ALFR3D Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια πανω κατω ολοι πια γνωριζουν τι κανει η μια και τι κανει η αλλη και τη δεν κανουν φυσικα.. δεν βγηκαν χτεσ,πας τα βλεπεις τα δουλευεις λιγο και δεν μπορει να μην αποφασισεις πιο σαρεσει πιο πολυ
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 δεν βγηκαν χτεσ,πας τα βλεπεις τα δουλευεις λιγο και δεν μπορει να μην αποφασισεις πιο σαρεσει πιο πολυ Πας και τα βλεπεις που?Δεν βοηθαει καθολου το να πας σ ενα μαγαζι και να παιξεις λιγο με το δοκιμαστικο μοντελο. Αν θες να αποφασισεις μ αυτον τον τροπο θα πρεπει να βρεις καποιους που τα εχουν και να τα δοκιμασεις για λιγες μερες.Φανταζομαι πως αν ειχε την δυνανοτητα το παιδι να κανει κατι τετοιο,θα το χε ηδη κανει.
ALFR3D Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πας και τα βλεπεις που?Δεν βοηθαει καθολου το να πας σ ενα μαγαζι και να παιξεις λιγο με το δοκιμαστικο μοντελο.Αν θες να αποφασισεις μ αυτον τον τροπο θα πρεπει να βρεις καποιους που τα εχουν και να τα δοκιμασεις για λιγες μερες.Φανταζομαι πως αν ειχε την δυνανοτητα το παιδι να κανει κατι τετοιο,θα το χε ηδη κανει. ναι ωραια ομως μια στιγμη δεν μιλαμε για μοντελα που κανουν σχεδον τα ιδια και εχουν διαφορετικο σχημα η καποια λεπτομερεια που δεν ειναι εμφανης αρχικα, τα προιοντα αυτα εχουν τρομερες διαφορες και αυτο ειναι κατι που βοηθαει στο να καταληξει κανεις πολυ ευκολα..δηλαδη τωρα που το σκεφτομαι πιο ευκολα δεν γινετε.
badbaddog Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Για τον λόγο που τον θες, μάλλον Nokia αν θες να σε κοιταει και κανενα γκομενακι χτυπα το iphone. παντως και τα δυο στον τομεα του gps παιρνουν 0 (zero) αντ αυτων σου προτεινω να κοιτάξεις προς HTC PRO ή HD καθώς και το OMNIA που ειπωθει πιο πανω
stefanos_79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ε οχι και μηδέν τα Νοκια σε θεμα GPS εχω δουλεψει Ν82 και Ν95 και ειναι άψογα και ακριβή με GArmin χαρτες.Οσο για το gps των HTC σου εχει πει κανεις για την απόκλιση που έχουν?Δουλεψα ενα Diamond και εβαλα τα γελια.Απο τι ξερω δεν εγινε και καμια βελτιωση σε Pro και HD.Μην λεμε οτι να ναι.
fabio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Απο μπαταρια παντως μαπα ειναι το νοκια. Το εχω ενα χρονο και δεν με εχει απογοητευσει σε κανενα τομεα εκτος απο αυτο. Καθε 2 μερες θελει φορτιση με μικρη ως ελαχιστη χρηση. Την μουρη του iphone δεν την πιανει κανενα αλλα απο την αλλη το νοκια μου φαινεται πληρεστερο.
stefanos_79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ποσο ρε παιδια πρεπει να πληρωσουμε αυτη την μούρη?Να δωσω 600 ευρω για την μουρη?Αν δεν μπορει να κανει τα βασικα τι να το κανω?Το κινητο πρέπει να ειναι χρηστικό και να σε διευκολύνει.Με το Iphone καναμε 10 βηματα μπροστα στο design-εμφανιση και 15 πισω στην χρηστικοτητα πρακτικοτητα.Ειχα φτάσει στο παρατσακ να το παρω και αλλαξα γνωμη μέσα στο μαγαζι της Voda οταν ο πωλητης αρχισε να μου απαριθμεί τα μειονεκτήματα τα οποία ειναι βασικά.Ακομα και κινητα των 100 ευρω υπερτερούν απεναντι του σε καποιες λειτουργιες.
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Με το Iphone καναμε 10 βηματα μπροστα στο design-εμφανιση και 15 πισω στην χρηστικοτητα πρακτικοτητα Tο αντίθετο θα έλεγα γιατί μια μαλακία και μισή είναι εξωτερικά το iphone και σε θέμα πρακτικότητας touch screen, μας πήγε πολύ μπροστά.
fabio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν διαφωνω και γι αυτο δεν ασχοληθηκα με iphone. Αλλα δεν εχουμε ολοι τα ιδια κριτηρια ουτε υπαρχει "σωστος" τροπος επιλογης. Ελευθεροι να κανουμε τις επιλογες μας ειμαστε , δεν υποχρεωνει κανεις να δωσουμε +600 για κατι που δεν μας κανει +φωνω με alexzzz .... Λεγοντας μουρη εννοουσα το interface γιατι το κουτι του ειναι τραγικα παντουφλοειδες.
stefanos_79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Με την εννοια πρακτικοτητα δεν εννοω σε καμια περιπτωση το Interface.Εννοώ τα χαρακτηριστικά-δυνατότητες που εχει ως συσκευη που θα την κανει πιο χρηστικη.Το ο,τι εχει touchscreen με 3D μπλιπλικια εμένα δεν μου κανει πρακτικό απλα "εύχρηστο" για μερικους .Αλλο το εύχρηστος κι άλλο το πρακτικός υπαρχει σαφης διαφορα στις έννοιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.