bachtis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πώς μπορώ να εξαφανίσω άχρηστα εικονίδια δίπλα από την ώρα?
kng Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δεξί κλίκ πανω απο την γραμμή εργασιών (taskbar) -> properties -> customize -> επιλέγεις το εικονίδιο που δεν θες και απο τις επιλογές της pullbar επιλέγεις always hide
bachtis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, αλλά και πάλι απλά κρύβονται. Άσε που είναι ένα εικονίδιο (καλώδιο δικτύου) που πάντα εμφανίζεται όσες φορές κια το εξαφανίσω... Εγώ θέλω να μην εμφανίζονται καθόλου...
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το εικονίδιο δικτύου είναι εύκολο να φύγει. κάνε διπλό κλικ-ιδιότητες και ξετσεκάρισε τις 2 ειδοποιήσεις. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να το κάνεις από τις ρυθμίσεις του εκάστοτε προγράμματος (αν το υποστηρίζει)
bachtis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αφήστε παιδιά... Ξαφνικά δε φόρτωνε το pc μου. Το έκανα format και να 'μαι!!! Λοιπόν θέλω να εξαφανίσω μόνο το εικονίδιο των αυτόματων ενημερώσεων και το εικονίδιο "Ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού". Αυτό με το δίκτυο δεν το έκανα καθόλου εγκατάσταση... Δεν επηρεάζει καθόλου, έτσι; Αφού δεν είμαι σε δίκτο...
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Αν συνδέεσαι ή πρόκειται να συνδεθείς σε router χρειάζεται. Αν και μάλλον εγκαταστάθηκε μόνο του από τους drivers της μητρικής. Για τις αυτόματε ενημερώσεις, δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου->Ιδιότητες καρτέλα Αυτόματες Ενημερώσεις και επέλεξε ότι γουστάρεις. Εγώ προτιμώ το "Να ειδοποιούμε αλλά να μην γίνεται λήψη ή εγκατάσταση". Το εικονίδιο μένει αλλά μόνο έως ότου να κάνω ή να απορρίψω τις ενημερώσεις που υπάρχουν (WGA γαρ). Για την ασφαλή κατάργηση δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι ηθελημένα. Μόνο μετά από κάποια ανοησία των windows θα στο εξαφανίσει και μάλιστα από μόνο του.
bachtis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εμ επειδή είμαι λίγο άσχετος... Τι είναι το router?
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 1) Το router είναι η συσκευή που έχεις και συνδέεσαι στο internet και την πήρες πολύ πιθανό από τον ISP (forthnet, conn-x) σου... 2) Γενικά για να εξαφανίσεις εικονίδια που δεν θες να σου εμφανιζοντε εκεί και κατ' επέκταση να μην τα φορτώνουν τα windows πας Start > Run > msconfig > startup και διαγράφεις ότι δεν θες... μετά κανε restart και στο εικονίδιο που θα σου βγάλει μετά το restart πατάς στο τετραγωνάκι και μετά οκ! Τα άλλα 2 που θες να βγάλεις, βασικά δεν βγαίνουν... Το Ασφαλής κατάργηση συσκευών υλικού όσο έχεις κάποιο εξωτερικό σκληρό η usb θα παραμένει εκεί...
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Εμ επειδή είμαι λίγο άσχετος... + ...πας Start > Run > msconfig > startup και διαγράφεις ότι δεν θες... μετά κανε restart και στο εικονίδιο που θα σου βγάλει μετά το restart πατάς στο τετραγωνάκι και μετά οκ!... = Κακός συνδυασμός. Μην το επιχειρείς.
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 @ NOP$TRIM Sory, για να μην παρεξηγούμαι, το σχόλιό μου δεν ήταν για την απάντησή σου, που ήταν σωστή. Αλλά επειδή όπως δήλωσε o bachtis, δεν γνωρίζει και πολλά, καλά είναι να μην μπλέκει με τα προγράμματα της εκκίνησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.