Προς το περιεχόμενο

Diablo II και windows vista

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δέν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω 100%...βρές το εκτελέσιμο (diablo2.exe ή κάτι τέτοιο) >Δεξί κλίκ>ιδιότητες>συμβατότητα>WindowsXp

Λογικά θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.
Αν και δέν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω 100%...βρές το εκτελέσιμο (diablo2.exe ή κάτι τέτοιο) >Δεξί κλίκ>ιδιότητες>συμβατότητα>WindowsXp

Λογικά θα δουλέψει χωρίς πρόβλημα

Από πότε θεωρείται το Compatibility Mode των Windows "λογικά θα δουλέψει"; :P

Το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές, αλλά δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή κάποια περίπτωση στην οποία να μου έλυσε το πρόβλημα.

Δημοσ.
Από πότε θεωρείται το Compatibility Mode των Windows "λογικά θα δουλέψει"; :P

Το έχω δοκιμάσει άπειρες φορές, αλλά δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή κάποια περίπτωση στην οποία να μου έλυσε το πρόβλημα.

Α,δέν ξέρω τι εφαρμογές πάς να συμβατοποιήσεις,εμένα πάντως κάποια Hentai games τα δούλεψε,κάποια άλλα πάλι...:mrgreen:

Δημοσ.

Ok παιδια το βρηκα...Πηγα στο diablo 2.exe και στο game.exe δεξι κλικ ιδιοτητες>συμβατοτητα>και απενεργοποιησα το Disable Desktop Composition και ενεργοποιησα την εκτελεση ως διαχειριστης...Και ολα οκ

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω το ιδιο προβλημα με το diablo 2 αλλα στα windows seven...κανω ολα αυτα π λεει ο φιλοσ απο πανω αλλα κ παλι το ανοιγω κ μ βγαζει μαυρη οθονη και κολαει...οποιος μπορει να βοηθησει please.

Δημοσ.
ρε παιδια εχω το ιδιο προβλημα με το diablo 2 αλλα στα windows seven...κανω ολα αυτα π λεει ο φιλοσ απο πανω αλλα κ παλι το ανοιγω κ μ βγαζει μαυρη οθονη και κολαει...οποιος μπορει να βοηθησει please.

σε εμένα δουλεύει κανονικά. Δες πάντως εδώ (τελευταίο post)... Μπορεί να βοηθήσει... http://windows7forums.com/windows-7-games/3859-problems-running-diablo-ii-w-lod-expansion.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...