Προς το περιεχόμενο

Χώρος ταινίας+ Υπότιτλοι

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δύο ερωτήσεις:

(1) Θέλω να αντιγράψω μία ταινία από ένα dvd. Υπάρει τρόπος να κάνω μετατροπή ώστε να πιάνει λιγότερο χώρο προκειμένου χωρέσω κι άλλη ταινία;

(2) Πως μπορώ να κάνω τους υπότιτλους να εμφανίζονται λίγο νωρίτερα ή αργότερα;

Δημοσ.

1. Σε ενδιαφέρει στο τέλος να γραφτούν οι δύο ταινίες πάλι σε DVD-VIDEO format; Ή θέλεις να τις πάρεις σε μορφή που θα παίζουν κυρίως σε PC (AVI/MKV/οτιδήποτε) και να τις γράψεις σε ένα Data DVD;

2. Εννοείς τους υποτίτλους που περιέχει η συγκεκριμένη ταινία DVD ή η ερώτηση είναι γενικότερη και αφορά αρχεία video σε μορφή AVI/MKV/οτιδήποτε;

Δημοσ.

(1) Βασικά θέλω να παίζουν στο επιτραπέζιο dvd...

(2) Αναφέρομαι σε κάποια ταινία που δεν την έχω σε dvd, την έχω στο pc μου. Οι υπότιτλοι είναι σε μορφή sub. Αν αντιλήφθηκα σωστά την ερώτηση...

btw Al Bundy= ΘΕΟΣ

Δημοσ.

1. Επιτραπέζιο DVD από τα πολύ παλιά που παίζουν μόνο standard DVD-VIDEO δισκάκια; Ή από τα πιο νέα, που παίζουν και αρχεία AVI με MPEG-4 video;

2. Υπάρχουν δύο τρόποι:

α) Να επέμβεις στο ίδιο το αρχείο υποτίτλων μία και καλή και να διορθώσεις την χρονική ασυνέπεια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Subtitle Workshop γι' αυτήν τη δουλειά, δωρεάν και δυνατό πρόγραμμα για επεξεργασία text-based υποτίτλων

β) Κατά την αναπαραγωγή, αν χρησιμοποιείς κατάλληλο video player (π.χ. Media Player Classic) ή video codec (π.χ. ffdshow) που σε αφήνει να εισάγεις θετικό ή αρνητικό delay στους υποτίτλους on-the-fly (σε πραγματικό χρόνο)

Δημοσ.

(1) Εμ, μάλλον το έχω κανά δυο χρόνια. Έχω δοκιμάσει να παίξω ταινίες που τις έχω αντιγράψει σε dvd από το pc κι είχε πρόβλημα μόνο στο να παίξει τους υπότιτλους. Τις ταινίες τις παίζει ok... Αυτό που με ρωτάς μπορώ να το ελέγξω κάπως;

(2) Thanks dude...

Δημοσ.

Κοιτάς στο manual και/ή στην πρόσοψή του. Αν αναφέρει κάπου οποιοδήποτε εκ των όρων: MPEG-4, DivX, NeroDigital θα μπορεί να παίξει AVI αρχεία με MPEG-4 video stream.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...