padelis71992 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλησμερα παιδια....Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια με το θεματακι αυτο. Πως μπορω να καταφερω το diablo το 2 να παιξει σε vista???
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δέν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω 100%...βρές το εκτελέσιμο (diablo2.exe ή κάτι τέτοιο) >Δεξί κλίκ>ιδιότητες>συμβατότητα>WindowsXp Λογικά θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα
teo64x Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δέν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω 100%...βρές το εκτελέσιμο (diablo2.exe ή κάτι τέτοιο) >Δεξί κλίκ>ιδιότητες>συμβατότητα>WindowsXpΛογικά θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα Από πότε θεωρείται το Compatibility Mode των Windows "λογικά θα δουλέψει"; Το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές, αλλά δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή κάποια περίπτωση στην οποία να μου έλυσε το πρόβλημα.
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Από πότε θεωρείται το Compatibility Mode των Windows "λογικά θα δουλέψει"; Το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές, αλλά δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή κάποια περίπτωση στην οποία να μου έλυσε το πρόβλημα. Α,δέν ξέρω τι εφαρμογές πάς να συμβατοποιήσεις,εμένα πάντως κάποια Hentai games τα δούλεψε,κάποια άλλα πάλι...
padelis71992 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ok παιδια το βρηκα...Πηγα στο diablo 2.exe και στο game.exe δεξι κλικ ιδιοτητες>συμβατοτητα>και απενεργοποιησα το Disable Desktop Composition και ενεργοποιησα την εκτελεση ως διαχειριστης...Και ολα οκ
thanasis182 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια εχω το ιδιο προβλημα με το diablo 2 αλλα στα windows seven...κανω ολα αυτα π λεει ο φιλοσ απο πανω αλλα κ παλι το ανοιγω κ μ βγαζει μαυρη οθονη και κολαει...οποιος μπορει να βοηθησει please.
Aleksiss Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια εχω το ιδιο προβλημα με το diablo 2 αλλα στα windows seven...κανω ολα αυτα π λεει ο φιλοσ απο πανω αλλα κ παλι το ανοιγω κ μ βγαζει μαυρη οθονη και κολαει...οποιος μπορει να βοηθησει please. σε εμένα δουλεύει κανονικά. Δες πάντως εδώ (τελευταίο post)... Μπορεί να βοηθήσει... http://windows7forums.com/windows-7-games/3859-problems-running-diablo-ii-w-lod-expansion.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.