπάνω
katerina_a_86 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Βασικότατο. Αν είναι μέλος του forum πές μας το όνομα του. Επίσης αν έχεις το σταθερό του έυκολα μπορούμε να βρούμε ΟΛΑ του τα στοιχεία και να έχει ένα πάτημα παραπάνω +1 .
random Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ...αλλα μάλλον δεν το έστειλε....... έχω τα στοιχεία αυτου του ατόμου και σταθερό και διευθυνση λέω να ξεκινήσεις απο τα βασικά, και τα καθιερωμένα. μετά μπορεις να εξετάσεις λύσεις βγαλμένες απο σενάρια Ταραντίνο σιγουρέψουν οτι πραγματι δεν το έστειλε. απο ποτε περιμένεις; στο τηλεφωνο δεν μπορεις να τον βρεις. σε ποσες προσπαθειες; σε mail δεν απαντά; επικοινωνησε μαζί του, διαλέγοντας τον σωστό τρόπο κάθε φορά, πριν βαλεις στο παιχνιδι τρίτους. αυξάνεις προοδευτικά το volume. Μην πας κατευθειαν στις "παναγίες". πχ. "γεια σας, σχετικά με εκεινη τη συναλλαγή.. τη διευθυνση μου την γράψατε σωστά; θελετε να το επιβεβαιώσουμε;" "ποτε ειπες οτι το έστειλες; περιμενω Χ μερες κι ακομα τίποτα.. δε ρωτας το κουριερ;" "ελα μεγάλε... εγινε κατι με το δεμα; μηπως θελεις να το ακυρώσουμε; δεν εχω προβλημα, αυτος ειναι ο λογαριασμος μου για να βαλεις πισω το ποσό" "μάγκα... επειδη ειμαι καλεσμένος μεθαυριο Θεσ/νικη στη χοροεσπερίδα της "Θ4" .... τι ωρα θα εισαι σπίτι, να πιουμε ενα καφέ, και να μου δωσεις το δέμα χερι-χέρι.." αν βεβαιωθεις οτι ειναι απατεώνας, το κλιμακώνεις, επικοινώνησε με όποιον μεσολάβησε (πχ. emarket.gr, το φορουμ στο οποιο εβαλε αγγελία, κλπ), και βλέπουμε.
Χρήστος15 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστώ παιδιά δεν είναι απο αυτο το forum το άτομο είχε βάλει αγγελια όχι στις αγγελίες αλλά στο φορουμ του κινητού και απο εκει το είδα και μίλησα μαζί του.Έχω το κινητό του το ονομά του και πήρα τηλ στο 11888 και μου εδωσαν τηλ σταθερο και διευθυνση. αυτος δεν σηκώνει τηλέφωνα δεν απαντάει στο μσν με έχει κάνει αποκλεισμο έφτιαξα άλλο μσν και του μίλησα αλλα τώρα με έχει κάνει και απο εκεί αποκλεισμό. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για όλα τα μνμ αλλά μακάρι να πάρω πάλι τα λεφτά πίσω γιατι έχω σκάσει αλήθεια!!
kfyros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχεις κανένα φιλαράκι εκεί πάνω?? Ή ακόμα καλύτερα κανένα μπάτσο να στείλει κανένα φίλο του στο σπίτι του μάγκα για επίσκεψη ?? Οτιδήποτε άλλο δεν σε συμφέρει. Αν βάλεις δικηγόρο, θα σου στοιχίσει ακριβότερα από αυτά που θα πάρεις (εκτός αν έχεις κανένα γνωστό δικηγόρο και στο κάνει τσάμπα).
gnsX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Βέβαια αν δεν ήσουν ανήλικος θα σου πρότεινα μια άλλη συνταγή, που περιλαμβάνει 1 ζευγάρι χειροπέδες, 1 κουλούρα συρματόπλεγμα, 1 αρουραίο, 1 τανάλια, 1 κλαδευτήρι, 1 πριόνι, 1 φλόγιστρο και καμια 10ριά καρφιά. Συγνώμη αλλά μόνο σ' εμένα θύμισε το ρόδα τσάντα και κοπάνα με τις οδηγίες του Χάλια για kinky sex στον καθηγητή ; Όσο για το θέμα,κρίμα αλλά τζάμπα να βγάλεις άκρη μόνο με γνωστό,αλλιώς νομικά και χρήμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.